Dating Stories

DATING STORY #2 | IK WIL OOK ZO’N BROEK MET VAN DIE ZAKKEN AAN DE ZIJKANT

Mijn dates met meneer de trainer waren eigenlijk al gedoemd te mislukken toen ik hem bijna voorbij liep op onze eerste afspraak. We hadden afgesproken wat te drinken in de stad, hij kwam met de trein, ik met de auto. We zouden elkaar tegemoet lopen, maar toen ik iemand zag aankomen die wel wat van hem weg had dacht ik: Neeeeee, dat kan hem niet zijn…toch?  “Hey you!” en voor ik het wist deelde we drie zoenen uit. Oeps, hij valt een beetje tegen in het echt!

We hadden elkaar leren kennen via een datingsite, en ondanks dat ik onze gesprekken een beetje saai en serieus vond, gaf ik hem het voordeel van de twijfel. Hij zag er tenslotte leuk uit op de foto. Zijn voorkomen matchte totaal niet bij de verwachting die hij had geschetst op zijn foto’s. Een veelte grote leren jas, foute sjaal en zo’n broek met van die zakken aan de zijkant. En dan zeg ik niks over die afgetrapte schoenen die hij aan had. We dronken een drankje, hadden veelte diepgaande en serieuze gesprekken pakte daarna een filmpje. Bioscoopje in, bioscoopje weer uit, drie zoenen en naar huis.

Aangezien ik met mezelf had afgesproken niet meer zo kieskeurig te zijn stemde ik in met een tweede date. Al vraag ik me op de dag van vandaag nog steeds af waarom ik dat ooit heb gedaan? Maar goed ik haalde hem op, want hij had geen auto. Nee he, weer die lelijke broek met van die zakken aan de zijkant! Waar is toch die leuke spijkerbroek gebleven van de foto? We reden naar de stad, aten ons eten, voerde weer veelte serieuze gesprekken, (kan iemand echt zo saai zijn?) en gingen weer richting zijn huis. In eerste instantie om hem gewoon te droppen en naar huis te gaan. “Kom je nog even binnen voor een drankje?” Ooh hier had ik helemaal geen zin in maar oké één drankje, uit beleefdheid.

“Ga lekker zitten, wat wil je drinken?” Fascinerend op zijn doorgezakte tweezits bank keek ik rond, schimmel op het plafond, een eetkamer tafel met maar één stoel, een boekenkast en iets wat door moest gaan als kamerplant. Dit was werkelijk waar alles wat er in zijn woning stond. Oh ja en er hing een tv, weliswaar scheef, aan de muur. En de dvd speler lag op de grond gewoon z’n ding te doen. “Woon je hier nog maar net?” “Nee hoor, alweer vijf jaar” Ik was even in shock…Even serieus? Je hebt in al die vijf jaar nooit bedacht eens een likje verf over de muren te halen? Om meubels te kopen of om je tv recht aan de muur te hangen?

De badkamer was naast dit alles misschien nog wel het meest fascinerende, geen douchegel, shampoo, deodorant of luchtje. Wel een tandenborstel trouwens. Wat doet hij hier? Na mijn korte toilet bezoek plofte ik weer op de doorgezakte bank, met overigens scheuren in het leer, en pakte m’n glas water van de grond. Want hij had natuurlijk niet iets van een tafeltje om het op te zetten. Maar oké, ik zat in mijn “ik ben niet kritisch fase” en ik liet hem me zoenen. Waarom weet ik ook nog steeds niet, ik vond hem niet aantrekkelijk, zijn kleding smaak was niet mijn ding, we hadden geen click en ik vond z’n huis vreselijk! Na wat zeer ongepaste betastingen voor een eerste zoen stapte ik op, om nooit meer terug te komen, met het excuus morgen weer vroeg op te moeten.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lida 4 maart 2014 at 09:15

  Wahaa vreselijk thes…… Niet. Meer je tijd aan spenderen…..
  Die leukerd komt vanzelf op je pad..brrrrrr
  Xxxx lida

 • Reply DATING STORY #5 | ALL YOU NEED IS LOVE | Single and the City 2 april 2014 at 06:07

  […] Een tijdje geleden leerde ik Mister Metro kennen. Hij nodigde me uit om een filmpje bij hem thuis te komen kijken. En aangezien hij een “bekende” was zette ik mijn principe van niet bij elkaar thuis afspreken op de eerste date, aan de kant. Hij woonde leuk. Een mooi ingericht appartement met smaak. Zeker in vergelijking wat ik had aangetroffen bij Meneer de trainer in Dating story #2. […]

 • Reply Laura 26 juli 2014 at 12:10

  Ik heb ook een “ik ben niet kritisch fase” gehad, zo herkenbaar! Ik was totaal niet aangetrokken tot een jongen, en toch op tweede date gegaan. Waarom? Echt geen idee!! Gelukkig was het bij mij nog niet zo erg als bij jou. Ik ben niet bij hem thuis geweest, dat durfde ik niet aan!

  • Reply Thessa 26 juli 2014 at 12:52

   Ik denk omdat mensen in ons omgeving wel eens hebben gezegd dat we niet te kieskeurig moeten zijn. Maar zoals we hebben gemerkt werkt dat ook niet ;)

  Leave a Reply