Columns

COLUMN | TINDEREN

IMG_9890

De nieuwste uitvinding op dating gebied: Tinder. Je download de app en logt in met je Facebook account en vervolgens krijg je alle vrijgezelle mannen van Nederland te zien. Het werkt simpel, je keurt iemand aan de hand van z’n foto, naam, leeftijd, het aantal km dat hij bij je verwijderd is, de gezamenlijke vrienden of interesse die jullie delen. Naar rechts swipen is een LIKE en naar links is een NOPE. Hebben jullie elkaar allebei geliked? Dan zijn jullie een match! Alleen in het geval van wederzijdse interesse kunnen jullie met elkaar chatten. Maar dit is natuurlijk totaal nutteloze informatie, want we weten inmiddels wel hoe Tinder werkt, toch?

IMG_9888          IMG_9887

Het is een beetje akward als je je ex vriend of oude vlam tegenkomt op Tinder. Ga je hem dan liken of niet? Zo kwam ik laatst een ex date tegen (waar het uiteraard niks mee is geworden, anders was ik niet nog steeds single). Hij stond bij mijn eerste suggesties, en mijn ervaring leert mij dan dat die mannen jou dan al hebben geliked. Daarom verschijnen ze als eerste in je lijstje. Ik swipte zijn foto naar rechts, even spannend of mijn theorie wel echt klopte……… en ja hoor: It’s a Match! Een beetje ongemakkelijk gesprek begon maar we zijn nog steeds alle twee single.

IMG_9896

Wat ook altijd een beetje een issue is: hij kent mensen die jij niet mag. Ik like dan iemand uit voorzorg niet. Het zal maar net zijn beste vriend, vriendin, neefje, nichtje, zwager, schoonzus of wat dan ook zijn. En dan mag jij gaan uitleggen waar jij diegene van kent. Hij gaat dan natuurlijk ook bij de gezamenlijke vriend informatie inwinnen. Wat zeer logisch is want toen ik zag dat mijn Tinder date een vriendin van mij kende heb ik haar precies het zelfde gevraagd. Of doen alleen wij vrouwen dat soort dingen? Maar het geen wat we nu eigenlijk willen weten is: werkt het? Persoonlijk ken ik één succes verhaal. Het is dus wel degelijk mogelijk om je soulmate te ontmoeten via deze vleeskeuring. Inmiddels ben ik zelf meer dan 300 matches verder, nog steeds single, maar wel een aantal Tinder dates rijker. Je moet zeker niet bang zijn om initiatief te tonen op Tinder. De meeste mannen nemen niet de moeite om even “Hi” te zeggen en dan blijft het alleen maar bij het liken van elkaars foto’s. Wat natuurlijk eeuwig zonde zou zijn als zich aan de andere kant misschien wel de ware bevind.

Op Tinder kom je naast een hoop knappe knoppen, misschien wel onbereikbare, ook de meeste vreemde en grappige mannen tegen. Ik heb de twee meest opvallende profielen voor je verzameld:

IMG_8909                          foto

Tinder is vooral heel veel fun. Tijdens een avondje alleen op de bank, of gezellig samen met je vrijgezellen vriendinnen mannen swipen en gesprekken aangaan met misschien wel de zelfde Tinder mannen. Of het nou wat oplevert of niet: Go Tinder, go! Ik ben in ieder geval alweer benieuwd naar de opvolger. Whats next?

Liefs, ♥ Thessa

Next Post

8 Comments

 • Reply Carolien 25 februari 2014 at 19:17

  Tinder is geweldig… Bizarre, mooie mannen kun je er tegen komen! Ook hele vervelende ;)
  Super leuk dat jij dat ook doet! Succes!!

  • Reply byThessa 25 februari 2014 at 21:32

   Hahaha, ja het heeft zo z’n voor en nadelen! Maar tot nu toe een goed leedvermaak.

 • Reply Eva 3 maart 2014 at 14:37

  Hilarisch leuk verhaal! Love Tinder ;)

  • Reply Thessa 5 augustus 2014 at 12:47

   Tinder is the best !

 • Reply Marijna 8 maart 2014 at 10:16

  Je weet het he, het KAN echt ;)
  Still happy here

  • Reply byThessa 8 maart 2014 at 10:17

   Jij bent ook mijn succes verhaal ;)

 • Reply Dana 6 augustus 2014 at 16:59

  Tinder is echt geweldig! Er zaten wat frappante figuren tussen maar ook leuke mensen, leuk genoeg heb ik nu een vriend via tinder :’)

  • Reply Thessa 7 augustus 2014 at 10:04

   Wat leuk om te horen dat je je vriend hebt gevonden via Tinder, het heeft dus wel degelijk succes! :) Veel geluk samen!

  Leave a Reply