Personal

LIFE LATELY | MAART #2

IMG_9884

De tweede week van maart, het begon met prachtig lente weer. Ik genoot, at ijsjes, schreef veel blogs, ging shoppen, stond heel last minute op de set van Celblok H en ik keek New Girl. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

Maandag begon met prachtig lente weer. Dat betekend buiten ontbijten, wakker worden in de zon en bijkletsen met m’n vader. Kijk ze eens genieten met z’n tweetjes! Mijn favoriete mannen. Verder heb ik eigenlijk de hele dag achter de computer gezeten. Alles fine tunen voor de blog want dinsdag zou de nieuwe lay-out online komen.

IMG_9764

Het lente zonnetje kan behoorlijk verraderlijk zijn, goed insmeren dus! Deze heerlijke zonnebrand crème is van Rituals. Hij ruikt onwijs lekker en als mega pluspunt: het is ook meteen een anti-aging dagcrème. Twee vliegen in één klap. Geen dubbel gesmeer meer.

IMG_9869

Dinsdag

Ik begon de dag weer met een ontbijtje buiten. Sinds een paar dagen ben ik helemaal verslaafd aan de cruesli van Kellog’s. Deze is met melk chocolade & kokos. NomNomNom!

IMG_9786

Dinsdag was de blog de hele dag offline, dan maar werken aan een nieuwe lay-out voor mijn webshop. In mijn webshop verkoop ik handgemaakte Soy Scents. Dit zijn geurblokjes die je kan smelten in een oliebrander voor een heerlijke geur in huis. 

IMG_9753

Het ziet er nu allemaal wat proffesioneler en kleurrijker uit. De foto’s op homepage zijn gemaakt door MadamLotte.nl. Die al eens eerder een review over mijn webshop schreef. Ik speelde ook nog een ouderwets potje Rummikub. Ik was bijna vergeten hoe leuk dit spelletje is!

IMG_9787

Woensdag

Nadat de blog er bijna twee dagen uit had gelegen kwam de nieuwe lay-out online. Ontworpen door Angelina van Eunoia Studio. Ik ben er onwijs blij mee!

IMG_9773

 

Ik kreeg meteen inspiratie voor nieuwe blogs en ik schreef er vier op één dag. Deze konden lekker ingepland worden voor de rest van de week. Daarnaast Tinder ik er ook nog steeds op los. Maar woensdag was ik helemaal door mijn Tinder suggesties heen! Oh no! Wat nu?! Gelukkig kwamen er na een paar minuten gewoon weer nieuwe vrijgezelle mannen op mijn beeldscherm voorbij. ;)

 

IMG_9772

 

Woensdag ben ik ook nog gaan shoppen bij Primark, maar dat laat ik jullie later zien in een foto shoplog.

Donderdag

Donderdag was het opnieuw prachtig weer. Ik genoot weer van een ontbijtje buiten en ik had heel veel liefde voor mijn hondje. Ook ging ik even snel langs Ikea want het rolgordijn in mijn slaapkamer had woensdagnacht besloten er mee op te houden. Hij brak af en viel op de grond.

IMG_9870

Met de meisjes haalde ik een ijsje bij Luciano. Wat mij betreft één van het lekkerste schepijs dat er bestaat, op Australian ijs na dan. We stonden in de rij want wij waren helaas niet de enige met het goede idee om na school een ijsje te halen.

IMG_9880

We namen alle drie twee bolletjes ijs, ik koos voor stroopwafel & Oreo cookies & cream. Mmmm…!

IMG_9884

De blauwe nagellak is trouwens van O.P.I – Into the night. Op de terugweg kwamen we langs een cadeauwinkeltje met Yankee Candle’s. Even lekker snuffelen en uiteindelijk ben ik met een car parfum naar huis gegaan. Ondanks dat ik Yankee Candle’s heel lekker vind ruiken en er mooi uit vind zien, blijft het toch een beetje gek om geurkaarsen te kopen aangezien ik ze zelf maak.

IMG_9885

Vrijdag

Helaas was het vrijdag iets minder mooi weer. Ik begon de dag in bed met wat afleveringen van New Girl. Ik moet eerlijk bekennen dat ik seizoen 2 vele malen leuker vind dan seizoen 1. Daarna moesten de meisjes naar hockey gebracht geworden en had ik de kleinste nog beloofd een ijsje met haar te halen. Want ze was donderdag niet mee.

IMG_9912

Zaterdag

Zaterdag was de verjaardag van mijn Gossip Girl vriendinnetje B. a.k.a Cherish. Samen met Little J bracht ik een bezoekje aan the Upper East Side. B. was recentelijk nog in New York en ze heeft 4 Lady Speed Stick deodorants voor me meegenomen.

IMG_9982

Zondag

Zaterdagmiddag werd ik gebeld of ik zondagochtend om 07.00 uur op de set kon zijn. Dat is het leven van freelance make-up artist! Mijn wekkertje ging om 05.30 uur, een bittere pil aangezien ik pas om 01.30 uur thuis was van de verjaardag van B. Maar een dagje assisteren op de set van Celblok H sla ik natuurlijk niet af!

image

IMG_9972

Celblok H wordt opgenomen in een echte gevangenis, het was zondag mijn tweede draaidag daar. Maar het gebouw en de omgeving blijft een enorme indruk op mij maken. De tweede week van maart zit er al weer op, hoe was jullie week?

Liefs, Thessa

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply