Personal

LIFE LATELY | MAART #3

IMG_0050

Een overzicht van de derde week van maart 2014. Helaas liet het mooie weer het een beetje afweten, maar dat maakte voor mij niks uit. Ik stond toch de hele dag binnen op de set. Dus maak je klaar voor veel “achter de schermen” kiekjes.

Maandag

De eerste dag van de week begon rustig. Ik at weer mijn favoriete ontbijtje, muesli van Kellog’s met een stukje fruit. Goed begin van de week dacht ik zo!

IMG_0012

Outfitje of the day.

foto

S’middags op de fiets m’n (oppas) meisjes van school halen.

IMG_0015

En s’avonds at ik mijn favoriete makkelijke maaltijd. Macaroni met ham & kaas….veel kaas! NomNomNom.

IMG_0021

 

Dinsdag

Rise and shine! Het wekkertje ging om 06.00 uur. Want ik moest om 08.00 uur in Amsterdam zijn voor een tweedaagse fotoshoot.

Oh Amsterdam, wat ben ik toch verliefd op jou!

IMG_0035

Make-up time!

IMG_0032

Shooting time!

IMG_0036

 Woensdag

Dag twee van de fotoshoot. We stonden in een prachtige studio waar alles onwijs goed was geregeld. Maar we beginnen de dag natuurlijk met make-up!

IMG_0031

IMG_0033

Twee dagen lang werd er uitgebreid voor ons gekookt en stond er s’middags een heerlijke gezonde lunch klaar. Wat een luxe!

IMG_0039

Donderdag

Het wekkertje ging weer even vroeg als de dagen hiervoor, want ik moest om 08.00 uur alweer in Aalsmeer zijn voor de opnames van Masterchef. Nu hoor ik je misschien denken: daar hebben ze toch helemaal geen make-up op? Dat klopt, gedeeltelijk. De kandidaten gaan niet langs de visagie. Wel de juryleden en de gasten die langs komen in de uitzending. In veel programma’s ben je niet bewust van het aanwezigheid van een visagist. Maar ga er vanuit dat iedereen die je op tv ziet langs de make-up is geweest.

Studio’s Aalsmeer. Ik blijf het leuk vinden dat daar nog steeds allerlei oude licht bakken hangen met poster van programma’s van vroeger en nu.

IMG_0052

IMG_0102

IMG_0103

IMG_0050

Goedemorgen! Here we go again: make-up time.

IMG_0053

En daarna op naar de studio want we gaan beginnen met draaien.

IMG_0068

Dit is dan mijn uitzicht voor de hele dag, de monitor waarop ik kan meekijken of alles nog goed gaat qua haar en make-up. Ondertussen kon ik genieten van alle heerlijke geuren en gerechten die voorbij kwamen. Helemaal geen straf!

Vrijdag

Vrijdag stond in het teken van uitslapen en relaxen. Drie werkdagen van 12 á 14 uur per dag hakken er toch wel in. Maar natuurlijk heb ik nog wel even geblogt en wat ander werk gedaan op de computer.

IMG_9971

Zaterdag

Zaterdag zouden eigenlijk mijn Gossip vriendinnetjes Eva & Cherish komen, maar vanwege de nucleaire top moesten we deze afspraak verzetten. Wat een gedoe jongens, ik moet maandag & dinsdag richting Amsterdam en ik heb nog geen enkel idee hoe ik daar ga komen en of ik daar wel ga komen. Ik ben het er zo niet mee eens, want een rompslomp allemaal. Ik ben blij als het voorbij is!

Zaterdag was ook de dag dat de kleine meid jarig was. Hieper de piep, hoera! Frederique = 4 jaar.

IMG_0084

Zondag

Dit moet een zondag zijn, verse munt thee en verder niks.

IMG_0108

 

Dat was hem weer. Hoe was jullie week? Aankomende week begint weer met twee werkdagen op de set en verder zie ik wel waar de week mij brengt. Elke week is weer een verrassing en geen week is het zelfde bij mij.

Liefs, Thessa

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jennifer 24 maart 2014 at 10:24

    Ziet er weer leuk uit! en wat heb je toch gaaf werk!

    • Reply Thessa 24 maart 2014 at 16:37

      Dank je wel Jennifer! ;)

    Leave a Reply