Dating Stories

DATING STORY #8 | MEETING MR. KASJMIER

GASTBLOG | Geschreven door: Cherish.

”Waar vind je nou nog leuke mannen die single zijn?” vroeg ik aan een vriendinnetje. Ik was het zat om elke keer weer energie te steken in die mannen die óf al gebonden waren of volledig emotioneel afgesloten. Been there, done that. Tijd voor iets nieuws, of beter gezegd, iemand nieuws.

”Leuk joh, relatieplanet, dát moet je eens proberen!” zei datzelfde vriendinnetje. Eerste maand is gratis nu! ”Gratis?? Dáár moet ik bij zijn, dacht ik”. Lekker ongegeneerd vanaf mijn eigen bank met mijn eigen kop koffie (lees; wijntje), een vleeskeuring uitvoeren op mannen!  Ik dus braaf als dat ik was alles netjes naar waarheid ingevuld en ook mijn leukste foto geupload. Beroep? Stewardess. Als ik toen had geweten dat dat zo’n ”mannenmagneet” zou zijn had ik er gewoon opgezet ”werkt in de horeca”. Ik kreeg de raarste verzoeken binnen van mannen die er alleen maar bizarre fantasieën er op na hielden van activiteiten die weinig te maken hadden met het serveren van koffie, thee, kip of pasta. Kansloos, hier kap ik mee,  dacht ik. Er stond echter een bericht tussen van een jongen die op de foto er ontzettend goed uit zag. Lekker kakkineus, beetje type Jort Kelder, rode broek, je kent het wel. Helemaal mijn ding. Dacht ik! Hij was mijn leeftijd, woonde in de regio Den Haag, en had een leuk spontaan berichtje geplaatst bij zijn foto. Hij noemde zichzelf wel ”The King”, en dat vond ik wel al een beetje dubieus. Maar ja, aangezien ik mezelf BridgetJones1983 had genoemd, vond ik absoluut niet dat ik in staat was om iemand op zijn profielnaam af te keuren.

Goed, ik reageren door op zo’n stom ”hartje” te klikken waardoor je aangeeft dat je iemand leuk vind. En jawel, binnen tien minuten had ik een reactie. Diezelfde avond waren er al nummers uitgewisseld en voor ik het wist zat ik in een non stop te whatsappen! En nog erger, de dag erna hadden we al een date! ”Waar begin ik aan” zei ik nog tegen mezelf. Anyway,  om een lang verhaal kort te maken hadden we de dag erna dus al afgesproken. We gingen wat drinken bij de wijnbar in Den Haag. Al voor ik de daadwerkelijke date had, had ik al meteen mijn ”gratis maandprofiel” verwijderd. Down the drain, weg ermee. Als dit niks is, kap ik ermee. Which I did! Want jawel, deze jongeman was een fervent internetdater, bleek later. Hij probeerde die eerste date enorm indruk te maken met verhalen dat hij manager was, pappa en mamma in Wassenaar woonden, hij loaded was en enkel designerkleding kocht en absoluut niet hield van ”paupergedoe”. Ik vroeg aan hem wat hij daar dan onder verstond. ”Nou popje” zei hij terwijl de rillingen al half over m’n rug liepen ”je weet wel, van die duinrellpaupers die van gourmetten houden”. Serieus? Is this real? Oke, hij zag er goed uit, en menig meisje dat langsliep, draaide haar hoofd nog even voor hem om, maar serieus, dat hij nog single was begreep ik goed. Aan de ene kant vond ik het toch interessant omdat hij zo ontzettend apart was, en besloot ik de dag erop een hapje te gaan eten met hem. We hadden rond een uur of zes afgesproken en het regende die dag. Ik werd rond tien over zes gebeld door hem en daar sprak hij de legendarische woorden; ”Popje, kom me even van de trein halen, want mijn kasjmieren trui is volledig naar de hoeren geregend”. Ik denk dat ik zelden in mijn leven zo gelachen heb als toen. Vervolgens vroeg hij me na het eten nog twintig euro om de trein terug te nemen, en toen was het voor mij ook helemaal klaar. Twintig euro? En je was zo loaded? Meneer zat momenteel een beetje krap bij kas. Yeah right! Mijn vriendinnen en ik hebben het er nog steeds over! Keep the change, you wannabe!

Cherish.

Bedankt Cherish voor dit mega leuke verhaal! Neem zeker even een kijkje op haar eigen blog waarin ze een kijkje geeft in het leven van een stewardess. Wil jij ook jouw dating story met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag uiteraard ook geheel anoniem. 

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Jennifer 29 april 2014 at 09:20

  Leuk om te lezen! Ben iig blij dat ik niet de enigste ben met dit soort dates ;’)

 • Reply Sjo 29 april 2014 at 09:28

  haha geweldig dit, wat een kneus!

  XO

 • Reply Kim / Vintage & Beauty 29 april 2014 at 10:16

  Wat een superleuk artikel! Echt heb me rot gelachen! Alleen het woord popje al…ugggh.

 • Reply Sara 29 april 2014 at 13:05

  Hahaha wat een geweldig stukje, ik heb stiekem wel even hardop zitten grinniken.

 • Reply Xandra 29 april 2014 at 13:10

  Ik moest hardop lachen, geweldig verhaal!

 • Reply Emma 29 april 2014 at 13:36

  Haha wat een geweldig verhaal dit! En wat een ontzettende loser!

 • Reply alexa 29 april 2014 at 14:17

  een vrouw om geld vragen is echt een no go.. ik heb ook van die dates wat achteraf erg grappig is en op het moment denk je whuuut?! leuk geschreven

 • Reply Cherish 29 april 2014 at 14:26

  Wat een leuke reacties allemaal! En hoe leuk dat mijn ‘disaster date’ toch nog iets positiefs heeft gebracht! Thanks allemaal!

 • Reply Eva 29 april 2014 at 17:57

  Ik lig weer helemaal in een deuk! Wat een top verhaal! Heerlijk om het weer even te herbeleven.

 • Reply Mijn gastblog voor ‘Single and the City’ | Reizen door de wolken 30 april 2014 at 05:39

  […] herbeleef ik het weer en lig ik in de scheur! Ook nieuwsgierig geworden naar mijn dating story? Klik dan hier om doorverwezen te worden naar het verhaal op haar website met als titel van mijn verhaal […]

 • Leave a Reply