Personal

LIFE LATELY | APRIL #1

IMG_9664

Jeetje wat gaat de tijd toch hard! We zitten alweer in de eerste week van april. Het was een rustig weekje qua werk. Dat is ook het leven van een freelancer, er zitten wel eens weekjes tussen waarin geen werk is. Uiteraard heb ik me wel gewoon goed vermaakt. We moesten verhuizen, fotografeerde veel met mijn nieuwe camera en ik had een feestje. Kijk je mee?

Maandag.

Maandag verhuisdag. Er stonden nog wat spullen in de opslag bij vrienden. Helaas moesten deze daar weg en maandag stond daarom ook in het teken van verhuizen, sjouwen, opruimen en kijken of er ergens in huis een plekje vrij was.

IMG_0473

Wel heb ik nu een mooie werkplek. Lekker licht en clean. Jeej!

IMG_0477

Dinsdag.

Dinsdag begon ik met een ontbijtje. Deze keer helaas niet buiten want zulk best weer was het niet afgelopen week. Maar Mascha is weer begonnen met vloggen! Een paar maanden geleden heb ik haar trouw elke dag gevolgd. Nu vlogt ze weer een maand lang elke dag. Een nieuw ochtend ritueel is born.

IMG_0472

Aangezien ik vorige week een nieuwe camera heb gekocht verkoop ik mijn Nikon Coolpix P500, iemand interesse?

IMG_0508

Op dinsdag ga ik altijd met deze lieve meid paardrijden.

IMG_0516

En aan het eind van de dag nog even mijn liefste vastgelegd, want het is nog lekker lang licht! Wat een knapperd is het toch he?

1890559_686207491420581_997147514_o

Woensdag.

Op woensdag heb ik lekker geluncht met vriendinnetje Renee. Er was een klein zonnetje en we hebben uren gekletst op het terras. Ik had een broodje met pittige ossenhaasje puntjes en gewokte groente, erg jammie!

IMG_0529

S’middags maakte ik ook nog wat foto’s van haar & Guus.

IMG_9664

IMG_9665

Donderdag.

We beginnen de dag weer met een ontbijtje.

IMG_0563

En een shameless selfie, goedemorgen!

IMG_0543

Duke vind op de foto gaan echt niet leuk, maar gelukkig kon ik nog wel een paar leuke kiekjes van hem schieten (als hij z’n koppie niet wegdraait tenminste.)

IMG_9795

IMG_9796

De lieverd was donderdagochtend aangereden door een brommer. Hij zag een hond aan de overkant, stak enthousiast de straat over en toen reed de brommer zo over hem heen. Zonder te remmen, uit te wijken of te stoppen. Hij is gewoon doorgereden en ik was woest! Gelukkig is hij er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

IMG_9826

Na een bezoekje te hebben gebracht aan de dierenarts ben ik even met de meiden een ijsje wezen halen, inmiddels vast ritueel op donderdag.

IMG_0562

Vrijdag.

Op vrijdag deed ik werkelijk waar niks, net zo als Duke. De hele dag in bed films gekeken op Netflix. Ik heb de film Labor Pains, Dirty Dancing 2 & You Again gezien. Drie heerlijke vrouwen films waar je vrolijk van wordt. Ook heb ik de eerste aflevering van de serie Homeland gezien. Ik ben fan!

IMG_9913

Zaterdag.

Zaterdag was het afstudeerfeestje van Renee en ik ging haar make-up doen.

IMG_9990

Make-up, hair & photo by me, wat een beauty he?

IMG_0640 

Natuurlijk ook nog eventjes mezelf bijwerken voordat het feestje begint ;).

IMG_0636

Op het feestje maakte ik nog wat leuke kiekjes met m’n nieuwe camera.

IMG_0051 

IMG_0075

IMG_0065 

Friends!

IMG_0638

Zondag.

Zondag heerlijk bijgekomen, Sex and the City in bed gekeken, een blogje geschreven en verder niks.

IMG_9874

Hoe was jullie week?

Liefs, Thessa

 

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jennifer 7 april 2014 at 09:45

  Ziet er weer leuk uit!

  • Reply Thessa 8 april 2014 at 13:45

   Thanks Jennifer! X

 • Reply Nina 7 april 2014 at 20:03

  Ooh, als ik niet zo krap bij kas zat, kocht ik je Nikon meteen over!

  • Reply Thessa 8 april 2014 at 13:45

   Ai, jammer! Hij is er iig nog steeds ;) \

  Leave a Reply