Personal

LIFE LATELY | APRIL #2

IMG_0722

Ola lieve lezers en lezeressen! Mag ik even zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat er nu al, in het prille begin van Single and the City.nl, er zoveel leuke lezers en lezeressen te vinden zijn op mijn blog. You rock guy’s! De tweede week van april zit er alweer op. Benieuwd hoe mijn week was?

Maandag.

Maandag begon ik de dag met het fotograferen van mijn vader. Ik ben druk bezig met het uittesten van mijn nieuwe camera en ik krijg er steeds meer handigheid in. Ook heb ik bij deze foto’s voor het allereerst photoshop toegepast. Wat vinden jullie ervan?

1014058_692012054173458_8668523266005990318_n

Flying dog!

858620_692013557506641_5522626628250316898_o

Close upje

1545584_692012314173432_6562139825073249630_n

Handsome daddy! Ook was maandag de dag van de première van Toen Was Geluk Heel Gewoon De Film. Mijn allereerste film première, mega spannend. Dresscode en alles. Let’s have a look:

IMG_0679

Gelukkig veranderde de dresscode op de dag zelf nog van Black Tie naar Feestelijk. Iets minder streng en je mag gewoon aan doen wat je wilt! Dit was mijn look. Zwart wit jurkje van Steps, zwarte panty, zwarte pumps en witte oorbellen uit Italië. Een licht smokey eye met een liner en de krultang door m’n haar. Ready to go!

IMG_0678

We zijn eerst nog met het hele make-up team gezellig uiteten geweest en daarna met z’n alle over de rode loper!

IMG_0698 

De make-up toppers van Toen Was Geluk Heel Gewoon De Film!

IMG_0778

Vol spanning klopt ons hart! Mega spannend om je eigen werk op zo’n groot doek te zien, zo dichtbij, alles is zichtbaar.

IMG_0684 

Maar het resultaat mag er zijn! Het zag er top uit en het is een hele leuk film geworden. Toen Was Geluk Heel Gewoon De Film draait vanaf 10 april in alle Nederlandse bioscopen. 

IMG_0696

 

Dinsdag.

Was eigenlijk niet heel bijzonder, ik heb voornamelijk thuis gewerkt en wat foto’s bewerkt. Niet dat deze foto enkele bewerking nodig had ;) Picture Perfect Duke!

IMG_0722

Ook kwam ik deze geweldig leuke tekst tegen:

IMG_0738 

True story! Kan niet anders zeggen.

Woensdag.

Woensdag had ik Eline beloofd haar op te halen van school en haar mee te nemen naar Primark. We hadden een onwijs leuke middag en ze is goed geslaagd met allerlei leuke spulletjes.

IMG_0749

Ik kocht bij Rituals deze twee heerlijke doucheschuims. Flower Shower is nieuw en hij ruikt naar de zonnebrand crème lijn van Rituals. Één van mijn favoriete geuren! Elke ochtend weer sta ik te genieten onder de douche. De Hammam Delight bestaat al een tijdje maar is een verfrissend nieuw jasjes gestoken. Good job Rituals! Alles ziet er weer tip top uit in de winkels. (Ik had alles wel willen kopen.)

IMG_0757

Ook ging ik woensdag naar de kapper, iets waar ik op de dag van vandaag nog steeds spijt van heb. Op één of andere manier kom ik altijd teleurgesteld bij de kapper vandaan. Maar deze keer was het wel heel erg. Ik kwam voor een ombre kleuring en ging de zaak uit met allemaal dikke highlights op plekken waar ik ze absoluut niet wou.

IMG_0777

Dezelfde avond heb ik daarom nog een mail gestuurd naar Hizi Hair dat ik niet tevreden was. Ik mocht vrijdag terugkomen en dan zouden ze het gaan oplossen.

Donderdag.

Donderdag was het weer make-up time! We gingen de finale van Masterchef 2014 opnemen en het was één groot feest!

IMG_0775 IMG_0796

 

Vrijdag.

Vrijdag was het de dag om terug te gaan naar de kapper, maar ook had ik een date met mijn Gossip Girls Cherish & Eva. Ik heb helaas geen goede foto van mijn mislukte haar, maar geloof me, het zag er niet uit! Inmiddels is het “mooier” geworden. Helaas is het niet geworden wat ik voor ogen had, maar dat kon ook niet meer aangezien mijn donkere uitgroei was verpest met dikke blonde highlights.

IMG_0837

Ik ben nu dus praktisch helemaal blond, met lichter blond aan de onderkant. Het is wel mooi, maar niet wat ik wou. Maar het is niet anders. Het is beter dan wat het was dus daar ben ik dankbaar voor. Voor Cherish haar verjaardag hadden Eva & ik deze custom made “Gossip Girl” clutch bij Hip-e laten maken en eindelijk waren ze binnen! Present time! En natuurlijk hebben Eva & ik er zelf ook eentje, want ze zijn zo leuk!

IMG_0939

 

Zaterdag.

Vrijdag voelde ik me al niet al te best, loopneus, hoesten, niezen, traanogen. DRAMA! Zaterdag was dit dus niet veel beter. Dit was mijn daarom ook mijn uitzicht.

IMG_0803

Verder de hele dag Amerikaanse Netflix gekeken in bed. Dit kan je trouwens doen via Unlocator.com door je DNS code te veranderen. Daarna heb je toegang tot alle Amerikaanse films & series. Later op de dag ben ik naar beneden verhuisd voor De Funniest Home Video’s.

IMG_0806

 

Zondag.

Zondag heb ik een theetje gedronken met een oude vriendin die nu in het verre Zwolle woont. En heeft mijn vader wat leuke outfit foto’s van mij gemaakt, die inmiddels online staan.

IMG_0854

IMG_0848

Hoe was jullie week? Wat heb jij allemaal gedaan?

Veel liefs, Thessa

 

 

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nina 14 april 2014 at 21:57

  Ooh zo gaaf, je naam op het grote scherm!! Goed gedaan meid!

  • Reply Thessa 15 april 2014 at 09:33

   Ja bizar he? Blijft onwerkelijk maar wel onwijs leuk dat soort dingen :D Dank je wel meis!!

 • Reply Eva 15 april 2014 at 10:12

  Was gezellig vrijdagavond! Love the clutch! X

  • Reply Thessa 15 april 2014 at 15:21

   Dat was het zeker! Stom dat we geen leuke foto hebben gemaakt met z’n drietjes.

  Leave a Reply