Personal

LIFE LATELY | APRIL #3

IMG_1079

De derde week van de maand april, ik ging shoppen met vaders, at heel veel sushi, vierde pasen en overwon een stukje van mijn vliegangst. Weer een mega leuke week vol lol en wat leuke make-up klusjes. Kijk je mee? 

Maandag.

Maandag was het weer vader dochter dag en we begonnen de dag rustig, met een lekker kopje koffie (in mijn geval thee) en wat lekker bij D.E.

IMG_0867IMG_0868

Daarna was het shopping time! Ik nam mijn vader mee naar Primark en daarna even men stuff kijken bij Media Markt. Waar ik waarschijnlijk als één van de weinige vrouwen enthousiast van word. Ik kocht een Magic Trackpad voor mijn iMac en ik ben er helemaal content mee! Wat een fijn ding.

IMG_0874 IMG_0876

Dinsdag.

Dinsdag kwam de winactie van de Hip-e clutch online, doe jij al mee?

IMG_1080

Ook had ik voor het eerst m’n nieuwe panter shoes aan.

IMG_0886

En deed ik bestellingen van mijn webshop op de bus.

IMG_0864

 

Woensdag.

Outfitje of the day! Ray Ban mirror glasses, colbertje & jeans van H&M, topje van Primark en de sjaal (die ik laatst weer heb herontdekt) komt van de kerstmarkt in Oberhausen.

IMG_0926

Woensdag had ik een proef bruids make-upje bij mij thuis.

IMG_1080 IMG_1085 IMG_1097 IMG_1102

The beautiful bride to be!

IMG_1133

 

Donderdag.

Donderdagmiddag was het studio time! Ik mocht de make-up verzorgen voor Kickstarter en het was een mega leuke middag.

IMG_0957

Kijkje achter de schermen, mijn uitzicht.

IMG_0958

Albert Heijn made my day, sushi to go. NomNomNom.

IMG_0968

 

Vrijdag.

Vrijdag had ik een meeting & lunch met collega Lida, mixing business with pleasure. We moesten even fotoshoot voorbereiden die ik van haar ga overnemen en we hebben meteen uren lang bijgekletst.

IMG_9864

 

Zaterdag.

Zaterdag was het tijd om een stukje van mijn vliegangst te overwinnen. Ik heb zoals jullie misschien weten heb ik een reisje naar Parijs gewonnen en hierbij zitten vliegtickets. Een mega goede reden om er eindelijk wat mee te gaan doen. Mijn lieve vriendinnetje Eva & Cherish namen me mee naar Aviodrome om daar in een simulator te gaan en omringd te zijn door vliegtuigen.

IMG_1002

Als eerste zijn we in deze unit geweest. Beetje rond gelopen, in de stoelen gezeten en het vliegtuig verkent. Daarna ook nog even door de gate gelopen om het echte gevoel te krijgen van aan board gaan. We hadden vooral heel veel lol en ik denk dat ik het reisje naar Parijs wel ga overleven met deze twee toppers aan mijn zij.

IMG_1010   IMG_1016

Ook heb ik in de simulator nog even een kist aan de grond gezet. Waar mijn stewardess en ex stewardess vriendin crashte zette ik het vliegtuig netjes aan de grond. Misschien heb ik mijn roeping gemist? Het was al met al een mega leuke dag en ik heb er meer vertrouwen in dat het vliegreisje wel goed gaat komen.

IMG_1025

Het uitgebreide verslag van ons dagje is hier te vinden. Eenmaal thuis begon het Paasweekend al goed met een heerlijke borrel.

IMG_1040

Zondag.

Zondag was het eerste Paasdag en ik was uitgenodigd bij de familie van mijn beste vriendinnetje. We hadden een heerlijke uitgebreide en vooral gezellige brunch!

IMG_1063

 

Ook was lieve kleine Odin aanwezig, het neefje van Stefanie.

IMG_1075

Wat een knapperd he?

IMG_1076

En een echte Stefanie & Thessa actie is om 17.30 uur besluiten dat we zin hadden in sushi en om 18.00 uur aan een tafeltje te zitten. NomNomNom.

IMG_1069

 

Hoe was jullie uitgebreide Paasweekend? Aankomende week staan er alweer twee leuke klussen in de planning en verder heel veel leuke andere afspraken!

Have a nice week.

Liefs, Thessa.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jennifer 21 april 2014 at 16:09

    Ziet eruit als een leuke week

    • Reply Thessa 21 april 2014 at 18:40

      Dat was het ook zeker!

    Leave a Reply