Personal

LIFE LATELY | APRIL #4

Een hele goedemorgen! Het is weer maandagochtend en dat betekend een nieuwe life lately. De laatste alweer van de maand april. Het was weer een druk weekje met film opnames, een fotoshoot, een verjaardag, ziekenhuisbezoeken en niet te vergeten de allereerste Koningsdag. Kijk je mee?

Maandag.

Maandag tweede Paasdag, een heerlijk uitgebreid ontbijtje thuis.

IMG_1095

Als ik thuis ben word ik toch altijd verleid om te gaan werken, bloggen, administratie doen of aan mijn webshop werken. Zo ook met Pasen. Even wat voorraad aangevuld van geurtjes die op waren in de shop. Eerst de Soja Wax smelten.

IMG_1088

En dan worden het deze heerlijk geurende cuties!

IMG_1238

Dinsdag.

Dinsdag was het weer tijd voor een leuk klusje. Voor Heineken deze keer. Make-up time! Zie je de mega pan in mijn M.A.C Blot Powder?

IMG_1116

We namen wat interviews op.

IMG_1103

En maakte wat mooie shots van producten.

IMG_1108

Toen we klaar waren met draaien snel de auto in op weg naar m’n jarige vriendje Mario. Hiep hiep hoera!

IMG_1126

We hebben heerlijk gegeten met z’n alle, complimenten voor Arnoud, en we hebben natuurlijk nog even een groepsfoto gemaakt.

IMG_1133

IMG_1135

Woensdag.

Woensdag had ik een autoritje van bijna 2 uur voor de boeg. Op naar het verre maar oh zo gezellige Noord-Brabant voor een fotoshoot met de band Aniday.

IMG_1280

Ik had de eer om deze prachtige, lieve, getalenteerde vrouw op te maken. Maria Catharina, jullie kennen haar misschien beter als Marlies Schuitemaker van Idols.

IMG_1196

Hairstuff.

IMG_1279

Ik mag nog niks laten zien, maar hier een hele klein kiekje van achter de schermen.

IMG_1273

The “It’s a wrap” picture! Het was een mega gezellige dag en een eer om met deze lieve getalenteerde mensen te mogen werken. Ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat Tim Tronckoe!

1410754_10203898062322017_8768332626781035272_o

Donderdag.

Donderdag had ik een onverwacht draaidagje op de set van Dokter Tinus. Wekkertje ging om 04.30 uur, het enige wat ik echt niet leuk vind aan mijn vak, vroeg opstaan.

IMG_1192

IMG_1274

En daarna nog even knuffelen met deze kleine meid.

IMG_1272

Vrijdag.

Vrijdag was ik lekker vrij, een beetje bijslapen van al het vroege opstaan van de afgelopen dagen. Ook had ik wat ziekenhuisbezoeken op het programma staan en liet ik twee keer bloedprikken. Wat een feest! (ahum) Maar eindelijk had ik ook de tijd om uitgebreid met deze kleine man te wandelen. Van gras en stokken gooien wordt hij mega blij zoals je kan zien!

IMG_1275

Ik heb de afgelopen tijd totaal geen eetlust en ik eet daarom ook alleen maar omdat het moet. Met -7 kg tot gevolg (iets wat dan weer niet zo heel erg is) maar vrijdag had ik echt zin in iets. Treat yourself! Ik haalde wat worst, kaas en chips. Nou dat heb ik geweten hoor. Ik ben de hele dag spuug misselijk geweest van dit kleine bordje en heb ook geen avondeten meer gegeten.

IMG_1278

 

Zaterdag.

Zaterdag was het de allereerste Koningsdag en ik ging met mijn vriendinnen Eva & Cherish op de rommelmarkt staan. We verkochten al onze “oude” (lees: nooit gedragen) kleding, schoenen, sieraden, tassen en andere spullen die we niet meer gebruikte.

IMG_1276 

We hadden vooral heel veel lol en ontpopte ons als ware marktvrouwen! “Mooie spullen” “3 halen 2 betalen” “Maak ons los” “Alles voor de helft” “De laatste ronde”

IMG_1277

Natuurlijk was onze rommel uuhm glamourmarkt (zoals we hem zelf noemde) niet compleet zonder sushi!

IMG_1270

 

Zondag.

Zondag niet veel gedaan behalve ontbijten, bloggen en opruimen.

IMG_1287

 

 

Hoe hebben jullie je eerste Koningsdag doorgebracht?

Veel liefs, Thessa

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jennifer 28 april 2014 at 10:16

    Ziet er weer super leuk uit!

    • Reply Thessa 28 april 2014 at 11:00

      Dank je wel weer Jennifer ;)

    Leave a Reply