Dating Stories

DATING STORY #10 | IT’S GETTING HOT IN HERE

Al een aantal dagen zaten we zonder een werkende verwarming in huis. Erg vervelend, vooral als het s’avonds maar 16 graden in huis is. Dus een belletje naar een verwarmingsmonteur was zo gemaakt. Mijn vader had het allemaal geregeld, vooral ook omdat dit echt mannen zaken zijn en ik er de ballen verstand van heb. Zo gezegd zo gedaan. Tussen 19.00 & 20.00 uur zou er een monteur aan huis komen.Niets vermoedend zat ik achter mijn computer in m’n joggingsbroek te bloggen. ‘Ding dong’ mijn vader deed open en liep met de monteur naar de CV ketel. Even later komt hij terug de woonkamer in en zegt: “Ken je dat verhaal van die knappe monteur die ineens voor je deur staat?” Mijn vader kennende moet je alles wat hij zegt met korreltje zout nemen. “Ja hoor pap, hij is zeker oud, kaal en lelijk?” “Nee echt niet, een beetje een Dan Karety type. Hij is nog wat halen uit z’n auto, dus doe jij zo maar de deur open” Ja shit dacht ik, sta ik hier in m’n comfy outfit in plaats van in m’n zwarte skinny jeans! Toen ik thuis kwam twijfelde ik nog of ik m’n joggingsbroek zou aantrekken, want je weet natuurlijk maar nooit waar je hem tegenkomt! ‘Ding dong’ te laat, ik kon me nu niet meer snel omkleden. Ik opende de deur en daar stond hij dan hoor: Jan, de knappe klusjesman. Goed gebouwd, brede schouders, donkerbruin haar en een knappe kop. “Ooh hoi, ik zal me even voorstellen” en hij stak z’n hand uit.

Ik liet hem voorgaan op de trap, want ik kan je vertellen die joggingsbroek van mij doet niks goeds voor je figuur, laat staan voor je achterwerk. Hij daarentegen had een goed gevulde jeans aan. Totaal geen vervelend uitzicht. Niet dat ik daar perse op val, maar het is mooi meegenomen niet waar? Toen hij eenmaal boven was geïnstalleerd bood ik hem wat te drinken aan. Beneden moest ik natuurlijk meteen van mijn vader horen “En? Wat zei ik je?” “Haha, ja pap, je hebt gelijk, hij is leuk!” Samen liepen we terug om te kijken wat er mis was met onze CV ketel en om te vragen wat dit geintje ging kosten. Ik gaf hem z’n drankje en hij zei “Lekker, ik heb het bloedheet” en voor ik het wist trok hij z’n trui uit en stond hij daar in een ontbloot bovenlijf. Hallo daar goed lichaam, hallo daar buikspieren! Jammer genoeg bleef z’n t-shirt hangen in z’n trui en kon ik dus niet onwijs lang genieten van dit Coca Cola light break momentje. Maar ik had genoeg zien, deze man zag er goed uit. Holy s. Nu was ik degene die het bloedheet had! Ik pakte m’n flesje water en ging een beetje nonchalant op de trap bij hem zitten.

We raakte wat aan de praat en hij was vooral erg geïnteresseerd in het werk wat ik deed. Toevallig had ik de make-up gedaan bij de serie waar hij helemaal fan van is. We hadden veel raakvlakken en hij had ook veel plezier in z’n werk maakte net zoals ik lange dagen van soms wel 14 uur. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist deed de verwarming het weer. Bummer! Want ik had nog even langer met hem willen kletsen. Helaas kon ik uit onze gesprekken niet direct opmaken of hij vrijgezel was. Het was al met al een duur grapje en hij zei daarom ook “Ik hoop voor jullie dat we elkaar voorlopig even niet zien maar als er wat is hangt m’n nummer op de CV ketel.”

 

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen. 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply