Dating Stories

DATING STORY #9 | DUSHI

Ik heb naast een aantal disaster dates ook een hele hoop leuke mannen ontmoet. Mannen die mij hebben geïnspireerd, hebben verrast, gelukkig hebben gemaakt en mannen die mij ontzettend hebben doen laten lachen. Daarom wil ik jullie vandaag voorstellen aan Ruddy, mijn taxichauffeur.

Na een avondje stappen, wat we vroeger met enige regelmatig deden, zocht vriendinnetje Renee een taxi uit. Ik had het nooit zo op taxichauffeurs, ik vond ze allemaal eng en niet te vertrouwen. Elke nacht dat we uit waren was ik weer bang dat we niet veilig thuis zouden komen. Het duurde daarom soms ook uren voordat ik een geschikte taxichauffeur had uitgekozen, want niemand deugde in mijn ogen. Renee kende dit ritueel en zette mij deze avond voor het blok door gewoon in te stappen en te roepen: “Kom Thes, deze nemen we!” Nou daar ging ik dan, ik stapte voorin en keek opzij. Daar zat een hele grote, donkere man met een gouden tand. Netjes in pak en aan al zijn lange vingers gouden ringen. Holy S! Waar ben ik nu weer in beland dacht ik bij mezelf. Zijn zware doch vriendelijke stem vroeg waar we heen moesten en hij maakte een mooi prijsje voor ons. Ik zeg je eerlijk, ik voelde me op het begin niet echt veilig. Hij was groot, breed, lang, donker en bezaaid met goud. Maar op de weg naar huis leerde we hem een beetje beter kennen, hij had een zoontje van 2 en was niet meer samen met de moeder. Overdag had hij nog een andere baan en s’avonds reed hij op de taxi om wat extra geld verdienen. Dit was echt typisch een gevalletje van een grote mond en een klein hartje. We hebben ontzettend met hem gelachen en goede gesprekken gevoerd over het leven. Aan het einde van de rit gaf hij mij zijn kaartje. “Je mag me altijd bellen” zei hij lief met een knipoog. Ik was in die 20 min stiekem een beetje verliefd geworden op deze in het begin “scary” man en kon het thuis niet laten hem een berichtje te sturen.

Een paar weken later hadden we weer een taxi nodig en ik belde Ruddy. “Hey Dushi” klonk er door de andere kant van de telefoon. Hij wist nog wie ik was en hij kwam er meteen aan om ons op te halen. We brachten eerst een vriendinnetje naar huis want ik woonde net iets verder op. Iets wat ik eerst nooit durfde want ik wou altijd als eerste thuis worden afgezet, maar Ruddy vertrouwde ik wel. En het was tenslotte maar een klein stukje, wat kon er misgaan? Voor de deur hebben we drie uur lang zitten kletsen, hij werd constant gebeld door klanten maar hij zei steeds dat hij niet aan het werk was die avond. Deze man was interessant, hij was totaal niet het type waar ik normaal op zou vallen maar ik vond hem mega charmant. Hij liep met me mee tot aan de deur en gaf me drie zoenen en een kusje op m’n hand. Nog geen 5 min later had ik een WhatsAppje van hem. Dat hij het zo gezellig vond en hoopte dat ik snel weer een taxi nodig had. Weken lang appte we wat heen en weer en belde hij tussen z’n ritjes door om even te kletsen.

Hij haalde ons op voor de kleinste ritjes, of hij nou lag te slapen of ergens in verweggiestan was. Hij kwam z’n “dushi” altijd halen. Al was het maar voor een ritje van het strand naar de parkeergarage omdat het zo hard regende en wij veel te hoge hakken aan hadden. De schat! Inmiddels kende hij al mijn vrienden & vriendinnen want hij kwam bijna altijd een drankje meedrinken voordat hij ons veilig naar huis bracht. Op een avond zaten we weer uren in de taxi te kletsen, hij liep zoals gebruikelijk weer met me mee tot aan de deur. Deze keer kreeg ik echter geen drie zoenen op m’n wang maar een kus op m’n mond. Ik beantwoorde deze kus en zo hebben we nog een tijdje staan zoenen met elkaar. Wat zeer aangenaam was.

Jammer genoeg is het nooit wat geworden tussen Ruddy en mij, hij was (en is nog steeds) 15 jaar ouder en had al een kindje. Ik daarentegen was jong, onbezonnen en studeerde nog. Inmiddels is hij weer samen met de moeder van z’n zoontje, iets wat ik altijd gestimuleerd heb. Als ik een taxi nodig heb is hij altijd de eerste die ik bel, “Hey Dushi” zegt ie dan.

 

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Eva 7 mei 2014 at 14:17

    Leuke herinnering! :) Ruddy is top! X

  • Leave a Reply