Personal

LIFE LATELY | MEI #2

IMG_1754

De tweede week van mei, wat een leuke week! Concert van Robbie Williams, dagje draaien bij Telekids, gastles geven op mijn oude school en creatief bezig zijn voor de Sprookjescamping. Kijken jullie weer mee?

 Maandag.

Maandag was het dan eindelijk zover! Thara en ik gingen naar Robbie Williams, we hebben nog last minute kaartjes kunnen overkopen van een vriend van mij. En we hadden mega goede plekken! Onze dag kon niet meer stuk.

IMG_1251

Outfit of the day.

IMG_1604

En daar zaten we dan, super dichtbij!

IMG_1752

Het blijft toch ook een goddelijke man he?

IMG_1753

Thank you Mr. Williams! It was a great show, wij hebben onwijs genoten!

IMG_1623

Dinsdag.

Dinsdagochtend ging het wekkertje weer vroeg voor een ritje naar het boerenland. Promo opnames voor een nieuw spelprogramma van Telekids.

IMG_1659 IMG_1754

Hooi Hooi Helden gaat het heten en je zal binnenkort vanzelf het promo filmpje op tv zien verschijnen. Wij hebben in ieder geval een mega leuke dag gehad en enorm gelachen.

IMG_1755

Woensdag.

Woensdag moest ik van alles voorbereiden voor een draaidag die vrijdag op de planning stond. Pruiken uitzoeken, make-up inpakken, ontwerpen maken en een beetje uitrusten van de dag ervoor.

IMG_1678

Donderdag.

Een paar weken terug werd ik gevraagd door een oud lerares Petra Josso van mij of ik een gastles wou geven op mijn oude school. Mega leuk! En mega spannend, want ik vind het vreselijk om in het openbaar te spreken. Maar ik zei volmondig ja! Ik ging met de eerste jaars studenten van mijn oude make-up opleiding vision boards maken. Kijken wat hun doelen, wensen en dromen zijn voor de toekomst. Waar ze heen willen met de opleiding en wat ze allemaal willen bereiken.

IMG_1756

Ik nam mijn eigen vision board mee ter inspiratie, en daar stond ik dan: voor een klas vol meiden. Heel vreemd om te staan op de plek waar je zelf altijd les hebt gekregen. Ik had twee klassen eerste jaars. Voor elke klas had ik 2 uur de tijd.

IMG_1757

Knippen, plakken en plaatjes zoeken.

IMG_1687  

En uiteindelijk zijn de resultaten onwijs leuk geworden! Meiden ik vond het een eer om jullie als oud student “les” te mogen geven en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden.

IMG_1758

Vrijdag.

Vrijdag was een mega leuke dag! We (Stefanie & ik) waren gevraagd door MaMorio om een dagje creatief bezig te zijn op de Sprookjescamping.

IMG_1759

Jammer genoeg mag ik niks verklappen, maar dat het onwijs gaaf gaat worden is één ding dat zeker is.

IMG_1712

 

Zaterdag.

Zaterdag twitterde ik al: “Vandaag op het programma: m’n bed & uitzending gemist” heerlijk zo’n dagje niks doen. Beetje bijkomen want helaas is mijn gezondheid nog steeds niet top. Ik wacht nog op alle uitslagen maar merk gewoon dat ik niet al te veel kan doen. S’avonds was natuurlijk het songfestival en ik heb onwijs genoten, en wat hebben we het goed gedaan zeg! Trots op ons kikkerlandje.

IMG_1760

En zeker ook een terechte winnaar, wat een geweldige act & boodschap. Ik heb al meteen zin om zijn/haar look na te maken en gelukkig heb ik ook al een slachtoffer gevonden ;)

IMG_1740

Zondag.

Zondag was het moederdag, ineens een moeilijke dag voor mij. Mijn moeder is een half jaar geleden overleden ondanks dat we jaren lang ruzie hebben gehad, en ik daardoor veel moederdagen heb moeten missen met haar. Zou ik er alles voor over hebben om moederdag met haar te kunnen vieren. Mariët schreef een prachtige blog hierover.

IMG_1764

Ik hoop dat jullie allemaal wel moederdag met je moeder hebben kunnen vieren en dat het een mooie dag was. Geniet van elkaar, tijd is zo kostbaar. Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt.

Veel liefs, Thessa

 

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply