Personal

LIFE LATELY | MEI #3

IMG_1966

Een hele goedemorgen! Wat was het een pracht weekend he? Ik heb in ieder geval volop genoten van de zon en verder niet heel veel gedaan. Even relaxen. Afgelopen week zat weer vol met leuke lunch afspraakjes, make-up klussen en shopping day’s. Kijk je mee?

Maandag.

Maandagochtend left over pancake als ontbijt, totaal geen straf!

IMG_1839

Vriendinnetje Stefanie appte s’ochtends rond 10.30 uur wat ik ging doen want ze had zin om te shoppen! Ik was in principe vrij tot 15.30 uur maar zij moest om 14.00 uur weer ergens zijn. Een echte Stefanie & Thessa actie dus om direct onder de douche te springen en om 12.00 uur voor de Primark te staan met maar ander half uur shopping time.

IMG_0749

Ook werd er een foto gepubliceerd van een shoot die ik had gedaan voor Zenner haar accessoires.

IMG_1792

 

Dinsdag.

Dinsdag ging ik even lunchen met Charlotte, zij is fotografe en gaat mij een keertje een dagje volgen voor haar project “Een dag uit het leven van.” We hebben even lekker bijgekletst en een datum geprikt wanneer ze een keertje mee backstage gaat. Ik had die dag mijn nieuwe Primark trui aan en ik vind hem mega cute!

IMG_1842

Daarna was het tijd om mijn kleine vriendje uit te laten en het was mooi weer dus we gingen weer stokken gooien. Dat vind hij toch wel het allerleukste!

IMG_1855

Op dinsdag ben ik ook altijd op de manege te vinden als ik niet hoef te werken tenminste.

IMG_1838

En s’avonds had ik beloofd brownies te bakken als traktatie voor iemand. Ze vielen erg goed in de smaak hoorde ik de dag erna!

IMG_1862

 

Woensdag.

Woensdag was het weer tijd voor opnames met de leukste crew ever!

IMG_1891

Make-up time @ Nick Battle!

IMG_1869

En ik had woensdag een assistent nagellakker. You did a good job mister!

IMG_1892

Kraantje Pappie was te gast!

IMG_1896

En het was mega leuk!

IMG_1907

Donderdag

Oke, quilty as hell! Deze week twee keer pannenkoeken gegeten Shame on me! Maar ik had nog een Bongo liggen van mijn verjaardag en nam Stefanie mee voor een uitgebreide pannenkoeken lunch in Heemstede.

IMG_1920

Duke ging mee want je kon daar ook mooi wandelen, we moesten wel op het grote pad blijven want er waren wilde dieren en dat hebben we geweten. Na nog geen 10 minuten wandelen kwamen we twee grote Schotse Hooglanders tegen en hebben we rechtsomkeer gemaakt.

IMG_1932

 

Vrijdag

Vrijdag was echt een dag vrij, geen afspraken alleen een beetje bloggen.

IMG_1931

En geld uitgeven. Ik heb mezelf verwend met een nieuwe lipstick.

IMG_1938 

En wat Toni & Guy styling producten.

IMG_1349

 

 

Zaterdag.

Het is jullie vast niet ontgaan, het was prachtig weer afgelopen weekend. Heerlijk van het zonnetje genoten met m’n kleine vriend.

IMG_1960

En bij het doen van de weekend boodschappen heb ik mezelf getrakteerd op sushi!

IMG_1966

Zondag

Zondag was niet veel anders dan zaterdag, genoten van de zon, uitgebreid ontbeten en een magazine gelezen.

IMG_1991

Dit moet een zondag zijn.

IMG_1992

 

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Aankomende week staan er alweer twee leuke make-up klussen gepland en de rest van de week is nog lekker rustig.

See you next week!

X Thessa

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jennifer 19 mei 2014 at 09:34

    Ziet er weer leuk uit!

    • Reply Thessa 21 mei 2014 at 10:36

      Dank je wel Jennifer! X

    Leave a Reply