Personal

LIFE LATELY | MEI #4

IMG_2023

De laatste Life Lately van de maand mei alweer. De zomer komt nu echt inzicht en dat hebben we ook wel gemerkt aan het prachtige weer. De week begon druk met twee make-up klussen en daarna had ik eigenlijk de hele week vrij om een beetje uit te rusten en bij te komen. Het feit dat mijn gezondheid wat minder is op het moment heeft waarschijnlijk te maken met stress en wijst er misschien op dat ik overspannen ben. Dus ik probeer op de dagen dat ik niet hoef te werken rustig aan te doen, helaas zorgt dit voor een iets saaiere Life Lately. Excuses daarvoor. 

Maandag.

Maandag was het weer tijd voor een draaidag met de mannen van Hornbach. Dus hop, de auto in en richting de set. De allereerste 10.000 km in mijn nieuwe autootje zijn een feit!

IMG_2022

Let’s start the day with make-up.

IMG_2010

Klusser de klusser de klus.

IMG_2023

En een heerlijke lunch in het zonnetje, want wat was het prachtig weer!

IMG_2024

Dinsdag.

Voordat ik naar de studio moest heb ik eerst genoten van het heerlijke weer.

IMG_2044

“Ding Dong” Jeeeej! Het pakketje van Loavies werd bezorgd!

IMG_2046

M’n nieuwe zonnebril zat daarin en ik ben er mega blij mee!

IMG_2108

Make-up time voor het programma Wadada.

IMG_2096

Kijkje in de studio. Green screen opnames.

IMG_2093

En s’avonds nog even een ijsje halen met vaders na het eten, dat zijn de dingen die ik mega fijn vind aan de zomer.

IMG_2098

Woensdag.

Na twee jaar strijd met Apple vanwege een niet goed werkende MacBook, ontelbaar vele reparaties kregen we dan eindelijk een nieuwe laptop. Hoera!

IMG_2190

En het resultaat van de fotoshoot met de band Aniday die ik een aantal weken terug had kwam binnen. Deze geweldige foto is gemaakt door: Tim Tronckoe.

IMG_2123

Donderdag.

Donderdag verwende ik mezelf met het, wat schijnt het beste oogschaduw palette dat er is. Hij was heel lang niet verkrijgbaar in Nederland maar hij is nu te koop bij Boozyshop.

IMG_2124

Daarna was het tijd om muffins te bakken met Eline.

IMG_2145

NomNomNom!

IMG_2142

En ze maakte deze leuke watervalvlecht in m’n haar.

IMG_2144

Vrijdag.

Breakfast en verder rustig aan doen.

IMG_2143

Ik poste dit schatje op Facebook met de tekst: “Je kan je toch niet voorstellen dat er mensen zijn die deze schatjes doodknuppelen?” Veel reacties kwam binnen en veel mensen steunen nu de actie: Stop de knuppels, jij ook?

IMG_2147

Zaterdag.

Wakker worden met dit schatje naast me, wat een lieverd he?

IMG_2156

Ook zaterdag deed ik rustig aan, sushi lunch en tv kijken in bed.

IMG_2162

Door Charlotte ben ik verslaafd aan de serie Overspel, ik mocht deze van haar lenen. In drie dagen keek ik seizoen 1 en zaterdag bekeek ik weer 4 afleveringen van seizoen 2.

IMG_2164

Zondag.

Perfect sunday breakfast als je het mij vraagt, aardbeitjes, crossaintje & verse jus.

IMG_2188

Daarna snel in de kleren want ik kreeg een telefoontje dat we kaartjes hadden voor de allerlaatste voorstelling van de musical De Tovenaar van Oz. Geproduceerd door een productiebedrijf waarvoor ik vroeger heb gewerkt.

IMG_2187

Dus het was een grote reünie met oud collega’s, hulp moeders en lieve vrienden. Het was fijn iedereen weer te zien en te knuffelen, maar ook voelde het gek om daar weer te zijn. Het gevoel hebben dat je wat wilt doen maar het niet meer jouw job is op dat moment. Al met al een leuke dag, in het theater zijn voelt als thuiskomen voor mij. Vooral als er op dat moment allemaal mensen zijn waarmee je jaren lang getourd hebt.

IMG_2185

Het was wat mij betreft een hele fijne week, met een mooie afsluiting. Morgen begin ik de week met een ontspan dagje in de sauna en daarna staat de week weer vol met afspraken. See you next week!

Liefs, Thessa

 

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Kim / Vintage & Beauty 26 mei 2014 at 09:08

    Wat een leuke zonnebril heb je gekocht :)

  • Reply Jennifer 26 mei 2014 at 10:33

    Ziet er weer super leuk uit!

  • Leave a Reply