Dating Stories

DATING STORY #11 | WHAT HAPPENS IN TURKEY…

Een aantal jaar geleden ging ik met een vriendin op vakantie naar Turkije. Ik had een reischeque gewonnen met een etalage wedstrijd en daarvan konden we 8 dagen all inclusieve naar Turkije; Side. We hadden een prachtig hotel uitgekozen met een groot sauna complex. Aangezien de reis ons niks ging kosten hadden we besloten ons zelf te trakteren op meerdere massages en schoonheidsbehandelingen. Dit ging een relax vakantie worden!

Eenmaal aangekomen in het hotel namen we meteen een kijkje in de hammam. We kregen een rondleiding door een van de medewerkers. Het zag er prachtig uit! Mooi, groot, schoon, sfeervol en het rook er heerlijk. Maar voor het onderhandelen over de prijs van de behandelingen werd de manager erbij gehaald. Knappe kop, goddelijke lijf, prachtig gebruinde huid en licht blauwe ogen. Hallo daar Turkse god! Gekleed in een op maat gemaakt pak en een wit getailleerd overhemd met de bovenste knoopjes los. Maak me gek! Zijn naam was Deniz en ik was meteen onder de indruk. Wat zeg ik, ik was opslag verliefd! Tijdens het onderhandelen kon ik het dan ook niet laten om een beetje met hem te flirten maar ik kreeg geen respons. Deze man is duidelijk way out of my league! Bummer…

We boekte een vier-daagse treatment bij hem. Twee uitgebreide hammam behandelingen incl. gebruik van alle sauna faciliteiten en twee verschillende lichaamsmassages. Wat een heerlijk vooruitzicht om vier dagen lang te worden verwend en gemasseerd. Onze eerste hammam behandeling was een ware verwennerij. We kregen een heerlijke uitgebreide zeepmassage. Ons hele lichaam werd gescrubt en onze haren werden gewassen. We werden zelfs helemaal afgedroogd, we hoefde dus letterlijk niks zelf te doen. Erg gezellig ook want deze behandeling krijg je samen in dezelfde ruimte. Als afsluiter kregen een maskertje op ons gezicht en een kopje thee met wat lekkers erbij. De tweede dag hadden we allebei een lichaamsmassage van 60 min. Onze masseurs namen ons mee naar twee aparte massage ruimtes en we zouden elkaar over een uurtje weer in de lobby ontmoeten. Na 60 min. deed de masseur een handdoek over me heen en hij dimde het licht nog verder met de mededeling dat ik even mocht bijkomen en hij over 5 min terug zou komen. Ik was helemaal rozig en lag nog na te genieten van de handeling toen de deur weer open ging. Hij pakte mijn voeten beet en begon mij opnieuw te masseren, langs mijn kuiten, boven benen, rug, schouders naar m’n nek. Huh? Hier snapte ik niks van, mijn massage was toch al klaar? Ik opende m’n ogen en keek door de opening van de massage tafel. Tot mijn verbazing zag ik daar niet de slippers van mijn masseur maar de schoenen van Deniz.

Holy S! Dit kon niet waar zijn! Wat doet hij hier? Bij mij? In deze massage kamer? “Wake up sleepy head” fluisterde hij in mijn rechter oor. Ik tilde mijn hoofd op en keek recht in z’n licht blauwe ogen. Daar lag ik dan op m’n oncharmants, half naakt en met massage olie in m’n haar. Hij hield netjes een handdoek voor me en sloeg deze om mij heen. Nog een beetje dizzy van de massage en het feit dat hij ineens in deze kamer was stond ik op. Hij hield me vast en gaf me een kus op m’n voorhoofd. “Heb je zin om vanavond wat met me te gaan drinken?” Uuhm, ja duh! Natuurlijk! Hij zoende me en we spraken af dat ik na sluitingstijd richting de hammam zou komen en we vanuit daar samen naar de stad zouden gaan. Mijn vriendin snapte er natuurlijk niks van want die zat al 20 min. in de lobby op mij te wachten. Niet wetende wat er zojuist in mijn massage kamertje was gebeurt. s’Avonds maakte ik me klaar voor mijn hot date met Mr. Handsome en met een bonzend hart liep ik richting de hammam. Het was er helemaal donker en ik opende de gesloten deuren. Er lag een pad van rozenblaadjes met kaarsjes ernaast. Romantiek ten top! Vanuit het donker kwam hij aangelopen. In het kaarslicht zag hij er nog goddelijker uit! Met een ontbloot bovenlijf en enkel gehuld in een witte linnen broek (die zo lekker nonchalant op z’n heupen hing) pakte hij mijn hand en nam me mee de sauna in.

Van dat drankje drinken in de stad is zoals je begrijpt niks terecht gekomen. What happens in Turkey, stay’s in Turkey.

Thessa.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Cherish 5 juni 2014 at 09:39

  Love this story! Leuk geschreven Thes! x

  • Reply Thessa 5 juni 2014 at 21:11

   Hihihi, dank je wel weer Cherish!! Xx

 • Reply Esther 5 juni 2014 at 21:24

  Waaaauw wat romantisch :-):-) Bijna te mooi om waar te zijn!

  • Reply Thessa 5 juni 2014 at 21:52

   Ja het was heel romantisch en vooral heel onverwacht, omdat ik echt dacht ‘die is veel te knap voor mij’

 • Reply Marina 5 juni 2014 at 21:29

  Ik krijg spontaan vlinders in mijn buik als ik dit lees :)

  • Reply Thessa 5 juni 2014 at 21:52

   Hihihi, toen ik het schreef kreeg ik ze ook weer ;)

 • Reply Rowan - RebelliousyetRomantic 5 juni 2014 at 22:04

  Hihi dat klinkt wel heel romantisch. Gelukkig dat je hem leuk vond, voor hetzelfde geld was het een creep haha. Krijg trouwens het ‘Ooh Deniz doobiedoo, I’m in love with you’ liedje in mijn hoofd nu haha :)

  • Reply Thessa 5 juni 2014 at 22:07

   Hahaha, is daar een liedje van? Die ken ik niet! *kijkt nu op YouTube*

   • Reply Thessa 5 juni 2014 at 22:09

    Oooh…die…ja die ken ik wel! En krijg hem nu niet meer uit m’n hoofd :P

 • Reply Kirsten 4 juli 2014 at 14:33

  Leuk verhaal! Ik denk dat dat toch wat doet met een vrouw hoor als ze zo op je afkomen… Zelfbeeld-boost! :)

  • Reply Thessa 4 juli 2014 at 15:04

   Het was idd een mega boost voor mijn zelfvertrouwen en een leuke herinnering aan een top vakantie.

 • Reply Eveline 5 juli 2014 at 20:00

  Wow! Wat een geweldig verhaal! Meestal gebeuren zulke dingen alleen in je dromen, maar bij jou is het echt gebeurd. Ik hoop dat ik zoiets ook ooit eens mag mee maken! :)

  • Reply Thessa 5 juli 2014 at 20:21

   Het was inderdaad a dream come true. Zulke dingen gebeuren alleen in films of in je dromen denk je dan. In dit geval gebeurt het dan alleen op vakantie ;) maar dat mocht de pret niet drukken! Ik denk er altijd nog met een glimlach naar terug.

 • Reply Ypie 28 februari 2015 at 22:42

  Haha, leuk! Ook wel een beetje herkenbaar, ik ben de laatste zomer in Alanya geweest en had daar ook een turkse god aan de haak geslagen. Ach ja, what happens in Turkey stays in Turkey!
  Liefs, Ypie

  • Reply Thessa 28 februari 2015 at 22:44

   Hihihi welcome to the club! ;)

 • Reply Celeste 1 maart 2015 at 07:21

  Alweer zo’n geweldige dating story! Ik vind al die dating stories die je schrijft echt zo leuk om te lezen!

 • Reply diana 1 maart 2015 at 11:47

  dit lijkt wel een sprookje! erg leuk geschreven. je nam me helemaal mee!
  X diana

 • Reply Fleur 1 maart 2015 at 13:30

  Wat een heerlijk geschreven verhaal.. :)!

 • Leave a Reply