Personal

LIFE LATELY | JUNI #5

IMG_3127

Goedemorgen allemaal, het is weer maandagochtend en dat betekend een nieuw weekoverzicht. In dit geval alweer de laatste week van juni. Jeetje wat gaat de tijd toch weer hard! Het lijkt wel hoe ouder ik word hoe sneller de tijd gaat. Of maken we ons soms veelte druk en lijkt alles zo snel te gaan omdat we zoveel informatie tot onze beschikking hebben? Oh jeetje, nu word het wel een hele filosofische Life Lately! Laten we gewoon gaan kijken want het was weer een leuk weekje al zeg ik het zelf. 

Maandag.

Maandag was het weer vader dochter dag, samen wezen winkelen en natuurlijk voor 18.00 uur weer thuis want het Nederlands elftal moest weer spelen.

IMG_3456

Duke is onze Hup Holland Hond’!!

IMG_3394

Ook gingen mijn oh zulke vieze All Stars de was in.

IMG_2549

En gelukkig kwamen ze er helemaal schoon uit. Wil je weten hoe jij jouw All Stars kan wassen? Klik dan even hier want ik heb er een How To artikel over gemaakt.

IMG_2869

 

Dinsdag.

Na een weekje niet thuis slapen kan je het weer zo waarderen om in je eigen bedje te liggen en vooral als je dan wakker wordt met dit vriendje naast je.

IMG_3424

Nieuwe jeans gekocht bij Primark maandag. Natuurlijk moet die dan meteen aan!

IMG_3455

En de slip on’s zijn trouwens van Loavies.

IMG_3454

En zoals altijd op dinsdag was ik weer even op de manege.

IMG_3452

Woensdag.

Woensdag was voor de blog echt een mega excited day! Ik sta nog steeds helemaal te stuiteren van wat er allemaal komen gaat. s’Middags had ik een hele leuke meeting / brainstorm sessie dat iets te maken heeft met een samenwerking, een winactie en chocolade. Het wordt mega leuk & vooral heel lekker! Binnenkort horen jullie hier natuurlijk meer over.

IMG_3467

Ook gaat er komende vrijdag iets heel leuks gebeuren op de blog van Aranka, ook hierover horen & lezen jullie binnenkort meer. Na de meeting en het leuke mail contact met Aranka ging ik aan de slag voor mijn webshop. Lekkere nieuwe Soy Scents gemaakt. Het hele huis ruikt dan altijd zo lekker en het ziet er zo gezellig uit, al deze gekleurde schatjes op tafel.

IMG_3471

Donderdag.

Donderdag had ik weer een shoot voor Montel wonen / banken. Het was weer een onwijs gezellige middag en één van mijn modellen plaatste nog een foto op Instagram dat ze zo blij was met haar make-up. Dat vind ik altijd zo ontzettend leuk om te horen!

IMG_3496

Na het werken meteen door naar Scheveningen want we gingen met ons Gossip Girl groepje pannenkoeken eten. NomNomNom. Dus hup de auto in en op naar het strand!

IMG_3502

Scheveningen!

IMG_3566

Samen met Cherish nam ik een appel pannenkoek en Eva nam er eentje met kaas. Nog nagenietend op het terras in het avondje zonnetje. Helaas konden we het niet laat maken want ik had een vroege call de volgende ochtend.

IMG_3565

 

Vrijdag.

Vrijdagochtend ging het wekkertje om 05.00 uur om te helpen bij de opstart van Celblok H. Dus daar ging ik dan met m’n koffertje richting de gevangenis.

IMG_3564

Ik mag verder helaas geen foto’s plaatsen van de set maar kan je vertellen het wordt weer een spannend seizoen!

IMG_3578

Eenmaal thuis had Duke er een feestje van gemaakt. Meneer had prins heerlijk de hele dag op de bank gelegen (wat dus niet mag) en toen ik hem wat lekkers gaf ging hij gewoon terug naar “zijn” plekje. Ach, de bank was nu toch al vies. Dus ik maakte deze schattige foto van hem.

IMG_3563

 

Zaterdag.

Zaterdag was een beetje een bijkom dagje. Ik had al dagen niet goed geslapen en zo’n vroege call hakt er dan best wel in. Dus ik trakteerde mezelf op sushi na het boodschappen doen.

IMG_3554

IMG_3577

En ging verder met het inpakken van de nieuwe Soy Scents voor in de webshop.

IMG_3562

s’Avonds keek ik met vaders de spannend eerste knock out wedstrijd tussen Brazilië en Chili en vond ik deze close up foto van mezelf. Ik had hem eerder niet “goed gekeurd” maar bij nader inzien vond ik hem toch wel wat hebben.

IMG_3575

En oh ja, we aten deze heerlijke vega maaltijd. We proberen de laatste tijd zo vegetarisch mogelijk te eten en dat bevalt ontzettend goed!

IMG_3576

Zondag.

Goedemorgen! Het was ontzettend lekker weer en we hebben daarom ook heerlijk buiten gezeten. M’n vader maakte deze leuke foto van mij.

IMG_3091

Duke heeft een hekel aan op de foto gaan, hij wordt niet graag opgetild of geknuffeld.

IMG_3093

Maar deze foto is toch wel echt mega cute!

IMG_3127

Na een kleine fotosessie was het werk aan de winkel. Auto’s wassen! Nou en dat hebben we geweten. Dik ander half uur zijn we bezig geweest, met twee auto’s hoor. Ik had vooral veel last van vliegjes en andere beestjes op m’n auto en die zijn vooral op een witte auto moeilijk te verwijderen. De lieve jongen van de carwash gaf me nog een speciaal schoonmaakmiddel maar ook daarmee ging het er niet makkelijk vanaf.

IMG_3590

Na de carwash hebben we even heel slecht een Mc.Donald gepakt en toen snel naar huis voor de mega spannende wedstrijd Ned – Mex. Zaterdag werd ik wakker met een raar voorgevoel. Dit ging geen makkelijke wedstrijd worden, we zouden gelijk spelen en winnen met penalty’s. Gelukkig bleef het maar bij één pengel en hebben we gewonnen! Trouw & bijgelovig als ik ben had ik dezelfde WK outfit aan als bij alle andere wedstrijden. Never change a winning team right?

IMG_3605

Dit is de best combo ever! Lekkere ‘gezonde’ hapjes tijdens de wedstrijd.

IMG_3609

Aankomende week is tot nu toe nog een rustig weekje in de agenda, maar zoals jullie inmiddels weten kan dit in mijn geval altijd nog veranderen. Zo niet, dan hoop ik dat het een beetje mooi weer wordt en dat ik lekker kan genieten van de zon.

See you next week! X

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jennifer 30 juni 2014 at 09:23

  Ziet er weer leuk uit!

  • Reply Thessa 30 juni 2014 at 10:17

   Dank je wel weer Jennifer ;)

 • Reply Sas 8 juli 2014 at 09:30

  Erg leuk (foto)overzichtje!

 • Leave a Reply