Personal

LIFE LATELY | JUNI #2

IMG_1667

Ola lieve Singe and the City lezers, zijn jullie weer klaar voor een nieuw weekoverzicht? Ik was afgelopen week lekker een weekje vrij. Dat weet je in mijn vak maar nooit want je kan zomaar gebeld worden voor een last minute klusje. Dus ik had alle tijd om m’n vrienden te zien en naar verjaardagen te gaan. Let’s have a look!

Maandag.

Maandag was het tijd om nieuwe plantjes te kopen en het dakterras helemaal summer ready te maken.

IMG_2441

Wanna have! Alleen nog even heel hard doorsparen want het voetenbankje komt er nog apart bij ter waarde van €500,- Alsof het niks is.

IMG_2447

Sfeer fotootje van hoe het geworden is. Alle andere foto’s van ons gezellige dakterras kan je hier vinden.

IMG_2512

s’Avonds aten we groente frietjes, gemaakt van wortel, bonen en mais. 18 minuutjes in de oven en het lijkt net ras patat. Maar dan gezond! Met een vega kaas burger en komkommertjes.

IMG_2450

Dinsdag.

Wakker worden met dit schatje naast me. Hij heeft sinds kort een mandje bij mij op de kamer.

IMG_2544

En hij vind het heerlijk om onder een dekentje te slapen.

IMG_2545

Outside breakfast.

IMG_2483

Dinsdag was het weer tijd om naar de manage te gaan.

IMG_2504

Woensdag.

Woensdag even colbertjes shoppen voor vaders met vriendinnetje Renee. Zij vond de donkerblauwe erg leuk.

IMG_2546

En ik de licht blauwe. Maar die viel niet bij iedereen even goed in de smaak zoals je ziet. Het is dus de donkere geworden uiteindelijk.

IMG_2547

s’Avonds uiteten geweest bij La Cubanita met Eva & Cherish. Weer eens wat anders dan sushi ;)

IMG_2548

Donderdag.

Donderdag was een hilarisch leuke dag. Ik ging met Mario naar de stad om cadeautjes voor ons gezamenlijk vriendinnetje te kopen en om eindelijk z’n MacBook te halen.

IMG_2553

Duke is altijd super blij om Mario weer te zien!

IMG_2551

Yaaay! We’ve got him! Was nog een heel gedoe want bij iCentre werden we niet overtuigd welke hij nou moest nemen en toen bleek later ook nog dat hij bij MediaMarkt €130,- goedkoper was. “We zijn toch niet gek?” Dus hup, we go, richting de MediaMarkt.

IMG_2538

En dat moest natuurlijk gevierd worden met sushi!

IMG_2552

Thuis een klein lesje MacBook-en onder het genot van sushi.

IMG_2537

NomNomNom.

IMG_2550

Vrijdag.

Vrijdag was een rommelig dagje, maar mag ik jullie eerst voorstellen aan Rio. Mijn favoriete vogeltje in het konijnen/kippen/vogel verblijf waar ik altijd langs loop als ik de hond uitlaat. Rio is nieuw, en heeft een beetje pijn in z’n pootjes. Ik probeer vriendjes met hem te worden maar hij is nog een beetje schuw. Vrijdag had ik wat brood voor hem meegenomen en dat viel erg in de smaak.

IMG_2580

Daarna ging ik opnieuw naar de kapper. Laatst was mijn haar verknipt & verkleurd bij Hizi Hair en een vriendin & collega heeft mijn haar weer helemaal gefixed! Kijk hoe mooi het zit! Ik ben weer een gelukkig mens!

IMG_2622

Daarna nog even chillen met mijn vriendje in de zon.

IMG_2579

Nageltjes lakken. Essie – Blanc.

IMG_2643

En daarna de gekochte cadeautjes inpakken voor Stefanie. Ze wordt 27 binnenkort en ze wist niet wat ze wou hebben voor der verjaardag. Dus Mario & ik hadden bedacht om 27 cadeautjes te kopen voor haar. Elk cadeautje kreeg een kleine omschrijving waarom we het hadden uitgekozen voor haar of waarom we aan haar moesten denken toen we het zagen.

IMG_2692

Alle cadeautjes deden we in een oude verhuisdoos omdat het enige wat zo kon bedenken waren spulletjes voor haar uitzet.

IMG_2693

 

Zaterdag.

Birthday time! Daar gingen we dan met onze verhuisdoos richting de jarige job! Ze vond het erg leuk.

IMG_1647

Birthday food. Het was echt zo’n Pinterest verjaardag. Lange tafel vol lekker eten en gezellige mensen.

IMG_1667

Ik nam m’n camera weer mee en schoot wat leuke foto’s. Cheers Mirjana!

IMG_1685

Lovely fresh drinks.

IMG_1693

En heerlijke eten!

IMG_1711

Girlfriends!

IMG_1715

IMG_1702

Nog meer lekker eten!

IMG_1719

Lieve Puck! Oh wat ben ik toch dol op hondjes <3

IMG_1731

En we hadden weer mega veel lol zoals je ziet!

IMG_2667

Magic trio, al weer heel wat jaartjes vrienden nu!

IMG_2694

Lachen gieren brullen, buikpijn van het lachen en mascara op onze kin. Het was een mooi feestje!

10457894_720499681324695_6581249463476364535_n

Zondag.

Zondag twitterde ik al: verjaardag hoppen. Zaterdag was ik blijven slapen bij Steef en zondag had ik de verjaardag van goede vriend Daniël. Dus hup, we go! Outfitje of that day.

IMG_2695

Ik nam m’n camera weer mee en maakte weer wat leuke foto’s.

IMG_1804

De jarige job!

IMG_1934

NomNomNom. Nog meer lekker eten hier!

IMG_1876

IMG_1844

IMG_1902

 

Het was een mooie week! Ik vond het fijn om eindelijk weer echt tijd te hebben om m’n vrienden weer te zien en leuke dingen te doen. Het was natuurlijk ook nog eens prachtig weer. Ik heb genoten! Jullie ook?

See you next week! X Thessa

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jennifer 9 juni 2014 at 14:06

  Ziet er weer super leuk uit!

  • Reply Thessa 10 juni 2014 at 10:19

   Dank je wel meis ;)

 • Reply LIFE LATELY | JUNI #3 | Single and the City 16 juni 2014 at 06:00

  […] was het tweede Pinksterdag, de Life Lately | juni #2 was daardoor een beetje verlaat. Maar totaal geen straf om die buiten in het zonnetje in elkaar te […]

 • Leave a Reply