Personal

LIFE LATELY | JUNI #4

IMG_3170

Goodmorning! Zo dat was me een weekje. Ik heb in totaal 1 nachtje thuis geslapen en ben verder alleen maar onderweg en aan het werk geweest. Maar het was het dubbel en dwars waard! Doordeweeks heb ik mogen logeren bij de boer en het weekend in een sprookjesachtige omgeving. Dit zijn de krenten uit de pap. En wat hebben we een mooie dingen mogen maken. Kijken jullie mee? 

Maandag.

Maandag begonnen we de dag met verse aardbeitjes als ontbijt.

IMG_3096

En daarna keken we de film Rio 2, hij was weer leuk!

IMG_3095

Dat ik dinsdag moest draaien voor Telekids wist ik al maar dat we daar een hele week zouden overnachten was voor mij een verrassing. Ik werd maandag middag gebeld of ik vanavond al wou komen slapen of pas dinsdagochtend kwam. Aangezien het drie uur rijden is besloot ik s’avonds te gaan rijden. Dus snel koffertje inpakken!

IMG_3287

En hop de auto in, hier was ik al een uurtje onderweg en ik word altijd zo moedeloos als er staat dat ik meer dan 100 km rechtdoor moet. Duurt lang!

IMG_3103

But i made it. Aangekomen op deze prachtig camping. Logeren bij de boer was het thema mede mogelijk gemaakt door Farmcamps. We sliepen in deze luxe tenten met eigen keuken en toilet.

IMG_3267

Samen met Deffnie, mijn tentgenootje voor de komende dagen sliepen we in tent Daan.

IMG_3269

En zo ziet zo’n luxe tent er van binnen uit. Alles erop en eraan.

IMG_3304

Gezellige zithoek en verwarming.

IMG_3305

Het enige wat ontbrak was een douche, daarvoor moest je naar het hoofdgebouw. Maar die waren luxe, met vloerverwarming en al. Niks kamperen hier. Gewoon luxe op vakantie bij de boer!

Dinsdag.

De eerste dag dat ik wakker werd in het stille Drenthe, ik roep altijd dat ik een stadsmens ben maar wat heb ik heerlijk geslapen zeg! Tijd voor make-up.

IMG_3268

Let’s get started, de eerste opnames zijn een feit!

IMG_3127

IMG_3270

Overal op de boerderij zijn natuurlijk lieve dieren te vinden.

IMG_3277

Tussen de opnames door, als de set wordt omgebouwd is er soms even tijd om te genieten van de omgeving en de zon. In het weiland stonden hooibalen voor het finale spel dus even tijd voor een boerenselfie.

IMG_3158

Zoek de baby muis.

IMG_3275 

Woensdag.

Woensdag was het een race tegen de klok want we wouden natuurlijk op tijd klaar zijn voor de WK wedstrijd AUS – NED. Dus we begonnen extra vroeg.

IMG_3170

Mini varkens, how cute!

IMG_3282

Één van de terugkerende spellen in het programma.

IMG_3273

Later die middag gingen we draaien langs een strandje dat erg het Expeditie Robinson gevoel deed opwekken.

IMG_3274

Check dit water. Je gelooft toch bijna niet dat dit gewoon in Nederland is?

IMG_3239  

Na de laatste opnames snel richting de tent en samen met mijn roomie ons klaar gemaakt voor de wedstrijd. Al bij het ontbijt hadden we voorspeld dat het 2-3 zou worden en we kregen gelijk!

IMG_3210

Donderdag.

Donderdag was het slecht weer in Drenthe, kou en regen. Maar weer of geen weer, wij draaien gewoon door!

IMG_3278

Er bleek ook een Tess tent te zijn. Daar had ik natuurlijk eigenlijk moeten slapen!

IMG_3279

En nee het was geen goed idee om mijn net nieuwe witte All Stars mee te nemen naar de boerderij.

IMG_3280

De boerderij hond, als je hem aaide dan ging hij boven op je voeten zitten zodat je niet meer weg kon. De schat!

IMG_3283

Vrijdag.

Vrijdag was onze laatste draaidag. Meerendeel van de crew was al vertrokken want het spel onderdeel stond er al op, we gingen alleen vrijdag nog wat dierenweetjes opnemen. De laatste keer met mijn handdoekje over de camping richting de douche.

IMG_3271

En draaien maar.

IMG_3281

Patrick (de presentator) & Toinny (de dierenfluisteraar). Zij weet alles over dieren en heeft een enorme goede uitwerking op ze. Bij haar zijn ze allemaal rustig en dat is echt prachtig om te zien.

IMG_3286

It’s a wrap! Nog even snel een lunch gepakt op de camping en op weg naar huis.

IMG_3264

Eenmaal thuis kwamen de eerste beelden van de promo online:

Wil je ook een keertje logeren bij de boer? Er zijn heel veel Farmcampings in heel Nederland, dus ook eentje bij jouw in de buurt! Kijk op www.farmcamps.nl voor meer info.

Zaterdag.

Zaterdag was ik even een dagje thuis en mijn bestelling van Loavies was binnengekomen toen ik weg was. Ik ben in love with my leather jacket!

IMG_3323

s’Avonds was het weer tijd om richting het hoge noorden te vertrekken, alle leuke werkuitjes vielen deze week tezamen. En toevallig sliepen we ook alle tweede keren op een camping. Deze keer op de sprookjescamping.

IMG_3370

Autootjes vol geladen? Dan kom je toch gewoon even op schoot! Hahaha.

IMG_3372

 

Zondag.

Zondag ging het wekkertje weer vroeg, er werd een heerlijk ontbijtje bezorgd bij onze caravan en daarna was het tijd om naar de locatie te gaan. Make-up time!

IMG_3338

Al eerder vertelde ik jullie over een nieuw magisch project. Helaas mag ik daar nog steeds niks over vertellen.

IMG_3371

Maar we werden wel goed verwend op de set, nomnomnom.

IMG_3366

Het was een heerlijke week, voelde een beetje als vakantie maar toch ook weer niet omdat ik elke dag gewoon moest werken. Maar aangezien ik mijn werk zo leuk vind om te doen voelt het niet als werken. Dus eigenlijk klopt het dan wel. Hahaha. Ik hoop dat jullie net zo’n leuke week hebben gehad als ik en ik zie jullie volgende week weer! X

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Jennifer 23 juni 2014 at 13:18

    Wauw ziet er weer superleuk uit! Door jou leuke foto’s elke keer zou ik bijna een visagie opleiding willen gaan doen haha.

    • Reply Thessa 23 juni 2014 at 14:06

      Thanks girl! Hahaha, ja echt? Als dat je passie is moet je het doen natuurlijk! Ik raad het alleen wel af want er is weinig werk en er zijn te veel visagisten op het moment. Maar ik geloof erin dat als je het echt wil en je er helemaal voor gaat je er zeker komt. X

    Leave a Reply