Dating Stories

DATING STORY #12 | MR. GREY

Mr. Grey werkt net als ik in de media en we liepen elkaar tegen het lijf op een premiére. Ik was meteen onder de indruk van hem, hij was lang, had licht blauwe ogen, gemillimeterd haar en een drie dagen baardje. Na een casual praatje wisselde we telefoonnummers uit om vervolgens dezelfde avond nog tot diep in de nacht met elkaar te bellen.

Dat we een enorme klik met elkaar hadden was meteen duidelijk, we konden goed met elkaar praten, we hadden veel overeenkomsten en leefde een beetje het zelfde leven. Wat erg bijzonder was want niet veel mannen begrijpen mijn onregelmatige werktijden. Het voelde goed, vanaf de eerste seconde. We raakte niet uitgepraat en wilden alles van elkaar weten. Er was een soort van chemie tussen ons die onverklaarbaar was. Tegen mij vriendinnen zei ik al heel voorzichtig dat dit hem wel eens kon zijn. Zo onder de indruk en enthousiast was ik. Al snel volgde onze eerste echte date. We spraken af in een cafeetje in de buurt. Om daar vervolgens weer uren te kletsen en in elkaars ogen te kijken. Tot sluitingstijd bleven we zitten en we namen afscheid in de parkeergarage. Daar stonden we dan, voor elkaar, geen zin om afscheid te nemen want dit voelde zo goed, maar we moesten toch echt allebei naar huis. Drie zoenen, een kus op m’n voorhoofd en een omhelzing. Daar moest ik het mee doen op onze eerste date. Hij was blijkbaar netjes opgevoed. In de auto naar huis kreeg ik een smsje met de vraag of ik geloofde in liefde op het eerste gezicht? Zou dat het dan zijn? Die onverklaarbare aantrekkingskracht tussen ons? Was dit misschien gewoon ment to be? De volgende dag belde we weer met elkaar. We hadden allebei het gevoel de ware te hebben gevonden en we raakte daar ook niet over uitgepraat. We maakte zelfs al plannen voor de toekomst. Een tweede date stond dus ook al snel in de agenda. Helaas was het moeilijker dan we dachten om elkaar weer te zien met onze onregelmatige schema’s. Hij kreeg een lastminute klus, en de dagen daarna moest ik gewoon voorstellingen draaien. Daarna werd er een collega van hem ziek en kreeg hij een mega klus in het buitenland. Toen hij terug kwam had ik net een nieuwe productie binnengehaald and last but not least had hij zich ook nog een keer verslapen op onze date. Het was ons blijkbaar niet gegund om elkaar te zien en dat frustreerde ons enorm.

Tot ik midden in de nacht een telefoontje kreeg van mijn beste vriendin. Ze was op een feestje van een vriend die toevallig een collega bleek te zijn van Mr. Grey. Hij werkte nog maar net met hem samen maar wist wel te vertellen dat Mr. Grey een meisje heel erg leuk vond. Waarop Steffie heel enthousiast mijn naam noemde. “Uuhm nee Marloes heet ze geloof ik” zei hij. Inmiddels had Mr. Grey er ook hoogte van gekregen dat zijn collega met mijn beste vriendin stond te kletsen en hij belde direct nadat ik met haar had opgehangen. Ik had hem echter niks meer te vertellen. Hij was toch verliefd op mij? Waarom had hij dan oog voor aan ander? Het werd me allemaal veelte ingewikkeld, vooral omdat we nog in het begin stadium waren. We maakte de laatste dagen toch alleen maar ruzie met elkaar en dit was de druppel die de emmer deed overlopen. Ik verwijderde zijn nummer zodat ik ook niet later nog in de verleiding kon komen. Gelukkig was Mr. Grey niet van de social media dus ik kon hem ook nergens volgen of opzoeken. Lekker rustig…dacht ik. Tot er een paar maanden later een mailtje binnenkwam: Mr. Grey volgt jou nu op twitter.

Huh? What the f? Mr. Grey & twitter? Een paar maanden geleden moest hij niks hebben van WhatsApp en Facebook. Maar Twitter kon blijkbaar wel door de beugel. Nou ja oké, prima. Ik had geen behoefte om hem terug te volgen maar verschillende reacties op mijn tweets kwamen binnen. Uiteindelijk werd ik verleid om daar op terug te reageren. Van het een kwam het ander en voor we het wisten lagen we weer uren met elkaar te kletsen. Niet veel later zat ik zelfs in de auto op weg naar Amsterdam voor een drankje. Can you believe it? Ik wist ook niet wat ik aan het doen was maar op één of andere manier kon ik hem toch niet los laten. Nieuwsgierig of het er nog steeds was. En ja hoor de vonken sprongen er weer vanaf! Deze keer konden we echter niet met onze handen van elkaar afblijven en zaten uren lang in een cafeetje op het Museumplein aan elkaar te plukken. Er werd gesproken over kinderen en mijn eierstokken begonnen spontaan te klapperen. Ik wist niet wat me overkwam, ik wou namelijk eigenlijk helemaal geen kinderen maar op een of andere manier wou ik dat nu wel met hem. Bij het afscheid kwam dan eindelijk de lang verwachte eerste kus. Nou en die viel me toch een partijtje tegen! Beetje te ruig en wild naar mijn mening. Maar ja, een eerste zoen is altijd onwennig en ik ging alsnog met vlinders in m’n buik naar huis. In de auto kwam het nummer van Natascha Bedingfield – I wanna have your babies voorbij en ik moest hardop lachen. Was dit dan onze tijd? Enkele dagen later kwam hij een filmpje kijken. Maar van die film hebben we natuurlijk niks gezien, we hadden alleen maar oog voor elkaar. Zachtjes in mijn oor fluisterde hij of ik de boeken 50 tinten grijs had gelezen. Voor ik het wist stond hij naast het bed en trok hij z’n kleren uit. Daar stond hij dan in z’n latex SM pakje. Als klap op de vuurpijl haalde hij ook nog een zweepje uit z’n zak. De man met wie ik zoveel overeenkomsten had bleek ineens een hele andere seksuele voorkeur te hebben. Eentje waar ik totaal niet van gediend was. Ik heb hem verzocht z’n kleren weer aan te trekken en mijn huis te verlaten met de boodschap dat ik het boek toch spannender vond dan the real life version. Bye Bye Mr. Grey, i prefer the vanilla version from now on.

Thessa

 

Benieuwd naar alle andere dating stories? Je leest ze hier.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Jennifer 3 juli 2014 at 22:51

  Whahaha want genant! Ik denk dat ik hem vierkant zou uitlachen als ik dat mee zou maken :x

  • Reply Thessa 4 juli 2014 at 07:36

   Ik ben echt dagen compleet in shock geweest. Hahaha. :D

 • Reply Anne Solveig 4 juli 2014 at 14:20

  Wat een verhaal! Hahahaha, vreselijk!

  • Reply Thessa 4 juli 2014 at 15:03

   Hahaha, echt een mega domper idd!

 • Reply Kirsten 4 juli 2014 at 14:29

  Aan de titel had ik wel iets in die richting verwacht, maar dan eerder dat hij het zou voorstellen & niet dat hij daar in dat pakje zou staan met zijn zweep in de hand… Haha!

  • Reply Thessa 4 juli 2014 at 15:03

   Ja als je de boeken hebt gelezen weet je wie Mr. Grey is maar die van mij liet er geen gras over groeien idd ;)

 • Reply Roxanne 5 juli 2014 at 11:01

  Surpriiiiiise! Haha! Als dat je seksuele voorkeur is, ok prima. Maar om dan nu meteen in een latexpakje voor de neus te staan van je eventuele nieuwe vriendin als je voor de eerste keer bij mekaar over de vloer komt….

  • Reply Thessa 5 juli 2014 at 11:33

   Hahaha, soort van shocktherapie was het! Ik was in ieder geval wel meteen van hem genezen maar dat was vast niet z’n bedoeling :)

 • Reply Lotte 5 juli 2014 at 12:01

  Inmiddels heb ik al je datingstories gelezen. Heerlijk! Kan niet wachten op weer een nieuw verhaal :)

  • Reply Thessa 5 juli 2014 at 12:29

   Wat leuk om te horen Lotte! Welkom hier op Single and the City.

 • Reply Fion 8 juli 2014 at 10:11

  Hij had vast op je twitter gelezen hoe enthousiast jij over die boeken was :-)
  Maar dan had ik toch eerder een grijze stropdas verwacht XD

  • Reply Thessa 8 juli 2014 at 10:26

   Hahahaha, dat zou zomaar kunnen idd!

 • Reply Mariska 13 juli 2014 at 11:10

  Haha dit is het eerste artikel dat ik lees op jouw blog (volg je pas net) maar oh, wow.. dat je in shock was kan ik me helemaal voorstellen hahaha!

  • Reply Thessa 13 juli 2014 at 11:49

   Hahaha, je krijgt dan meteen je doop hier op Single and the City! Welkom Mariska, leuk dat je er bent.

 • Reply THE REAL MR. GREY | Single and the City 26 juli 2014 at 15:01

  […] ik in het echte leven niet gediend van Mr. Grey praktijken, zoals je misschien heb gelezen in de dating stories, betekend niet dat ik geen fan was van de boeken. En ik kan daarom ook niet wachten tot de film uit […]

 • Reply Alisa Aarden 18 november 2014 at 18:43

  Whahahahaha!! Daar ging je goede beeld van Mr. Grey gelijk!

  • Reply Thessa 23 november 2014 at 22:22

   Hihihi, wat leuk! Je bent gaan lezen!!

 • Reply Celeste 13 februari 2015 at 21:53

  Wat onwijs leuk geschreven. Moest stiekem een beetje lachen (mag dat haha). En wat schrijf je ontzettend leuk!

 • Reply Sabine 13 februari 2015 at 22:05

  Hahaha oh god ik denk dat ik helemaal flabbergasted zou zijn en daarna gieren van het lachen! Geweldig geschreven! Ik ga je volgen :-D

 • Reply Sabrina 13 februari 2015 at 22:06

  Hahahahaa je kan me echt weggooien nu, lijkt me vreselijk om mee te maken hahahaa sorry dat ik lach maar je schrijft echt hilarisch xx

 • Reply Yasmine 13 februari 2015 at 22:51

  Hahahaha, dit is echt zo’n verhaal dat in een Sex & The City aflevering zou voorkomen en waarvan je je afvraagt of het in het echte leven ook gebeurt… Blijkbaar wel. Wat zijn sommige mensen toch raar. Oké dat je voorkeuren hebt, maar om er zo mee in huis te vallen?! Hahaha, mannen.

 • Reply Maureen 19 februari 2015 at 20:14

  HAHA, hilarisch. Wat schrijf je toch heerlijk! Je zal het mee maken, in zn SM pakje naast je bed.. Weg ermee, hahah! x

  • Reply Thessa 19 februari 2015 at 20:28

   Hihihi, dank je wel voor je leuke reactie Maureen!

 • Reply Vijftig tinten grijs | Annette´s BLOG 21 februari 2015 at 15:49

  […] op het vervolg, zoals Maureen van creativ minded, een ontmoeting met een real life Mr Grey door Angela van Single and the city en een hoop gerelateerde beauty&lifestyle blogs over bijvoorbeeld […]

 • Leave a Reply