Personal

LIFE LATELY | JULI #1

IMG_3649

Goedemorgen, het is maandagochtend en dat betekend dat we weer terugblikken op vorige week. Wat was dat een te gekke week voor mij! Een publicatie op ByAranka.nl, jullie leuke comments, goede statistieken, draaidagje bij Celblok H, de WK wedstrijd, het heerlijke weer en ga zo maar door. Kijk je mee?

Maandag.

De maandag begon al goed met een pakketje van Bol.com. Ik heb sinds kort een obsessie met nagellak, maar met mijn werk blijft dat nooit langer dan een dag mooi zitten. Dus ik ben overgestapt naar Sensationail en dat bevalt enorm goed! Al een week zit mijn schattige roze manicure erop.

IMG_3619

Dit is wat ik aan had die dag. Spijkerblousje van Hema, top van Primark, skinny van H&M en slip ons van Loavies.

IMG_3638

En op naar het terras met vaders want het was prachtig weer en we waren allebei vrij. We bestelde allemaal lekker dingen en gingen daarna nog even winkelen.

IMG_3649

Het was goed vertoeven zo aan het water in het zonnetje. Top dag!

IMG_3648

Dinsdag.

Dinsdag schreef ik enthousiast een blogpost over mijn geshopte items, allemaal in de sale gescoord!

IMG_3224

Duke kwam aanlopen met z’n botje en vond hem er zo schattig uitzien. Alsof hij een sigaar in z’n mond had. Hahaha.

IMG_3676

En op dinsdag zijn we altijd even in de manege te vinden.

IMG_3675

Woensdag.

Woensdag was het prachtig weer dus ik pakte de laptop en ging lekker buiten werken.

IMG_3924

Daarna klaar maken om naar een BBQ te gaan, mijn eerste van dit jaar. De maxi dress is van H&M en de het jasje van Loavies.

IMG_3844

BBQ time! De mannen waren chef vlees.

IMG_3925

En de vrouwen waren van de rest.

IMG_3926

Poes aan tafel.

IMG_3927

Toetje! Marshmallow time…

IMG_3928

and fun!

IMG_3833

Het was echt mega gezellig. Zelfs ondanks dat ik bijna in de fik stond omdat er een houtblok uit de vuurkorf viel en mijn maxi dress bijna vlam vatte. Maar dat zorgde juist voor een lachkick.

IMG_3832

 

Donderdag.

Donderdag had ik een vroege call, 05.00 uur ging het wekkertje weer voor een draaidag bij Celblok H. Goedemorgen vanuit de gevangenis! Voor degene die nieuw zijn op mijn blog. Ik ben allround make-up artist van beroep en ben voornamelijk werkzaam voor tv, film en theater.

IMG_3930

So let’s make-up!

IMG_3929

Make-up goodies, daar worden we als vrouw toch gelukkig van?

IMG_3839

Het was jullie vast ook niet ontgaan dat vrijdag een heerlijk dag was, gelukkig hadden we alleen maar buiten scenes dus we hebben ook volop kunnen genieten toen we aan het werk waren. Eenmaal thuis gezellig buiten de kaarsjes aangestoken en nog even een drankje gedaan voor het slapen gaan. Ik ben geen onwijze zomerliefhebber, meestal vind ik het gewoon te warm, maar s’avonds nog tot laat buiten kunnen zitten vind ik heerlijk!

IMG_3931 

Vrijdag.

Vrijdag was voor mij een spannende dag want ik wist dat er een Dating Story zou worden gepubliceerd op de blog van Aranka.

IMG_3922

In spanning en onder het genot van een waterijsje wachtte ik af tot de blog online kwam.

IMG_3888

En ja hoor daar was hij dan! Je kan hem hier lezen.

IMG_3933

En ineens schoten de statistieken de lucht in, ik kon m’n ogen niet geloven! Er kwamen onwijs veel leuke & lieve reacties van jullie binnen, ik wist echt niet wat me overkwam. Onwijs bedankt! In het bijzonder voor Aranka. En ik ben blij dat mijn rampen dates zo vermakelijk zijn. Dan heb ik het in ieder geval niet voor niks gedaan! ;)

IMG_3947

 

Zaterdag.

Zaterdag kwam er weer een leuk pakketje binnen, mijn nu al geliefde Viseart palette. The must have voor visagisten.

IMG_3266

Zaterdag was ik nog helemaal in een roes van de publicatie van de dag ervoor. Ik heb de hele dag achter de laptop gezeten, jullie comments gelezen en de statistieken gecheckt. Maar het was natuurlijk ook de dag van DE wedstrijd. Jeetje jongens wat was het spannend”!! Net zoals de vorige wedstrijden had ik mijn lucky outfit aan en gelukkig heeft het uiteindelijk z’n vruchten afgeworpen.

IMG_3963

 

Zondag.

Zondag heerlijk uitgeslapen want het was geloof ik kwart voor twee toen het voetbal pas was afgelopen. Ontbijten en met de kleine man stokken gooien, want dat vind hij het allerleukste. Als hij al merkt dat we richting het grasveldje gaan wordt hij helemaal enthousiast.

IMG_3985

Daarna zag ik dat ook Blog Society één van mijn Dating Stories heeft gepubliceerd, mega leuk!

IMG_3962

En aan het einde van de zondagavond had ik meer dan 100 followers op Bloglovin. Wauw! Dank jullie wel! Ik vind het ontzettend leuk dat jullie er allemaal zijn.

IMG_3990

 

 

De nieuwe week begint onwijs gaaf met een klus op Amsterdam Fashion Week waarbij ik de make-up mag verzorgen voor de show van Allan Vos maar daarover lezen jullie volgende week meer.

Tot dan!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jennifer 7 juli 2014 at 08:53

  Superleuk weer! En volgensmij ben je weer aan het werk voor celblok h :D

  • Reply Thessa 7 juli 2014 at 10:04

   Dank je wel weer Jennifer! Haha ja klopt, maar vandaar eerst Amsterdam Fashion Week.

 • Reply LIFE LATELY | JULI #2 | Single and the City 14 juli 2014 at 05:01

  […] was zoals je in de vorige Life Lately al kon lezen de dag van Amsterdam Fashion week. Crew van de Allan Vos fashion […]

 • Leave a Reply