Personal

LIFE LATELY | JULI #2

IMG_4044

Toen ik begon aan het maken van deze Life Lately bedacht ik me bij het inladen van de foto’s van maandag, was dit deze week? Het voelde alweer als twee weken geleden, zo leuk & druk was deze week! Wat was dit weer een toffe week, make-up-en @ Amsterdam Fashion Week, Celblok H, het WK, shoppen in Oberhausen en nog veel meer leuks! Kijk je mee?

Photo by Petrus Tomasila | Photography

Maandag.

Maandag was zoals je in de vorige Life Lately al kon lezen de dag van Amsterdam Fashion week. Crew van de Allan Vos fashion show!

image-4

Mega fun, hier begonnen we de dag mee. Foto’s van de modellen en de face charts die we gebruikte ter inspiratie voor de make-up.

IMG_4027

Make-up time!

IMG_4010

Onder leiding van Remko Harms mochten wij de make-up doen. Ons team bestond uit de winnares van de Make-up Awards 2014 Kimberly van Hoorn & de zus van Remko Verusca Harms. Top team! We waren goed op elkaar ingespeeld en we hadden het onwijs gezellig.

IMG_4013

Make-up madness. Ik beging altijd netjes en geordend en eindig dan zo.

IMG_4026 

Met lieve Versuca de repetitie bekijken.

IMG_4023

Het was een onwijs toffe dag! Ik was helemaal excited toen ik thuis kwam! Er komt nog een aparte On the job blog over deze dag. Er zijn namelijk zoveel mooie backstage foto’s gemaakt dat ik jullie graag een kijkje achter de schermen geef. En het is incl. een winactie van de goodiebag die we hebben gekregen. So stay tuned!

IMG_4028

Dinsdag.

Dinsdag ging ik s’ochtends vroeg (lees om 05.00 ging de wekker) even helpen bij de opstart van Celblok H.

IMG_4033 

Na drie uurtjes was ik weer lekker thuis om te knuffelen met deze schat.

IMG_4063

Daarna nog even naar de manege geweest.

image-3

En we keken natuurlijk s’avonds de vernederende wedstrijd tussen Brazilië & Duitsland.

IMG_4231

Plaatsvervangende schaamte, wat een afgang voor Brazilië! Ik vond het gewoon zielig maar dit plaatje van Oprah was dan wel weer hilarisch.

IMG_4053 

Woensdag.

Gelukkig was er dinsdag geen verlenging wat de wekker ging weer om 05.00 uur voor de opstart van Celblok. Tijdens de opstart moeten er soms veel mensen tegelijk klaar zijn voor een grote scene. En dan is er extra assistentie nodig op de set om iedereen op tijd klaar te krijgen.

IMG_4233

Ook was ik woensdag na drie uurtjes weer dismissed om terug m’n bedje in te duiken. Daarna gezellig met de meiden loom bandjes gemaakt. Wat overigens onwijs leuk om te doen en verslavend werkt. Ik snap de trend wel.

IMG_4095

Kijk de kleine meid met mijn bril, how cute is she?! Little Miss. Nerd.

IMG_4098

Bandjes klaar voor de wedstrijd! Hup Holland Hup!

IMG_4097

Ik had m’n lucky outfit gewoon weer aan hoor…maar het heeft helaas niet geholpen. Ik vond het een hele gelijkwaardige wedstrijd en ik verlies liever op deze manier dan een vernederende wedstrijd tegen de Duitsers.

IMG_4100 

Donderdag.

Donderdag kwam er een winactie online om jullie te bedankten, doe jij al mee? Je kan deze heerlijke Victoria’s Secret parfum & body lotion winnen namelijk.

IMG_4065

En ik maakte even een leuk pakketje uit mijn eigen webshop voor Aranka. Door haar is mijn blog de afgelopen twee weken mega gegroeid en ik ben haar daar heel erg dankbaar voor!

IMG_4230

s’Middags kreeg ik een mailtje van BlogSociety dat mijn blog op www.telegraaf.nl stond omdat hij het meest gelezen was. Wauw, te gek!

IMG_4115

Donderdag was het eindelijk weer zomers weer en met de meiden speelde we het “je bent genomineerd” spelletje. Bij elke nominatie ging er een emmer water over iemand heen. En deze perfect getimede foto’s wou ik jullie niet onthouden.

IMG_4228

Water fun!

IMG_4229

Vrijdag.

Vrijdag was het shopping day! Samen met vriendinnetje & collega Stefanie ging ik richting Oberhausen want daar zit een Kiko store. Onze missie voor die dag.

IMG_4188

Make-up shoppen in onze favoriete winkel. De Kiko shoplog & review van de producten staat inmiddels online mocht je nieuwsgierig zijn wat ik allemaal heb gekocht.

image-2 

Winkelcentrum CentrO is mega groot en je hebt daar een groot foodplein waar je lekker kan eten. We kozen voor een gezonde lunch zodat we s’avonds wat mochten snacken. Wrap met tomaat & mozzarella en een sapje. NomNomNom.

IMG_4226

Ik vond eindelijk de Nikes waar ik heel lang naar opzoek was maar ik kocht ze niet. Welke ik wel kocht zie je van de week in de Oberhausen shoplog.

IMG_4225

Nog meer eten, die Duitsers weten wel wat lekker is hoor! Wafels & crêpes <3

IMG_4223

En na al dat intensieve shoppen was het tijd voor een goede maaltijd. Buiten het winkelcentrum kan je lekker aan het water eten en we namen spare ribs & wiener schnitzel met frietjes en zure mayo.

IMG_4224

Zaterdag.

Zaterdag wou ik het liefst meteen foto’s maken en bloggen over de leuke dag in Oberhausen maar ik moest van mezelf eerst mijn boekhouding een belastingaangifte doen. Boooooooooring! Vooral omdat het zonnetje buiten scheen, but i did it!

IMG_4196

Zaterdagavond was Kai jarig en we gingen met een gedeelte van onze vrienden groep richting Amsterdam.

IMG_4221

Natuurlijk keken we daar voetbal (al waren Stefanie & ik de enige die echt geïnteresseerd waren) en zagen we hoe onze jongens derde werden. Ik ben trots op ze! We hebben een prachtig WK gehad en ik heb intens genoten.

IMG_4222

Zondag.

Zondag heb ik lekker aan de blog gewerkt, s’middags kwam er een vriendinnetje langs en we hebben een heerlijke gouden ouwe playlist aangemaakt op Spotify. Vroeger gingen we altijd uit in de discotheek het Huis van Oranje (wat inmiddels al heel veel jaar niet meer bestaat) en we hebben alle nummers uit die tijd opgezocht. Voornamelijk veel oude R&B & bubbling muziek. Dus als je daar van houdt kan je hem als het goed is vinden op Spotify onder het: Huis van Oranje.

foto

Natuurlijk keek ik nog de WK finale en ging ik voor zo ver het kon op tijd naar bed want vandaag (maandag) staat er weer een draaidag bij Celblok H op het programma. See you next week!

Liefs, Thessa

 

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jennifer 14 juli 2014 at 08:49

  Ziet er weer leuk uit! En je schoenen zijn mooi!

  • Reply Thessa 14 juli 2014 at 20:28

   Dank je wel meis, ik heb die uiteindelijk niet gekocht maar andere. Die komen van de week online ;)

 • Reply laura 14 juli 2014 at 10:46

  Leuke week! Centre o is echt een geweldig winkelcentrum is voor mij alweer zo’n tijd geleden. Kan me voorstellen dat je er goed geslaagd bent en al die eet gelegenheden zijn veel te uitdagend haha!

  • Reply Thessa 14 juli 2014 at 20:30

   Ja het was echt een leuke week. Het is trouwens zeker een aanrader om rond de kerst weer naar CentrO te gaan dan is daar één van de grootste kerstmarkten. Onwijs leuk!

 • Reply Annebelle 14 juli 2014 at 19:28

  Geweldig plaatje van Oprah :D Makes my day

  • Reply Thessa 14 juli 2014 at 20:30

   Hahaha, leuk is die he? ;)

 • Reply Kelly 15 juli 2014 at 12:34

  Ik mis de partycrasher op het HUis van Oranje hoor Thess ik kwam daar iedere week en die werd standaard gedraaid hahaha ;)

  T is trouwens spare ribs ;) Xx

  • Reply Thessa 15 juli 2014 at 13:34

   Ik heb de partycrashers gezocht op Spotify maar ik vind niks dat me bekend in de horen klinkt. Wie bedoel je precies? En heb je nog meer nummers die erin moeten ;) De lijst mag altijd groter namelijk! Hihihi.

   Ooh oeps, foutje bedankt. Thanks chick!! X

   • Reply kelly 16 juli 2014 at 17:59

    Dj chuckie – the partycrasher (ke had deel 1 en 2 hahaha) 1tje ging zo “en this is the way we crash the party….crack crack crack….” maaaaar k weet niet vanaf hoe oud je ging? K ging toen we 15 waren ongeveer en de oude locatie zelfs nog bestond! Nieuwe ben k maar een x of 5 geweest!

    • Reply Thessa 16 juli 2014 at 20:49

     Oooh die! Ja die ken ik ook nog wel. Helaas is er niks meer van de oude Chuckie nummers te vinden op Spotify. Hij was de eerste waar we naar gingen zoeken omdat hij toen helemaal grijs werd gedraaid. Er staan alleen maar nieuwe onbekende nummers online van hem, niet de oude Chuckie sound die wij kennen van het Huis van Oranje. Ik kwam daar ook toen ik 14/15 was. Mega fun!

 • Reply kelly 16 juli 2014 at 20:58

  Jaaa zie je dat was dezelfde periode! Ik heb geen spotify dus k kan die lijst ook niet checken nu. Ik weet alleen weld at Puff Daddy i need a girl part 1 & 2 ook heeelemaal grijs gedraaid werden hahaha!

  • Reply Thessa 16 juli 2014 at 21:36

   Jaaa die staan er ook allebei in! Ik heb ze inmiddels ook helemaal grijs gedraaid de afgelopen dagen, want een heerlijke nummers blijven dat toch! Wat grappig trouwens he, want toen kende we elkaar nog helemaal niet…

  Leave a Reply