Personal

LIFE LATELY | JULI #3

IMG_4436

Een hele goedemorgen! Zijn jullie klaar voor een weekoverzicht met heel veel jaloers makende foto’s? Ik heb voornamelijk genoten van het prachtige weer, ik was veel op het strand en ik had twee draaidagen bij Celblok H. Deze week stond echt in het teken van genieten van het leven en dingen doen die je leuk vind. Kijk je mee? 

Maandag.

We beginnen de week met een draaidag bij Celblok H.

IMG_4245

Zoals jullie misschien al weten kan ik verder geen foto’s plaatsen van de set.

IMG_4263

s’Avonds na een lange draaidag nog even heerlijk buiten gezeten en daar gebeurde iets wonderbaarlijks. Duke kwam op schoot liggen, dat doet hij normaal nooit. Hij is totaal geen schoot of knuffel hond namelijk. Lang hield hij het niet vol hoor maar gelukkig wel lang genoeg voor een foto.

 

Dinsdag.

IMG_4519

Zoals altijd op dinsdag ben ik op de manege te vinden.

IMG_4277

En ik bedacht me na een middag op de manege dat ik zin in sushi had. Dus hop de auto in, richting de Sumo take away. Dat ik daarvoor een uur onderweg was vertellen we maar even niet verder.

 

Woensdag.

IMG_4301

Woensdag had ik een ochtendje strand gepland met Mariët. Zij is fotografe van beroep en ze had onlangs een mooi plekje gespot.We gingen daar even heen om wat leuke foto’s te schieten.

IMG_4348

Deze foto kwam daar uit, me likey! Thanks Mariët!

IMG_4304

Daarna was het tijd om richting het strand te gaan en alle foto spam hebben jullie vast al gezien in de blog van afgelopen week.

IMG_4346

High five my friend!

IMG_4347

The beach dog ♥

IMG_4322

Na een heerlijk ochtendje aan zee ging ik picknicken met deze kleine meid.

IMG_4321

Waaaaaah, ik ga je opeten!

 

Donderdag.

Gewoon omdat het kan, en omdat woensdag zo fijn was begonnen we de dag weer op het strand.

IMG_4302

En dat vond Duke totaal niet erg!

IMG_4410

Goedemorgen, voetjes in het zand en een blije hond.

IMG_4411

Het was s’ochtends al zo lekker op het strand dat we besloten de dag goed te beginnen met een frisse duik, en lekker dat het was!

IMG_4412 

We hadden lekker een gezond ontbijtje meegenomen.

IMG_4525

En Duke ging ook nog even voor duik samen met Mariët, die overigens een hele mooie blog schrijft. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

IMG_4413

Nog even de “Jet” pose voordat we het mooie strand gingen verlaten.

IMG_4416

Eigenlijk gingen we op tijd weg van het strand om nog wat te gaan werken maar we besloten een ijsje te gaan halen.

IMG_4408 

En om wat te gaan shoppen. We kochten allebei een groen klei masker bij De Tuinen en wat producten van de Argan Care lijn bij Action. Mariët kocht nog twee mooie stranddoeken bij Etos en ik kocht daar de leuke groene strandtas. Alle producten waren voordelig geprijsd, dikke scoor dus!

IMG_4436

Donderdag was echt een typische “gewoon omdat het kan” dag. s’Avonds haalde ik met vaders ook nog een ijsje. Duke krijg er ook eentje, had hij wel verdient na zo’n warme dag vol strand rennen.

 

Vrijdag.

IMG_4434

Vrijdag hadden we een zware maar vooral warme dag voor de boeg bij Celblok. 32 graden en we gingen heftige vecht scenes opnemen.

IMG_4448

Gelukkig is alles goed gekomen en hebben we mooie beelden gedraaid. We hadden sushi als wrap-hap, mij kan je niet blijer maken na zo’n zware draaidag!

IMG_4453

Eenmaal thuis even afkoelen in Duke z’n hondje bandje want na 14 uur draaien ben je daar wel aan toe.

Zaterdag.

IMG_4488

Zaterdag was het opnieuw zo warm en ik deed vooral rustig aan.

IMG_4487 

Samen verkoeling zoeken.

IMG_4518

En s’avonds lekker BBQ-en.

IMG_4499

Life is good!

 

Zondag.

IMG_4527

Zondag was het helaas veel minder lekker weer, ik had gehoopt om nog een beetje een bruin kleurtje op te doen maar helaas. Dan maar lekker bloggen, ook helemaal geen straf!

IMG_4532

Sushi lunch & verder de hele dag Orange is the new black gekeken, wat een fijne zondag!

 

Het was een bijzondere fijne week. Ik heb intens genoten en van mij mag het leven altijd zo zijn! Genieten, dingen doen die je leuk vind, niks moet en alles mag. Dit is echt één van de voordelen van freelancer zijn. Aankomende week mag ik de hele week draaien voor Celblok H en staat er een nightshoot op de planning. Maar daar vertel ik jullie volgende week van alles over. Fijne week allemaal! And i will see you next week.

Liefs ♥, Thessa.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jennifer 21 juli 2014 at 10:11

  Ziet er weer uit als een erg leuke week!

  • Reply Thessa 21 juli 2014 at 20:37

   Dat was het zeker! :)

 • Reply laura 21 juli 2014 at 13:13

  Moest wel lachen aan het einde door Orange is the new black ben ik celblok h helemaal vergeten heb het nog wel opgenomen dus binnenkort (deze week als mijn zoontje uit logeren) is verder kijken. De strand foto’s zijn jaloers makend woon in het oosten dus we gaan gauw een strand dagje plannen haha!

  • Reply Thessa 21 juli 2014 at 20:39

   Hahaha oh echt? Tijd om dan verder te kijken idd zodat je straks kan aansluiten op het nieuwe seizoen ;) En zeker ook een heerlijk dagje strand plannen, het is daar zo fijn, vooral met het mooie weer dat opkomst is!

  Leave a Reply