Personal

LIFE LATELY | JULI #4

IMG_4776

Afgelopen week was in vergelijking met de vorige weken wat rustiger en misschien zelfs wel saai te noemen. Ik had drie draaidagen bij Celblok H, waaronder één nightshoot maar daar vertel ik jullie straks meer over. Verder heb ik rustig aangedaan, werken voor tv is zwaar. We maken soms 14 uur per dag en rust is dan ook echt wel een vereiste. Gelukkig was het lekker weer en kon ik bijkomen in de zon. Zullen we dan maar gewoon gaan kijken? 

Maandag.

IMG_4589

Maandag begon ik de week met een draaidag bij Celblok, het was een pittig dagje met veel bloed. And thats the thing i like the most! Toen ik nog bij Penoza werkte zeiden ze altijd: “Geef Thessa een fles bloed en ze is blij”.

IMG_4556

Maandag maakte ik ook de winnaar bekend van de winactie Thankful. Dewy haar naam kwam uit de naamloting online. Dewy, nogmaals van harte gefeliciteerd. En alle andere meiden bedankt voor het meedoen!

IMG_4833

Hadden jullie de nieuwe winactie inmiddels al gezien? Je kan een goodiebag winnen van de fashion waarvoor ik heb gewerkt. Hij is voornamelijk gevuld met mannen producten zoals je ziet maar er zit voor de ladies een mooie ketting bij en ik heb er ook nog wat leuks van mijn webshop ingestopt. Lees hier hoe je mee kan doen.

Dinsdag.

IMG_4565

Dinsdag was ik dus weer een dagje in de gevangenis, verder geen foto’s gemaakt deze dag.

Woensdag.

IMG_4819

Woensdag was het natuurlijk nationale dag van rouw. Dat zal niemand ontgaan zijn denk ik. Dat ik er nog niet wat over geschreven, getwitterd of gefacebookt heb betekent niet dat ik het niet vreselijk vind wat er is gebeurt. Ik heb alles op de voet gevolgd en ik vond deze tekst erg krachtig.

IMG_4572

Woensdag was ook de dag van de nightshoot. In plaats van om 07.00 uur s’ochtends beginnen begonnen we deze dag om 19.00 uur. Soms hebben we gewoon beelden nodig in het donker en dan gaan we tot diep in de nacht door. Overdag probeerde ik dus rustig aan te doen en nog wat extra slaap te pakken s’middags.

IMG_4605

Time for make-up, let’s do this! Ik stond deze nacht op de B-unit en we waren dus maar met een kleine crew. Best scary zo in het donker in een leegstaande gevangenis. Maar het had ook wel weer wat.

IMG_4604

Omdat we maar met een klein clubje mensen waren kwamen we wat handen te kort. En ik had daardoor deze nacht een dubbele functie. Ik mocht naast de make-up ook de slate doen. De slate is zo’n klap bord wat je wel vaker bij films ziet “en…actie!” *klap* en de opnames beginnen. Ik moest dan voor elke scene bij houden welke scene nummer we waren en bij welke take. Voor de camera staan, bord omhoog en zeggen wat er op staat, klap en actie! Erg leuk om een keer te doen.

IMG_4603

Nightshoot fun with Ima! We stonden lekker buiten op de binnenplaats te draaien toen ineens alle lichten uitvielen. Dit is automatisch geregeld en duurde ongeveer 20 min. voordat alles het weer deed. Tijd voor een fotootje dan maar ;)

Rond 03.00 uur was ik weer thuis en heb denk ik één van de leukste nightshoots tot nu toe gehad. Iedereen was relaxed, ondanks dat we uitliepen. En het weer hielp natuurlijk ook nog mee want de temperatuur was heerlijk buiten.

Donderdag.

IMG_4767

Donderdag heb ik heerlijk uitgeslapen en voornamelijk veel voor de blog gedaan. s’Avonds appte mijn vader ineens of ik zin had om mee uiteten te gaan, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Dus ik maakte me klaar om te gaan.

IMG_4645

We hebben heerlijk zitten smullen, tafeltje aan het water en nog tot laat in de avond buiten op het terras gezeten. Quality time ♥.

Vrijdag.

IMG_4733

Donderdag had ik een heel leuk pakketje van de webshop Twinkeltje gekregen en vrijdag ging ik met vaders naar het strand om daar mooie foto’s van te maken.

IMG_4734

Ready to go!

IMG_4769

Natuurlijk mocht Dukie ook mee. Die vermaakte zich prima toen wij foto’s aan het schieten waren.

IMG_4815  

Alle outfit foto’s die we schoten kan je trouwens hier terug vinden.

IMG_4760

Daddy ♥

IMG_4753

It was so much fun! Thanks dad voor de mooie foto’s die je hebt gemaakt.

IMG_4752

We hebben na de “fotoshoot” nog even lekker gechilled op het strand en na de zonsondergang gekeken.

Zaterdag.

IMG_4776

Zaterdag was eigenlijk weer zo’n niks aan het hand dagje. Ik nam een lekker gezonde lunch.

IMG_4789

En genoot van een maskertje die ik onlangs met Mariët had gekocht.

IMG_4817

s’Avonds aten we sushi en keken we Orange is the new black. We zijn al weer bijna door seizoen twee heen, wat tevens het laatste seizoen is. *boehoe*

Zondag.

IMG_4835

En zondag again, niet veel gedaan. Lekker buiten ontbeten en genoten van het zonnetje.

IMG_4834

Duke probeert altijd wat te eten te scoren bij ons. Hij is niet vervelend dan hoor ofzo, we hebben hem zelf verwend want we vinden het veel te gezellig als hij erbij is en hij krijgt eigenlijk ook altijd wel wat.

Wat ik al aan het begin zei, het was misschien een beetje een saaie week om te zien. Maar ik heb me prima vermaakt, af en toe rustig aan doen en even niks gepland hebben is erg fijn. Ik weet dat als freelancer het zomaar ook ineens weer druk kan zijn en dat je moet genieten van de vrije tijd die je hebt. Aankomende week ziet er tot nu toe ook nog rustig uit qua werk maar genoeg afspraken en leuke dingen op de planning.

See you next week!

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jennifer 28 juli 2014 at 09:38

  Ziet er weer super leuk uit!

  • Reply Thessa 28 juli 2014 at 10:12

   Dank je wel weer Jennifer ;)

 • Reply laura 28 juli 2014 at 13:42

  Haha die foto’s met je vader daar wordt je vrolijk van! Leuke papa heb je.

  • Reply Thessa 28 juli 2014 at 16:02

   Aaah dank je wel Laura, ik ben echt dol op hem!

  Leave a Reply