Lifestyle

THE REAL MR. GREY

Dat ik in het echte leven niet gediend ben van Mr. Grey praktijken, zoals je misschien heb gelezen in de dating stories, betekend niet dat ik geen fan was van de boeken. En ik kan daarom ook niet wachten tot de film uit is. De trailer voldoet geheel aan mijn verwachtingen maar ik begrijp dat daar de meningen over verdeeld zijn. Mr. Grey schijnt niet sexy genoeg te zijn, but girls just look at him in the elevator. Daarvan krijg ik toch echt wel kriebels in mijn buik, en wie weet wat ons nog meer te wachten staat straks 14 feb. 2015. ♥

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent de film? Like dan de Facebook pagina en je zult niks missen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Mariët 26 juli 2014 at 16:03

    Ermahgerrrrd. Ik kwam de boeken al niet door (nooit verder gekomen dan pagina 20 van boek 1) maar volgens mij val ik bij deze film echt in slaap. Wat een NIET-boeiende man. :’) Ik hoorde dat ze Alex Pettyfer en Matt Bomer hebben overwogen, van mij hadden ze Alex mogen kiezen.

    • Reply Thessa 26 juli 2014 at 16:18

      Hahaha, zoals ik al zei. De meningen zijn enorm verdeeld :P We zullen zien wat hij straks op het grote doek met ons doet ;)

    Leave a Reply