Dating Stories

DATING STORY #15 | PINDAROTSJES

GASTBLOG | Geschreven door: Mitchell

Na mijn laatste mislukte poging om acht maanden iemands vriendje te zijn besloot ik dat het leven veel leuker, spontaner en vooral veel gemakkelijker was als ik alleen bleef. Ik hoef er geen doekjes om te winden, mijn ex was verschrikkelijk. Ik werd verschrikkelijk. Een grimas dat overbleef voor de buitenwereld was alles wat gezien mocht. Totdat ik af en toe weer mezelf wilde zijn. Het was dan ook heerlijk verfrissend om op een dag gewoon te kunnen zeggen ‘Dag Bas, ik ga wel alleen naar de verjaardag van mijn moeder, en naar alle andere verjaardagen. Sterkte met jezelf, breng je mij nog even naar het station, ik ben al te laat op het feestje.’ Vanaf het station moest ik nog ruim twee uur naar m`n moeders huis, dus ik had tijd genoeg om over de laatste acht maanden na te denken. Heerlijk!

Dagen later, terug op mijn studentenkamer beloofde ik mijzelf dat ik echt alleen bleef. Ik had het immers druk genoeg met school, met werk en ik kon weer gaatjes prikken om naar de verjaardagen en get-togethers van vrienden te gaan. Ik besefte me werkelijk pas toen hoe belangrijk dat is. Ik zou mezelf niet goed genoeg kennen als ik niet verdomd goed wist dat ik geen halve dag alleen kon zijn. Gelukkig was er een hype: Tinder. Op een vrije avond besloot ik deze variant van Grindr – een gay/seks app – te downloaden en, jawel, ik was gelijk verkocht. Wat een boel leuks. Waar Grindr eindigd met ‘Libido-over-1000-kerels’ en nepperds was Tinder gekoppeld aan Facebook en dus hartstikke oprecht. Mijn ego werd gestreeld en op mijn beurt wist ik eenvoudig aan foto`s te komen die ik achteraf misschien niet wilde zien. Van Piloot tot Pakjespiet.

Ik likete Tim. Er was een match. Ik zei ‘hi,’ en ik kreeg een ‘Hay’ terug. Ik vroeg ‘wie ben je, wat doe je, wat wil je, en wie ben ik?’ Ik bekeek nog een keer zijn foto`s. Gelukkig bestaat Facebook en Google, want ik kwam snel achter zijn achternaam en vond meer foto`s. Tim was verdomd aantrekkelijk, mooi gezicht, lekker lijf, groot en, wat bleek, lekker gebekt en eigenzinnig. Bovendien kon hij me al na zijn antwoorden op mijn vragen – die keurig beantwoord waren met Tim, Docent Kok in opleiding, pindarotsjes & ik hoop dat jij me dat gaat vertellen – al lekker maken met zoete toetjes die hij de volgende dag aan zijn klas zou gaan leren. Tim was mannelijk, wat ik erg prettig vond, aangezien ik mijn best deed of van mijn girly kant af te komen. Tim was mijn aandacht en al gauw konden we uren whatsappen, of bellen. ‘Eventjes maar’ voor het slapen gaan werden nachtelijke uren, maar slapen en opstaan ging vanaf toen ook steeds gemakkelijker. Hij pakte me in met zijn verhalen die mij leidde naar intense dromen die ik nog niet had mogen beleven, maar die aanstaande waren. Avond na avond hetzelfde ritueel. Ik wilde Tim ontmoeten en zou gemakkelijk naar Rotterdam kunnen komen als het deze avond niet al veel te laat was. Bovendien wilde ik de eerste keer veilig in het openbaar kennis met hem maken. In gedachte zag ik elke dag zijn lijf, de spieren, zijn lach. Definitief bleef ik thuis, Tim moest ten slotte ook weer vroeg uit bed. Als onze agenda`s toch ooit niet zo vol waren. De jongen die ik enkel nog kende via mijn Iphone liet me op een enorme wolk zitten. Ik sloot mijn ogen.

‘Twee lettergrepen!’ zei hij. ‘Daar fantaseer ik over.’ Pindarotsjes? Nee dat is drie. Ik werd benieuwd. Kon deze jongen nog spannender? ‘yaoi’ zei hij. ‘Nooit van gehoord,’ maar na wat plaatjes was het me meer dan duidelijk. Tim wilde me alle twaalf vierkante meter van mijn kamer laten zien. Hij wilde me meenemen op zíjn trip. Alle woorden werden anders van betekenis. Ik zou niet zonder blauwe plekken van hem af komen.

Twee lettergrepen en ik hoefde Tim niet meer te kennen. Voorbij was de chemie wat mij betrefd. Ik heb hem nooit meer gesproken. Ik starte Tinder weer op….. Na een paar andere dates heb ik het verwijdert, samen met Sjoerd. Ik ben zo verliefd.

Mitchell.

 

Dank je wel Mitchell voor dit leuke verhaal! Neem ook zeker even een kijkje op zijn blog. Wil jij ook jouw dating story met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag uiteraard ook geheel anoniem. 

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Lotte H 10 augustus 2014 at 21:40

    Leuk verhaal weer, en wat ben ik blij dat je blog het weer doet haha :) Eindelijk :) Nu even snel alles bijlezen.

    • Reply Thessa 10 augustus 2014 at 22:28

      Ik ook! Was helemaal in de stress de afgelopen dagen, maar gelukkig ben ik weer online. Veel plezier met bij lezen Lotte! Leuk dat je er weer bent.

    Leave a Reply