Dating Stories

DATING STORY #17 | DE HUFTER

Rutger de hufter, zoals mijn vriendinnen en ik hem nu noemen, leerde ik een kleine twee jaar geleden kennen. Op de datingsite waar ik toen der tijd stond ingeschreven kreeg ik een berichtje van hem. Helemaal mijn type: tikkeltje fout, sportief, lang, goed gebouwd, stoer, gemillimeterd haar, goed gekleed en hij woonde ook nog eens in de buurt. Hij kwam attent over, had leuke humor en we waren meteen gewaagd aan elkaar. Hij scoorde plus punt na plus punt. Tot hij vertelde dat hij politieagent was…

Politieagenten en Thessa gaan gewoon niet goed samen. Sorry als ik nu iemand kwets maar ik vind ze een stelletje bedweters en als je ze nodig hebt zijn ze nergens te bekennen. Voor Rutger had ik al eerder met twee andere politieagenten gedate en dat was op z’n zachts uitgedrukt geen succes. Maar ik gaf hem het voordeel van de twijfel, drie maal is scheepsrecht niet waar? En het was sowieso niet rechtvaardig van mij om ze allemaal over één kam te scheren. Dus ik zette het contact voort.

Rutger was dying to meet me. Elke dag was hij me aan het uithoren waar ik werkte of waar ik op dat moment was. Waarop ik dan weer zei: “jij bent hier toch de politieagent, zoek het maar op.” Ik werkte op dat moment nog in een cosmetica winkel als visagist en verkoopmedewerkster. En de kans dat hij zomaar binnen zou stappen was best groot. Hij woonde namelijk vlak bij. Daarom wou ik het hem niet vertellen. Sta je daar lekker op je charmantst in je werkuniform, met je haar verplicht opgestoken en de make-up look van de maand. Nee, ik ga graag voorbereid op date. Maar toch heb ik me laten overhalen toen hij op een middag een paar winkels verderop aan het shoppen was. Daar stond hij dan, buiten op mij te wachten toen ik klaar was met werken. Samen liepen we richting het station. Het was eigenlijk een hele luchtige eerste ontmoeting en we spraken snel af om een filmpje te pakken in de stad. Op onze eerste echte date trok ik m’n leukste jurkje aan. We hadden om 20.00 uur afgesproken voor de Bijenkorf. Om 19.59 uur ging mijn telefoon: “Waar ben je dan? Het is 20.00 uur.” Zo zo, meneertje is van de tijd dacht ik bij mezelf. “Ik parkeer net mijn auto, als je me niet had gebeld had ik nu al buiten gestaan.” bijdehante vraag, bijdehand antwoord. Het was inmiddels een spelletje van ons geworden. Kat en muis, wie is wie het snelste af. Maar ik wist niet meer wat ik nou van de date moest verwachten, hij leek een beetje chagrijnig en niet in z’n hum. Hij maakte ongepaste opmerkingen en zei al the wrong things. Was hij misschien zenuwachtig? Of was hij gewoon eigenlijk een eikel? Ik had werkelijk waar geen idee. De film was leuk, eenmaal in de bioscoop draaide hij een beetje bij. Er waren wat flirt pogingen en aanrakingen hier en daar. De eerste zoen hing in de lucht, dat voelde je gewoon! Maar toch bleef hij uit. Ook bij het afscheid in de parkeergarage gebeurde er niks. Ik was confused, aan zijn lichaamstaal kon ik duidelijk merken dat hij me leuk vond. Hij draaide zich naar mij toe, had een open houding en hij raakte me constant aan. Hij was duidelijk in to me maar waarom zoende hij me dan niet?

Eenmaal thuis had ik een appje van hem met de vraag wanneer hij me weer zou zien. Nu was ik nog meer in de war. Niet zoenen, wel snel weer willen afspreken. Rutger, your playing with my mind mister! Stiekem vond ik hem heel leuk, ondanks dat ik hem vreemd en een tikkeltje onaardig vond. Hij had iets mysterieus, iets wat ik niet kon doorgronden en dat maakt het voor mij dan weer heel interessant. Naast het feit natuurlijk dat hij er goed uitzag en ik hem gewoon mega aantrekkelijk vond. Op een middag kwam hij een bakkie bij mij doen. Zenuwachtig liet ik alles uit mijn handen vallen want op de eerste date was er niet gezoend, dus dan ging het vandaag gebeuren! Uren lang zaten we te kletsen en keken we een film terwijl we netjes naast elkaar op de bank lagen. Geen geflikflooi, alleen want aanrakingen en geflirt, net zoals in de bioscoop. Twee woorden, negen letter: duurt lang! Maar toen de film was afgelopen legde hij zijn hand op mijn gezicht, streelde door mijn haar en kwam langzaam dichterbij. “Hier heb je de hele tijd op gewacht he?” zei hij zelfverzekerd. Ik had er inderdaad heel erg naar uitgekeken maar z’n rot opmerking verpeste het moment. Gelukkig maakte zijn zoen kwaliteiten een hoop goed. Werkelijk waar knikkende knieën want meneer had niet gelogen over het feit dat hij wel een partijtje kon zoenen.

Ik had vlinders in mijn buik, zou dit dan toekomst kunnen hebben? Eigenlijk wou ik daar niet over nadenken omdat ik denk dat dat ongeluk brengt. Maar ik kon aan niks anders meer denken. Hij had mij in z’n macht en dat wist hij maar al te goed. Niet bewust van de datum ontving ik een appje van hem toen ik aan het werk was. “Thess, ik probeer je te bereiken. Mijn ex belde me net, ze is zwanger, van mij, ik weet niet wat ik moet.” Op dat moment was ik niet in staat om hem te bellen want ik moest een voorstelling draaien en we zaten midden in het kap & grime schema. Mijn hele droom spatte uit elkaar, hij ging nu natuurlijk terug bij z’n ex om voor z’n kind te zorgen. Maar als hij dat niet deed wou ik dan wel een relatie met iemand die een kind heeft met een ander?! Met buikpijn zette ik de laatste pruiken op. Ik was letterlijk ziek van zijn berichtje en merkte toen pas hoe leuk ik hem eigenlijk vond. Toen ik eindelijk tijd had om te bellen nam meneer de telefoon lachend op: “Hahahaha, 1 april kikker in je bil!”

Na zijn ongepaste grap verliep ons contact wat moeizaam. Zijn oma was ziek en hij wou zoveel mogelijk bij haar zijn. Natuurlijk geheel begrijpelijk en ik steunde hem waar ik kon. Jammer genoeg sloot hij mij helemaal buiten en bekroop mij het nare gevoel dat hij misschien wel eens niet de waarheid sprak. Ik ging op onderzoek uit want mijn gevoel had mij nog nooit in de steek gelaten. Ook deze keer niet, zijn oma was helemaal niet ziek of nog erger. Op een gegeven moment zou ze ook overleden zijn en had hij een begrafenis in de week dat wij weer zouden gaan daten. Maar eigenlijk hij had gewoon nog een ander meisje langs de zijlijn staan. Waar hij nu inmiddels heel gelukkig mee is, ze wonen samen, krijgen een kindje en ze zijn ook samen 20 kilo aangekomen. Karma is blijkbaar een bitch.

 

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Jennifer 22 augustus 2014 at 09:59

  Ugh mannen, ik heb de hoop opgegeven -_-

  • Reply Thessa 22 augustus 2014 at 12:31

   Hahaha, ja die uitwerking heeft Rutger op je ;)

 • Reply Suus 22 augustus 2014 at 15:01

  Haha geniale opmerking ‘samen 20 kilo aangekomen’! Maar men, die heeft echt geen gevoel (of een heel verknipt soort) voor humor, zeggen dat je ex zwanger is, liegen over een zieke oma. Past niet bij het positieve beeld dat ik heb van politie mensen…
  Maarrr er zijn ook nog leuke mannen hoor, die van mij bijvoorbeeld (we zijn net een jaar getrouwd :D). Ik heb eigenlijk nooit veel dates/verkeringen gehad maar met hem was het meteen raak. Hoop dat je snel een leuke man tegenkomt, en tot die tijd: geniet van het single zijn :).

  • Reply Thessa 22 augustus 2014 at 20:56

   Mijn beeld van de politie was al niet goed en daar heeft Rutger niet aan meegeholpen. Ik ben blij om te horen dat jij de liefde wel hebt gevonden! Dat geeft nog een beetje hoop na dit trieste date verhaal ;) Ik geniet nog even van mijn single leven geniet jij dan van je lieve vent?

 • Reply Roxanne 22 augustus 2014 at 19:37

  Nou, ben maar blij dat je van die hufter af bent! Dat zijn geen grapjes, en je hoort niet tegen je vriendin te liegen. Karma is a bitch, inderdaad, voor hem. Jij verdient veel beter

  • Reply Thessa 22 augustus 2014 at 20:57

   Aaaah dank je wel Roxanne! Lieve reactie :)

 • Reply Marjolein 23 augustus 2014 at 21:08

  Haha oh oh, mannen, wat moet je ermee! Maar wat schrijf je leuk. Echt heel erg leuk om te lezen, hopelijk verloopt je volgende date beter :)

  • Reply Thessa 24 augustus 2014 at 22:07

   Ze zeggen wel eens: vrouwen je kan beter kippen houden, maar dat geldt ook zeker voor mannen hoor :P Hahaha. Dank je wel voor je leuke reactie Marjolein!

 • Reply Justine 23 augustus 2014 at 22:40

  Je schrijft leuk! Ik moest vooral lachen om de laatste zin “.. en samen 20 kilo aangekomen” uhuh, karma is een bitch. Ik moet wel zeggen dat ik zijn humor een beetje maf vind. Op 1 april een grap maken over je ex terwijl je aan het daten bent? No go..

  • Reply Thessa 24 augustus 2014 at 22:07

   Dank je wel Justine!

 • Reply Sophie 31 augustus 2014 at 14:05

  Wat schrijf je ontzettend leuk, Thessa! Ondanks dat het verhaal natuurlijk niet echt heel leuk is om mee te maken, moest ik er wel om grinniken. Raar verhaal hoor, ook die misplaatste opmerkingen en liegen over nare dingen. Geen politiemannen dus, ook wat geleerd :’)

  • Reply Thessa 31 augustus 2014 at 23:09

   Dank je wel Sophie! Super lief je comment. Hahaha, nee nooit een politieman daten als je het mij vraagt ;)

 • Reply Kim / Vintage & Beauty 31 augustus 2014 at 17:39

  In 1 ruk uitgelezen, meid wat schrijf je goed! En echt wat kunnen mannen hufters zijn!

  • Reply Thessa 31 augustus 2014 at 23:10

   Wat lief Kim, dank je wel meis. Bizar he hoe sommige mannen kunnen zijn? Maar het levert wel leuke dating stories op ;)

 • Reply Mirne 1 september 2014 at 09:33

  Erg leuk geschreven! En wat een aparte lul.

  • Reply Thessa 1 september 2014 at 10:58

   Hahaha, ja apart was hij ook nog eens idd ;) Thanks voor het compliment.

 • Reply Fabi 5 september 2014 at 12:41

  Haha klinkt precies als een jongen waar ik vroeger mee heb gedate. Die toevallig ook bij de politie zit.. Zal het beroep wel zijn!
  Leuk geschreven :)

  • Reply Thessa 5 september 2014 at 12:47

   Hahaha, ja of dezelfde?? ;)

  Leave a Reply