Personal

LIFE LATELY | AUGUSTUS #1

IMG_4995

Augustus is begonnen, mijn favoriete maand van het jaar. Of is dat stiekem toch december? Hmmm…nou oké, mijn één na favoriete maand dan. Eind augustus ben ik namelijk jarig en dat is altijd een groot feest (behalve het ouder worden zelf dan he). Want het is eigenlijk altijd mooi weer in augustus en iedereen is altijd net terug van vakantie als ik het vier. Top geregeld vind ik zo! Vorige keer was de Life Lately een beetje saai, maar afgelopen week stond vol afspraken. Ik ben welgeteld maar één avond thuis geweest en ik maakte wat bizars mee met een paar gasten in een auto. Kijk je mee? Incl. een mini dating story dus ;) 

Maandag.

IMG_4863

Maandag begon de dag met regen, regen en nog een regen. Wat een noodweer, en wat sneu voor het dorpsfeest bij ons.

IMG_5058

Maar regen of geen regen, wij gingen toch even paardjes aaien en een rondje over de kermis.

IMG_4900

Op de markt kochten we nieuwe loom bandjes.

IMG_4899

Want wat moet je anders als het zo regent? Juist ja, loom bands maken.

IMG_5082

Met de kleine meid maakte we deze versie van Beautylab als vriendschapsbandjes.

IMG_4936

En s’avonds toen het gelukkig helemaal was opgeklaard was het tijd voor een feestje met mijn vriendinnen.

IMG_4932 

Het was ouderwets gezellig. Sjansen, dansen en lachen gieren brullen!

Dinsdag.

 

IMG_5084

Dinsdag was het prachtig weer, dus we gingen richting het strand.

IMG_4975

Love the beach”

IMG_4978

Lekker zwemmen, zonnen, spelen met de bal en…

IMG_4979

patat eten. Wat een feest!

Woensdag.

IMG_4987

Woensdag was het me-time! Ik ging langs bij mijn beste vriendinnetje voor een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling.

IMG_4995

Na de heerlijke behandeling gingen we gezellig samen sushi eten en later op de avond hebben we nog even een terrasje gepakt.

Donderdag.

IMG_4864

Ik twijfel al heel lang over een tatoeage. Dit kleine hartje is een tijdje tatoeage en ik vond hem mega cute. Het leuke notitieboekje krijg je trouwens cadeau bij de nieuwste Marie Claire.

IMG_5083

Donderdag was ik weer met de meisjes op stap, dagje langs de kinderboerderij.

IMG_5085

Paardje rijden was wel het hoogte punt van de dag. Of was het toch het ijsje of de geitjes eten geven? Zo leuk om die kleintjes te zien genieten. Daar word ik zelf altijd onwijs gelukkig van.

IMG_5086

En schaamteloos ging ik donderdagavond weer sushi eten, deze keer met Eva.

Vrijdag.

IMG_5087

Vrijdag maakte ik de winnaar bekend van de goodiebag winactie. Jeffrey, één van de twee mannen die mee deed won het pakket. Ik kies de winnaars altijd via de website naamloten.nl. Jeffrey nogmaals van harte gefeliciteerd!

IMG_5122

Vrijdag gingen we voor een vrijdagmiddagborrel richting Den Haag. We kwamen deze leuke taart tegen. Duwen maar Eef!

IMG_5123

Ik hou hem wel tegen ;)

IMG_5081

De twee blondies op stap! It was fun! Op weg in de auto naar huis kwam ik nog een paar jongens tegen bij het stoplicht. Ze gebaarde dat ik mijn raampje open moest doen. “Waar ga je heen?” vroegen ze. “Naar huis” zei ik. “Ga je niet met ons mee?” vroegen ze. “Wat gaan jullie doen dan?” “We gaan richting het strand, en we zijn eigenlijk opzoek naar iets nats en jij ziet er wel gezellig uit” Ik schoot keihard in de lach en antwoordde: “Dan ben je bij het strand aan het goede adres, daar heb je namelijk een hele grote zee en die is me toch een partijtje nat!” Het stoplicht sprong op groen en ik gaf gas. Vanuit mijn achteruit spiegel zag ik de mannen nog lachen in hun auto.

Zaterdag.

IMG_5095

Zaterdag gingen we, met special thanks to vriendinnetje Cherish, naar de Nike sample sale. Of in ieder geval dat dachten we dat het was. Geen hele fikse kortingen en bakken vol Nike’s, maar wel 25% korting op alle nieuwe modellen. Ook helemaal geen straf!

IMG_5102

Ik was opslag verliefd op deze kinder Nike Air Max’s, jammer genoeg 1,5 maat te klein voor mij. Maar ik kon het natuurlijk niet laten om ze even aan te doen, in de hoop dat het wel zal meevallen. Maar helaas, echt veel te krap! Ik moest ze met pijn in mijn hart laten staan.

IMG_5120

Wel kocht ik deze Nike Free Flyknit 4.0 en Eva kocht haar eerste paar Nike Air Max.

IMG_5121

Zaterdagavond vierde vriendinnetje Renee haar verjaardag. En we begonnen de avond met birthday food!

IMG_5108

En daarna lekker de stad in voor een drankje en een dansje. Het was een fijn avondje!

Zondag.

IMG_5119

Ik lag zaterdagnacht om 05.00 uur in m’n bedje, dus het was echt een zondag om uit te brakken en niet al te veel doen.

IMG_5117

Helemaal in love met mijn nieuwe Nike’s ♥

IMG_5118

Ik lag wat in het zonnetje en maakte de planning voor aankomende week en ik werkte wat aan de blog. Heerlijk zulke zondagen. Uit de speakers klinkt: Dit moet een zondag zijn van Lange Frans & Baas B.

Het was een lekker weekje als je het mij vraagt, ik heb al m’n vriendinnetjes weer gezien en dat doet een mens goed. Aankomende week staan er weer drie leuke make-up klussen in de planning waaronder een bruidsmake-up en een dagje draaien voor een nieuwe Nederlandse kinderfilm.

See you next week! ♥ Thesss

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Loes 4 augustus 2014 at 07:20

  Wat een heerlijke week. En twee keer sushi, jij bofferd!

  • Reply Thessa 4 augustus 2014 at 14:15

   Schandalig he? Maar wel onwijs lekker! Hihi

 • Reply Jennifer 4 augustus 2014 at 10:02

  Ziet er weer leuk uit! Jammer dat de nike airs niet paste ze zijn erg leuk.

  • Reply Thessa 4 augustus 2014 at 14:16

   Dank je wel weer Jennifer, ja balen he? M’n vriendin paste ze wel dus wie weet mag ik ze een keertje lenen. Dan maar een avondje pijn lijden ;)

 • Reply Eva 4 augustus 2014 at 11:26

  Was een top weekje!!!! Love my new Nikes!!! :) X

  • Reply Thessa 4 augustus 2014 at 14:17

   Het was mega gezellig! Jaloers op jouw nieuwe Nikes!! <3

 • Reply Manon 6 augustus 2014 at 17:49

  Wat een leuke foto’s!

  • Reply Thessa 7 augustus 2014 at 10:04

   Wat lief, dank je wel Manon.

 • Reply Saskia 7 augustus 2014 at 13:48

  Hoi Thessa!
  Leuke diary weer :D Altijd leuk om te kijken!
  Waar heb je die weekplanner vandaan?

  • Reply Thessa 7 augustus 2014 at 14:39

   Dank je wel Saskia, leuk om te horen! De weekplanner is van Hema.

  Leave a Reply