Personal

LIFE LATELY | AUGUSTUS #2

IMG_5363

De week die zo ontzettend leuk begon eindigde helaas wat minder leuk. Mijn hosting bedrijf had een grote storing waardoor Single and the City drie dagen offline is geweest. Ik was samen met heel veel andere gedupeerd en helemaal in de stress. Maar gelukkig kwam het zondagavond weer goed. Afgelopen week at ik weer sushi, ging ik shoppen, en had ik twee bruids-make-upjes. Kijk je mee naar mijn Life Lately?

Maandag.

IMG_5174

Maandag begon leuk! s’Ochtends had ik een afspraak met Charlotte, we gingen even naar Primark en hadden even een werkoverleg over haar project “Een dag uit het leven van”.

IMG_5400

Daarna pakte we even een lunch bij McDonalds. We gingen allebei voor een happy meal met een smul meloentje. Hihi.

IMG_5399

Heel lief kreeg van Charlotte deze prachtige eyeliner, ze kon er niet zo goed mee overweg en ze dacht dat ik hem wel goed kon gebruiken. Nou dat komt helemaal goed hoor, hij krijgt een mooi plekje in mijn make-up koffer! Dus voortaan is de eyeliner gesponsord by Charlotte ;) Onwijs bedankt meis! Ik ben er mega blij mee. 

IMG_5148

En na het leuke begin van de dag ging ik met het leukste stelletje dat ik ken sushi eten in Scheveningen. Ik stel jullie voor aan Marco & Thara. Marco ken ik van de musicals waar ik heb gewerkt en Thara is al jaren zijn lieve vriendinnetje.

IMG_5149

Regelmatig hebben we met z’n drieën DSD, Dinsdag of Donderdag Sushi Dag. Nu waren we dus van ons geloof gevallen en hadden we een Maandag Sushi Dag. Daarom ging het misschien ook wel mis, want Marco kreeg van de serveerster een briefje aangeboden. “Van die jongen aan het tafeltje hier verder op” gebaarde ze. Onze ogen werden groter van verbazing. Op het briefje stond geschreven: App me: 06…… x Dani. Alle drie lagen we helemaal in een deuk, Dani zag Marco blijkbaar aan voor homo omdat hij uiteten was met twee meisjes. Arme Marco! Heel stoer liep hij naar Dani om te vertellen dat hij hetero was en dat Thara zijn liefde en een vriendin uiteten was.

IMG_5162

Na ons sushi avontuur gingen we nog even voor een theetje bij de strandtent Blue Lagoon. Lekker chillend bij een haardvuurtje kijken we naar de sterrenhemel en hadden we goede gesprekken. Natuurlijk heb ik ze de hele avond gepest met het feit dat ik dit verhaal ga speechen op hun bruiloft. Sorry liefjes!

Dinsdag.

IMG_5175

Elke dag begin ik de dag met het uitlaten van Duke. Naar het grasveldje gaan is altijd een waar uitje voor hem.

IMG_5264

De nieuwe eyeliner die ik van Charlotte kreeg meteen even uitgeprobeerd.

IMG_4182

Ook fotografeerde ik mijn sneaker collectie, die inmiddels online staat, voor op de blog,

IMG_5179

s’Avonds had ik een afspraak met collega & vriendin Lida. We gingen samen op lenzen leren zetten cursus. Wat we weer goed kunnen gebruiken voor op de set, want Lida is ook allround make-up artist van beroep. Maar eerst even samen een hapje eten in haar gezellige tuintje, en wat had ze lekker gekookt! NomNomNom.

Woensdag.

IMG_5323

Woensdag was ik gezellig een dagje bij de meiden.

IMG_5329

We hadden een film kijk feestje met lekker hapjes en limonade. Gezelligheid!

Donderdag.

IMG_5328

Donderdagochtend zat ik nog niks vermoedend aan mijn blog te werken. Ik maakte een Single Girl Bucket List die eigenlijk de volgende dag online zou komen.

IMG_5326

Op Marktplaats heb ik een professionele spiegelkoffer gekocht. Ik was al geruime tijd opzoek naar een betaalbare spiegel met licht en donderdagavond kom ik hem ophalen!

IMG_5325

Check hoe mooi licht hij geeft! #nofilter Ik ben helemaal blij!

IMG_5324

Nog even kwasten wassen voor het slapen gaan want de volgende dag had ik een bruidsmake-up in de agenda staan.

Vrijdag.

IMG_5364

Vrijdag was the big day van bruid Britt: make-up time en natuurlijk had ik mijn nieuwe spiegel mee!

IMG_5363

Happy bride! Het was een mega leuke ochtend, met haar moeder en haar bruidsmeisjes. Lekker tutten met de meiden.

IMG_5365

And look how pretty she is! Hair & make-up by me.

IMG_5366

Het haar half opgestoken voor de sluier. Britt heeft gekozen voor een naturel look, mooi geshaped en gehighlight, subtiel aanwezig eyeliner en volle wimper.

IMG_5362

Ze zag er prachtig uit in haar bruidsjurk! Adembenemend mooi gewoon! Ik vond het erg bijzonder om een deel uit te mogen maken van deze grote dag. Lieve Britt & Kenny van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik ben natuurlijk enorm benieuwd naar alle prachtige foto’s!

IMG_5361

Helaas was vrijdag ook de dag dat mijn blog down was. Door een grote storing bij mijn hoster Mijndomein. Waar ik dus nu van plan ben om bij weg te gaan. Ik was helemaal in de stress maar ik kon er zelf niks aan doen. Dus ik moest afwachten en hopen dat het zo snel mogelijk opgelost zou worden.

Zaterdag.

IMG_5374

Helaas was ook zaterdag de blog nog offline maar ik had geen tijd om daar bij na te denken want de volgende make-up klus wachtte op mij. Assisteren bij Karen, zij is hoofd make-up bij Celblok H. Ze had zaterdag een bruidje met 4 bruiloftsgasten en die moesten allemaal in korte tijd klaar zijn.

IMG_5396

Zaterdag voelde ik me helemaal niet lekker en Dokter Duke kwam even bij me kijken. Ik ben dus niet veel meer gedaan na mijn make-up klus, vooral geslapen, me druk gemaakt om het feit dat ik nog steeds offline was en film gekeken.

Zondag.

IMG_5397

Zondag voelde ik me gelukkig alweer beter, time for some breakfast!

IMG_5398

Ik vond het zondag tijd om mijn make-up koffer weer eens uit te mesten. Alles schoonmaken, dingen wegdoen en opnieuw sorteren. Alles zit nu weer in tasje waar het hoort en heb nu geen overbodige spullen meer bij me. Jeej!

IMG_5414

s’Avonds ging ik met Duke stokken gooien, door de harde wind lagen die voor het oprapen en hij was helemaal buiten adem toen we terug kwamen. Niet veel later dan deze foto kwam het goede bericht dat het probleem bij Mijndomein was opgelost! Blog dwang….aaaah, de hele avond achter de laptop gezeten dus.

Aankomende week is volgeboekt met afspraken en leuke make-up klussen maar daarover lees je volgende week meer! See you then!

Liefs, ♥ Thessa

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Loes 11 augustus 2014 at 15:06

  Een week geen sushi is een week niet geleefd hè ;) Wat een prachtige bruid heb je mede mogelijk gemaakt, echt stralend! Enne, fijn dat je weer online bent, ik had je al gemist.

  • Reply Thessa 11 augustus 2014 at 17:36

   Hahaha, idd Loes! Een week geen sushi is een week niet geleefd! Dank je wel voor je mooi compliment, ze was al prachtig van zichzelf dus ik hoefde niet zoveel te doen ;) Aaaah lief, dat doet me goed. Ik voelde me zo rot dat ik niet kon bloggen…ben blij dat ik weer online ben.

 • Reply Jennifer 11 augustus 2014 at 19:59

  Ziet er weer leuk uit! Wel balen dat je blog een paar dagen offline was.

  • Reply Thessa 11 augustus 2014 at 21:05

   Thanks meis, ja dat was echt enorm balen maar we zijn er weer!!

 • Reply Typisch Charlotte 12 augustus 2014 at 11:57

  Yay, back online! Ben blij dat je blij bent met je nieuwe eyeliner en vond het heel gezellig vorige week! ^^

  • Reply Thessa 12 augustus 2014 at 12:57

   Ja gelukkig wel zeg, schrok me rot toen ik je tweet ontving! Was meteen klaar wakker ;) Hahaha. Ik vond het ook mega leuk, gaan we gewoon vaker doen. X

 • Reply Annebelle 18 augustus 2014 at 16:45

  Prachtige bruids make-up!

  • Reply Thessa 18 augustus 2014 at 18:26

   Lief! Dank je wel :)

 • Reply Roxanne 19 augustus 2014 at 12:42

  Wauw, wat heb je de bruid mooi gemaakt zeg!
  En wat vervelend dat je blog offline was :S

  • Reply Thessa 19 augustus 2014 at 13:44

   Dank je wel lieve Roxanne! Ja dat was echt onwijs vervelend, maar inmiddels verhuisd naar een andere hoster en heel hard hopen dat het nooit meer gebeurt.

  Leave a Reply