Personal

LIFE LATELY | AUGUSTUS #3

IMG_4376

Het is weer maandagochtend en dat betekent een nieuwe Life Lately. Afgelopen week was lekker druk, ik kon eindelijk weer bloggen! Ik had leuke afspraken met vrienden, ben weer wezen shoppen en ik had een nieuwe make-up klus. Kijken jullie weer mee? 

Maandag.

IMG_5427

Maandag was natuurlijk de eerste volle dag dat ik weer kon bloggen na de mega storing bij mijn vorige hoster. Inmiddels ben ik verhuisd naar een nieuwe hoster. Maar ik had natuurlijk mega blog drang met bijkomend verschijnsel dat ik zin had om allerlei bureau spulletjes te kopen. Gelukkig zijn we dan bij Hema aan het juiste adres.

IMG_4408 IMG_4409

Na mijn nieuwe aankopen meteen de boel opgeruimd en opgefleurd en ik vind bloggen nu nog leuker!

IMG_5432

Lunch time” nomnomnom.

IMG_5443

Mijn nieuwe To do list meteen in gebruik genomen en de pakketjes van de winacties op de bus gedaan. Beide winnaars waren op vakantie en hadden mij gevraagd de pakketjes iets later toe te sturen. Vandaar ;)

IMG_5444

En vaders maakte nog wat leuke foto’s van mij achter mij nieuwe bureautje voor op de About pagina.

Dinsdag.

IMG_5589

Dinsdag ging ik shoppen met vriendinnetje Renee. En ja, weer bij Primark. I know. I’m quilty. Ik kocht niet veel bijzonders, een nieuw topje, zwart jasje en deze leuke slip-ons. ^

IMG_5469

Bij Kruitvat kocht ik deze nieuwe Gliss Kur shampoo die ik al een tijdje geleden in Duitsland had gespot. Hij ruikt goddelijk en doet wat hij moet doen.

IMG_5505

Daarna lekker aan de overkant bij D.E. een koffietje gedronken en uren lang gekletst.

IMG_5466

It was fun!

Woensdag.

IMG_5488

Woensdag was het weer make-up time! Mijn eerste draaidagje bij de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm: Jack bestelt een broertje. Waar ik mijn lieve & favoriete collega Lida van Straaten mocht assisteren. Een kinderfilm met Jelka van Houten & Georgina Verbaan in de hoofdrol.

IMG_5506

We draaide de hele dag in het zwembad het Zuiderbad in Amsterdam. Aan het einde van de dag kon je iedereen wegdragen. Allemaal oververhit en bezweet. Een zwembad is natuurlijk altijd al vochtig en warm maar met een hele cast & crew en lampen loopt de temperatuur gauw op.

IMG_5509

Maar deze tekst op het toilet maakte mijn dag weer helemaal goed. Warm of niet, het was een mega leuke draaidag met een leuke cast & crew.

IMG_5504

Eenmaal thuis was het helaas tijd voor een iets minder leuk iets. Het was de verjaardag van mijn moeder. Ze is 1 okt 2013 overleden en dit was de eerste verjaardag dat ze er niet meer was. Ik stak een kaarsje aan bij haar foto en luisterde naar haar muziek. ♥

Donderdag.

IMG_5508

Donderdag heb ik eigenlijk niet veel anders gedaan dan bloggen.

IMG_4449

En knuffelen met mijn grootste liefde Duke ♥ (via de link kom je terecht bij de Furry Friend Tag die ik over hem maakte)

Vrijdag.

IMG_5516

Vrijdag was het tijd voor draaidag twee bij Jack bestelt een broertje.

IMG_5519

En……ACTIE! Wil je meer foto’s van “op de set” zien. Klik dan hier.

IMG_5528

Ik hoefde deze dag niet tot heel laat te draaien en daar was deze kleine vriend heel blij mee, want we konden nog even lekker wandelen samen.

Zaterdag.

IMG_5558

Zaterdag waren mijn vader & ik uitgenodigd bij onze oude buurtjes die we 10 jaar niet meer hadden gezien. Dit was mijn outfit. Vest van H&M, top Primark, ketting Mi Moneda, pantalon H&M en slip-ons van Primark.

IMG_5568

Onze oude buurtjes hadden net een hele lieve baby kitten, wat een cutie he?

IMG_5571

We werden ontvangen in een prachtig ingericht huis met een prachtig gedekte tafel.

IMG_5569

En met dit menu werden we op en top verwend.

IMG_5570

NomNomNom, wat hebben we genoten! Genoten van het eten, het fijne gezelschap en de goede gesprekken. Voor zulke avondjes ben ik altijd enorm dankbaar. Lieve buurtjes, bedankt!

Zondag.

IMG_5587

Een week geen sushi gegeten is een week niet geleefd niet waar? Zondag was het sushi lunch time met mijn lieve vrienden.

IMG_5582

Na de sushi lunch en een hoop bijgeklets pakte we een filmpje bij Pathé: Lucy. Hele bijzondere aparte film, wat ik er van vind weet ik nog steeds niet, Stefanie & Mario vonden het iig helemaal niks. Maar we hebben het gezellig gehad en dat is waar het omdraait in het leven!

 

 

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Loes 18 augustus 2014 at 07:13

  Ah, daar is de sushi :) wij hadden het zaterdag deze week. Ben erg benieuwd naar de nieuwe Nederlandse film en nu ineens ook naar Lucy. Straks de trailer maar even opzoeken!

  • Reply Thessa 18 augustus 2014 at 12:55

   Hahahaha, ja jouw motto houden we erin ;) Jack bestelt een broertje wordt hilarisch! En Lucy, ja Lucy, als je van science fiction houdt dan is het zeker een film voor jou. Ik ben een liefhebber al ging het me in sommige gevallen wel een beetje ver. Ik blijf erbij dat ik het een aparte film vond. Dus ik ben benieuwd wat jij er van vind.

 • Reply Jennifer 18 augustus 2014 at 09:12

  Ziet er weer superleuk uit!

  • Reply Thessa 18 augustus 2014 at 12:55

   Dank je wel meis!

 • Reply Annebelle 18 augustus 2014 at 15:22

  Het lijkt me een hele leuke en vooral afwisselende baan!

  • Reply Thessa 18 augustus 2014 at 16:40

   Dat is het zeker Annebelle, ik zou niet elke dag het zelfde kunnen doen.

 • Reply roos 18 augustus 2014 at 20:34

  Wat een leuke school/werk spulletjes hebben ze toch altijd bij de Hema. Dat deskplanner ding lijkt mij erg handig, daar ga ik nog maar eens voor kijken :)
  Erg leuk om te zien weer wat je deze week allemaal hebt gedaan!

  • Reply Thessa 18 augustus 2014 at 20:37

   Hi Roos, ja kijk uit hoor. Voor je het weet ligt je mandje vol bij Hema! Veel te veel leuke spulletjes daar allemaal :)

 • Reply Marieke 19 augustus 2014 at 09:30

  ‘Een week geen sushi gegeten is een week niet geleefd niet waar?’ Volgens dat motto leef ik ook, haha. ;) Leuke diary, ben benieuwd naar die nieuwe Nederlandse film!

  • Reply Thessa 19 augustus 2014 at 13:43

   Top motto”!! Nooit meer van afwijken ;) hahaha. Dank je wel. De film wordt erg leuk. Zeker gaan zien als hij uit is in de bios.

 • Reply Roxanne 19 augustus 2014 at 13:06

  Wat een leuk vest draag je!

  • Reply Thessa 19 augustus 2014 at 13:46

   Dank je wel! Hij is echt mijn nieuwe favoriete item. Draag hem best veel ;)

 • Reply Laura 19 augustus 2014 at 13:31

  Die schoenen zijn echt leuk! Vooral die roze! En die to do lijstjes van de Hema ga ik ook halen, hartstikke handig!

  • Reply Thessa 19 augustus 2014 at 13:46

   Dank je en ze lopen nog lekker ook ;)

  Leave a Reply