Outfit

SNEAKER COLLECTION

IMG_4136

Als je mij al een tijdje volgt, of kent, weet je dat ik een lichtelijke obsessie heb met sneakers. Ik kan er geen genoeg van krijgen! En als ik net een nieuw paar heb gekocht ben ik alweer bezig met het volgende paar dat ik wil hebben. Ook al heb ik die nieuwe nog maar 1 x aangehad. Hoe bedoel je verslaafd? Ahum! En achter elke sneaker zit wel een verhaal, kijk je mee naar mijn sneaker collectie?

IMG_4164

Mijn inmiddels volledig afgetrapte zwarte Vans met goud en zilver kleurige sparkels waren mijn allereerste sneakers, hiermee is de verslaving begonnen. Ongeveer twee jaar geleden gekregen van mijn moeder.

IMG_4210

Ook al vallen ze straks helemaal uit elkaar, weggooien zal ik ze nooit. Emotionele waarde en het waren mijn eerste paar. Ze lopen van al mijn sneakers nog steeds het aller lekkerst.

IMG_4159

Mijn New Balance 620 waren volgens mij mijn tweede paar sneakers die ik kocht. Ik wou toen eigenlijk heel erg graag Nike Air Max’s kopen maar ik vond ze toch wat te heftig op het eerste gezicht.

IMG_4200

Ik ging dus voor een wat minder heftig model en kocht deze New Balance sneakers bij Front Runner. Waar ik met mijn CJP pas nog een leuke korting kreeg.

IMG_4152 

In Duitsland kocht ik in de sale deze sand keurige Nike’s.

IMG_4193

Ze waren toen flink afgeprijsd en volgens mij heb ik er maar iets van €30,- voor betaald. Daarvoor kon ik ze natuurlijk niet laten staan!

IMG_4158

En in dezelfde winkel in Duitsland kocht ik ook nog deze slangenprint Vans in de sale.

IMG_4205

Mijn tweede paar Vans die ik eigenlijk te veelte weinig draag. Volgens mij waren ze maar €40,- ook die kon ik natuurlijk niet laten staan zoals je begrijpt.

IMG_4162

Na het kopen van mijn New Balance wou ik toch ook nog graag een paar Nike Air Max kopen, ze bleven maar in mijn hoofd zitten en elke keer als ik er iemand op zag lopen dacht ik: tof, die wil ik ook!

IMG_4203

Tijdens een house warming van een goed vriendje liepen we langs zijn schoenen collectie en ik riep: “Hey, jij hebt die Nike Air Max die ik graag wil hebben.” waarop hij antwoorde “Ooh ik draag ze nooit, welke maat heb je?” Toevallig hebben we dezelfde maat (en smaak blijkbaar) en voor een prikkie mocht ik zijn praktisch ongedragen Air Max’s overkopen.

IMG_4163

Witte lage Converse All Stars stonden ook al geruime tijd op mijn verlanglijstje.

IMG_4199

En van een klein erfenisje die ik van mijn Oma had gehad heb ik deze klassiekers gekocht. Wil je trouwens weten hoe je je All Stars het beste kan wassen? En je ze dus zo mooi wit kan houden? Lees dan hier mijn tips & trics.

IMG_4157

Nog niet zolang geleden was ik met mijn beste vriendinnetje in Oberhausen, zie Kiko shoplog, en aangezien ik de vorige keer ook zo leuk geslaagd was voor sneakers in Duitsland ging we weer sneakers shoppen.

IMG_4192

Ik kocht deze Nike Air Thea, iets minder lomp en grof dan de Air Max. Ze zijn gewoon net iets vrouwelijker en ik ben dol op de oranje en roze touch.

IMG_4169

En mijn nieuwste aanwinst, van het weekend gekocht bij de Nike sample sale. Waar we 25% korting kregen op alle nieuwste Nike modellen.

IMG_4184

De Nike Free Flyknit ze de meest comfortabele Nike’s die ik ooit heb gehad. Ze zijn mega soepel, lucht doorlaten en erg licht aan de voet. Het zijn net slofjes! En ze staan ook nog eens mega tof!

IMG_4179

Zodra mijn collectie weer is uitgebreid zal ik een nieuwe sneaker collectie voor jullie maken, want ik heb zo’n gevoel dat er binnenkort weer een paar bij gaan komen. ;)

Liefs, ♥ Thessa

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Loes 7 augustus 2014 at 07:02

  Fijne sneakers! Lastig hè, zo’n verslaving. Weet je al wat je volgende paar gaat worden?

  • Reply Thessa 7 augustus 2014 at 10:07

   Dank je wel Loes, het is vooral lastig voor mijn portemonnee de laatste tijd ;) Hahahaha. Die heeft er het meeste onder te lijden. Maar ik zie het zelf als een investering in mijn voeten, ik sta soms 14 uur op de set en moet dan echt wel goede schoenen aan hebben. Goed excuus toch? Maar mijn volgende paar worden waarschijnlijk een paar nieuwe Air Max en dan het liefst een paar donker blauwe.

 • Reply Marieke 7 augustus 2014 at 09:18

  Haha, heel herkenbaar. Ik blijf ook maar nieuwe kopen. :) Vind vooral de All Stars en de Air Maxjes leuk!

  • Reply Thessa 7 augustus 2014 at 10:09

   Oh jij, nog een sneaker verslaafde in bloggersland ;) Volgens mij zag ik laatste bij jou een heel fijn linkje over Nike Air Max. Ik heb de webshop meteen opgeslagen in mijn favorieten.

 • Reply irene 10 augustus 2014 at 22:51

  Die vans heb ik dus ook gepast, ik kom net op je site terecht maar waar draag je het op ik dacht echt wat moet ik bij die schoenen aan doen. Ik vond de slangen print wel super gaaf! liefs irene

  • Reply Thessa 10 augustus 2014 at 23:02

   Ja, kan eigenlijk bij alles. Ze zijn natuurlijk lichtkleurig, dus kan bij zwart, wit en grijs. Maar ook bij gewoon een spijkerbroek met een gekleurde top.

 • Reply Fenneke 10 augustus 2014 at 23:19

  Loop jij met plasticzakjes om je schoenen? Mijn sneackers zien er nooit zo schoon uit:-0.

  • Reply Thessa 11 augustus 2014 at 00:29

   Hahaha, nee! Ik maak ze meestal meteen schoon als er iets op zit, krijg niet alles er meer af helaas en ben er ook niet zo onwijs precies in hoor ;) En ik draag ze ook niet allemaal even veel, waarschijnlijk ligt het daar aan.

 • Reply Roxanne 18 augustus 2014 at 23:48

  Je eerste Vans, wat een leuke sneakers! <3 (ps: same story met mijn eerste Vans. Afgetrapt en nog steeds lopen ze heeeerlijk ;) )

  • Reply Thessa 19 augustus 2014 at 00:08

   Aaah thanks Roxanne! Ja erg he? Ze zien er dan niet meer uit maar toch trek je ze elke keer uit de kast omdat ze zo lekker lopen.

 • Reply Miranda 20 augustus 2014 at 12:35

  Wauw ik vind die witte/rode/grijze nikes echt gaaf.. Heb ook nikes maar dan meer de donkere kleuren :) haha leuke collectie

  • Reply Thessa 20 augustus 2014 at 20:57

   Thanks! Ik ben ook blij met de combi, al zijn ze wel makkelijkere te combineren met herfst/winter achtige kleding. Maar gelukkig is het weer er op het moment naar!

 • Reply Nadia 20 augustus 2014 at 16:42

  Die Nike airmax thea’s heb ik ook, maar dan wit, blauw, roze. Echt heerlijke schoenen he!

  • Reply Thessa 20 augustus 2014 at 20:56

   Ooh dat is ook een leuke combi!! Ik had ze vandaag weer even aan, was namelijk even vergeten dat ze zo lekker liepen ;)

 • Reply 车床进口报关 21 september 2015 at 04:41

  2、 取消铁路强制险本是好事,我们就会发现火车票难降价的另一个深层原因就是依附其上的诸多寄生企业所依赖的灰色逻辑,荷兰的智能电表需求量持续增加,对于开拓海外市场的表计企业来说,需要借助货币宽松政策来加以提振。涨幅也明显收窄,完成交易。东盟商品交易所有条件、有能力、有信心、全力踏实做好林产品电子交易平台的经营管理工作,在双十一当天的优惠活动中仅少1元。

 • Leave a Reply