Lifestyle

THE SINGLE GIRL BUCKET LIST

sex-and-the-city-rooftop-party

De 10 dingen die je gedaan moet hebben voordat je een vaste relatie aangaat, voordat je gaat trouwen of kinderen krijgt. Ik heb ze allemaal voor je verzameld in een overzichtelijk lijstje. Lees je mee?

1. Travel alone.

Iets wat je niet meer zo snel zou doen als je een relatie hebt, want dan ga je natuurlijk samen op vakantie. Maar ga nu het nog kan eens alleen op vakantie. Als je alleen reist ontmoet je veel meer mensen dan als je met gezelschap reist. En wie weet ontmoet je daar dan wel de ware Jacob. You never know! En vind je het eng om alleen te reizen, er zijn ook speciale single reizen tegenwoordig.

2. Have a one night stand.

Iets waarvan ik vind dat iedereen het een keer geprobeerd moet hebben. Een one night stand. Het is spannend, anders en puur gebaseerd op lust. Let wel op, het valt meestal tegen omdat seks in combinatie met liefde vele malen fijner is. Maar dan alsnog is het iets wat je een keer geprobeerd moet hebben. Step out of your comfort zone and just do it. And be safe offcourse, je weet namelijk niet met wie je het bed deelt.

3. Live alone.

Je kan nog lang genoeg met iemand samen wonen. Maar woon eerst lekker op jezelf. Geen verantwoordelijkheden, je kan gaan en staan waar je wilt. Uitnodigen wie je wil, zo laat thuis komen zonder verantwoording te hoeven afleggen. Verf al je muren roze en richt je huis in zoals jij dat wil. Alleen zijn is soms zo erg nog niet.

4. Go to a bar by yourself.

And get drunk ;) Haha. Nee maar doe iets wat je normaal gesproken nooit alleen zou doen. Dus ga eens alleen uit, pak een terrasje of ga eens alleen naar de film bijvoorbeeld. Dit kan heel fijn zijn en vooral heel verhelderend werken.

5. Kiss a stranger.

Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

6. Spend a lot of money on a dress.

Of aan een paar nieuwe killer heels of desinger bag. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen waarom je nu weer nieuwe kleren hebt gekocht en geniet er intens van! En die nieuwe jurk, schoenen en tas komen weer goed van pas als je op date moet.

7. Date the bad guy.

We weten allemaal dat wij vrouwen daar gevoelig voor zijn. De foute man, date hem een keertje. Met de foute man bedoel ik natuurlijk niet iemand met losse handjes of een crimineel verleden. Maar met een mooi boy, een player. Geniet van de spanning en zijn aandacht. En trouw uiteindelijk the good guy!

8. Me-time.

Iets wat je misschien straks niet meer kan als je kinderen hebt, tijd voor jezelf. Dus boek die massage of dat weekend weg met je vriendinnen. En geniet ervan, ga naar de kapper en neem een heel ander kapsel, laat je verwennen, opmaken en boek een pedicure. Me-time is belangrijk en maak er gebruik van zolang het kan.

9. Have a girls night.

Nodig al je (single) vriendinnen uit voor een ouderwetse pyjama party. Wie vind dat nou niet fun? Matrassen op de grond, maskertjes op, mega chick flick kijken en chocolade eten.

10. Make a list.

Maak een lijstje, een bucket list met allerlei kleine dingen die je eens zou willen doen, single of niet. Maar maak hem gewoon, met grote en kleine wensen en probeer er zoveel mogelijk van te vervullen. Koop een mooi boekje en schrijf al je wensen, dromen en doelen hierin op. Bewaar deze en streep de dingen door die je gedaan hebt.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Svenja 12 augustus 2014 at 20:10

  Super leuke bucket list. Ik wilde al bijna schrijven ‘jammer dat ik niet meer single ben’.. Maar ben aan de andere kant toch ook wel weer blij met mijn vriendje :)

  • Reply Thessa 12 augustus 2014 at 20:39

   Hihihi, elke nadeel heb z’n voordeel ;) Geniet vooral van je liefde, dat is het mooiste wat er is!

 • Reply Jacky Baan 12 augustus 2014 at 21:24

  Een one-night stand, misschien moet iedereen dat gedaan hebben, maar zo ben en was ik niet! Daarbij durfde ik het niet zomaar en haat ik het om met een vreemde seks te hebben. Maar ik bleef wel slapen bij mijn huidige vriend, terwijl we nog niks hadden, na het uitgaan, stiekem met hem mee, paar uurtjes slapen en toen bracht hij me thuis met de auto, we hebben niks gedaan, alleen gelachen, gepraat, gezoend en geknuffeld. Dat is voor mij nog leuker dan een one-night stand en uitte zich tot een prachtige, leuke, geweldige relatie! ♥

  • Reply Thessa 12 augustus 2014 at 21:53

   Een one-night stand is ook zeker niet altijd een leuke ervaring. Van veel vriendinnen weet ik dat het tegenvalt en je er totaal niet gelukkig van wordt. Maar ik vond hem te leuk om niet in het lijstje te vernoemen. Onder het mom van je moet alles een keer geprobeerd hebben toch? ;)

   Jullie eerste nacht samen klinkt ideaal, mooie herinnering! Koester dat :) Liefs, Thessa

 • Reply Saranda 12 augustus 2014 at 22:41

  Lang niet alles van je bucketlist gedaan maar gelukkig heb ik met mijn huidige vriend / hopelijk ooit man haha, nog steeds veel mogelijkheden. We gunnen elkaar veel dus alleen reizen is bijv. al helemaal geen issue, gelukkig ook geen regeltjes m.b.t. hoe we ons geld uit moeten geven, alone-time, girl or boys night out en we maken samen lijstjes haha. Maar kan me voorstellen dat t bij veel stellen misschien anders gaat. Is maar net hoe volwassen je ook bent denk ik. Ondanks dat we allebei nog nooit alleen hebben gewoond hebben we nog nooit echt serieus gedoe gehad over het huishouden enzovoorts :)

  Leuke blogpost! x

  • Reply Thessa 13 augustus 2014 at 20:40

   Nou Saranda dat klinkt als de ideale relatie”!! Keep up the good work ;)

 • Reply Berber 13 augustus 2014 at 10:19

  Ik heb een relatie maar toch vond ik het leuk je blog te lezen :D

  • Reply Thessa 13 augustus 2014 at 20:41

   Fijn om te horen Berber!

 • Reply Maris 13 augustus 2014 at 12:31

  Leuke lijst, maar punten 1.3.4.6.8.9 (en natuurlijk 10) moeten toch ook gewoon kunnen als je wel een relatie hebt?

  • Reply Thessa 13 augustus 2014 at 20:43

   Dat kan zeker, maar ik denk dat je toch op een bepaalde manier rekening met elkaar houdt…dus dan zal je het misschien toch iets anders doen als je vrijgezel zou zijn dan als je een relatie hebt.

 • Reply alexa 17 augustus 2014 at 12:19

  Leuke lijst, allemaal gedaan! Nu heb ik sinds kort een lieve vriend :) Al kunnen de meeste dingen ook als je een vriend hebt. Zo vindt ik me-time erg belangrijk

  • Reply Thessa 17 augustus 2014 at 19:49

   Heel goed Alexa, dan staat niks een gelukkig liefdesleven meer in de weg! ;)

 • Reply Nadia 17 augustus 2014 at 12:52

  De one night stand sla ik over,maar verder leuke dingen. Ik wilgraag nog alleen op reis!

  • Reply Thessa 17 augustus 2014 at 19:50

   Hahaha, ja het moet wel wat voor je zijn. Ik zou ook nog wel eens alleen op reis willen, lijkt me zo bijzonder.

 • Reply Nina 22 augustus 2014 at 17:27

  En natuurlijk wil ik nu weten: heb jij ze zelf allemaal al gedaan?? :)

 • Reply Thessa 22 augustus 2014 at 21:03

  Alleen 1 & 3 moet ik nog voltooien van dit lijstje ;)

 • Leave a Reply