Dating Stories

DATING STORY #18 | VIJFTIG TINTEN ZWART

GASTBLOG | Geschreven door: Chris

Alweer heel veel jaren geleden, na mijn scheidingen begaf ik mij voorzichtig op de datingsite ’s om zodoende het inmiddels bijna gedoofde vuur wederom aan te wakkeren. Hieruit volgde een enorme rij met kennismakingen met vrouwen van allerlei rangen en standen. Zo ook zij uit Rijswijk. Na eerst wat te hebben ge-e-maild raakte wij ook telefonisch in gesprek. Fotootjes hadden wij inmiddels ook al uitgewisseld, zodat het erop leek dat wij elkaar al goed kende. De telefoongesprekken werden op een gegeven moment vaker en intenser. En het moment van kennismaking kon niet ver weg meer wezen.

En dat moment brak aan op een zaterdag. Ik werd bij haar thuis uitgenodigd, zij was al enkele jaren gescheiden, had geen kinderen, en was enkele jaren jonger dan ik. Daar ging ik dan, op weg naar dit nieuwe avontuur. Beetje gespannen maar ook nieuwsgierig naar het natuurlijke verloop van onze ontmoeting. Ik werd uitbundig door haar omhelsd en gezoend, meteen al een leuke eerste ontmoeting. Haar gehele voorkomen en uitstraling sprak mij aan, dit moest gewoon wat gaan worden! Ze woonde in een flink huis, veel te groot voor 1 persoon. Op haar designers beige lederen bank werd ik rijkelijk voorzien van koffie met wat lekkers. We wisselde verhalen en ervaringen uit, een prima eerste ontmoeting.

Op haar vraag of ik de rest van haar huis wilde zien, antwoordde ik enthousiast “Ja natuurlijk.” Na de tour van de begane grond was het tijd voor de eerste etage, daar zal de slaapkamer wel gehuisvest zijn bedacht ik mij toen ik achter haar de trap naar boven beklom. Waarbij ik trouwens een niets verhullende uitzicht had op haar achterwerk! Toen de deur van de slaapkamer werd geopend schrok ik mij een rot beroerte! Daar wachtte een grote verrassing, iets wat totaal niet mijn straatje past. De gehele kamer was ingericht met SM attributen, zwart was de hoofdtoon, touwen, kettingen…teveel om het allemaal in een keer in mij op te nemen. Zij keek mij een beetje uitdagend aan en vroeg mij “hoe vind je dit”? Kon zo snel niet iets bedenken en antwoordde wat onzeker “wat gaaf”.

Eenmaal terug op de begane grond kwam ze dicht tegen mij aan op de bank zitten en vroeg of ik wilde blijven. Waarom ook niet bedacht ik me, en knikte welwillend ja. Terwijl zij naar de keuken ging om wat te drinken in te schenken overviel mij een angstig doom scenario: ik, straks, in de handboeien, een ex die uit de kast springt en onder haar toeziende blikken het wel eens met mij zou willen proberen! Eenmaal zittend op de bank en sippen van de milkshake die ze speciaal voor mij had gemaakt besloot ik naar het toilet te gaan. “Nergens heen gaan, ik ben zo terug” zei ik niet menend tegen haar. Het werd geen bezoekje aan het toilet maar een vlucht richting de buitendeur. Als een dief in de nacht ging ik ervandoor, bang voor iets wat misschien helemaal niet plaats zou gaan vinden. Maar toen was het voor mij de juiste beslissing.

Chris.

 

Dank je wel Chris voor je leuke verhaal! Ik heb zelf erg moeten lachen toen ik je mailtje ontving. Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag uiteraard ook geheel anoniem.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Jennifer 4 september 2014 at 09:34

  haha ik zou ook hard wegrennen als ik zoiets zou aantreffen.

  • Reply Thessa 4 september 2014 at 13:20

   Hahaha. Jaaaaa ik ook!!

 • Reply Janneke 4 september 2014 at 14:51

  Geweldig!

  • Reply Thessa 5 september 2014 at 12:12

   Leuk geschreven he door Chris?

 • Reply Lotte H 4 september 2014 at 17:42

  Aaah ja wat leuk weer. Zeker het ‘nergens heen gaan ben zo terug’ hahah.
  Er zouden echt veel mensen hun datingsstories moeten mailen naar je. Dit is zo leuk om te lezen

  • Reply Thessa 5 september 2014 at 12:13

   Ik zou zeggen spread the word Lotte! Dating stories zijn altijd van harte welkom :)

 • Reply Laura 7 september 2014 at 12:03

  Hahaha ja ik zou ook hard wegrennen!

  • Reply Thessa 8 september 2014 at 18:50

   Hahaha, ja he?

 • Reply Roxanne 10 september 2014 at 22:44

  Ik kan me zo een voorstelling maken van je verhaal haha :P

 • Leave a Reply