Reviews

REVIEW | 50 TINTEN GRIJS PARTY GAME

IMG_4785

Vandaag, in de test: Het vijftig tinten grijs spel. The party game voor jou & je vriendinnen”!! Ben je benieuwd hoe het werkt en wat wij er van vonden?

IMG_4786

“Ontdek je innerlijke godin” Wie wil dat nou niet? Niets vermoedend en met in ons achterhoofd dat dit wel eens één grote flop kon worden begonnen Renee, Eva en ik aan deze party game. Wij hebben alle drie de boeken gelezen en we schamen ons daar niet voor. Dat maakt ons natuurlijk het perfecte trio om dit spel aan een grondig test te onderwerpen.

IMG_4819

“Houd je aan de regels!” Het spel begint al meteen streng! De regels van het spel zijn duidelijk opgesteld. We namen deze grondig door en begonnen met de eerste stap:

IMG_4806

Het ondertekenen van de geheimhoudingsverklaring. Alles wat er tijdens het spel besproken zal worden blijft onder ons.

IMG_4793

Daarna is het tijd om 8 namen op te schrijven van vrouwen die wij alle drie goed kennen, inclusief ons zelf. Oftewel, de onderdanigen van Mr. Grey

IMG_4809

Daarna worden de Vanille kaarten geschut en is het tijd om te beginnen met het spel.

IMG_4811

Op de kaartjes staan verschilende vragen. De ene is ‘heftiger’ dan de ander.

IMG_4817

Er zitten ook echt kaartjes tussen die je misschien liever niet wilt beantwoorden.

IMG_4888

Als de eerste vraag gesteld is moet je één van de namen uitkiezen uit de 8 onderdanigen van Mr. Grey. Dit kan dus ook je eigen naam zijn! Degene die de kaart voorleest bepaald het goede antwoord. Het antwoord dat de voorlezer op haar antwoorden kaart heeft geschreven is dus doorslaggevend. Denk dus goed na welke naam zij gaat uitkiezen. Dit kan dus een andere naam zijn dan die jij zelf in gedachte had.

IMG_4798

Heb je het zelfde antwoord opgeschreven als de voorlezer? Dan verdien je een Innerlijke Godin fiche. Ben je de enige met het goede antwoord als de voorlezer? Dan verdien je er twee! En heb je een andere naam opgeschreven dan verdien je niks, maar dat spreekt voor zich.

IMG_4812

De Jeukende Handen vragen zijn wat ‘heftiger’ dan de Vanille vragen. En hiermee kan je dan ook het dubbel aantal fiches verdienen.

IMG_4813

Door de vragen en antwoorden ontstaan er leuke discussies, Je komt dingen te weten over je vriendinnen die je nog niet wist en het is vooral heel hilarisch om te spelen. Je kan de winnaar bepalen door een aantal fiches af te spreken voor dat je begint. Of gewoon wanneer de vragen op zijn en wie dan de meeste fiches heeft. Dit spel is meteen een test hoe goed jij je vriendinnen kent. En om er achter te komen hoeveel informatie zij hebben gedeeld met jou door de jaren heen.

IMG_4788

Wij hebben ons in ieder geval kostelijk vermaakt en hebben nu al weer zin om een volgend potje te spelen. Want we hebben nog geen eens 1/3 van alle vragen beantwoord. Heb je dus zin in een leuk avondje met je vriendinnen? Bestel het 50 tinten grijs spel! Je kan het spelen vanaf 3 personen tot max. 8 personen. Gegarandeerd een hilarische avond!

Have fun, en zoals Mr. Grey altijd zegt: “Later, schatje!”

Liefs ♥, Thessa

 

p.s. Ik heb mijn spel bij Kruidvat gekocht, hier was deze in de aanbieding voor maar €14,99 maar ik heb geen idee of deze daar nog verkocht worden. 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly 18 september 2014 at 11:16

    Hij was bij onze Kruidvat nu zelfs maar 7.50 =). Maar het is niet zo mijn ding ;) voor vrouwen die het wel leuk vinden. Ren naar kruidvattt haha

    • Reply Thessa 18 september 2014 at 23:57

      Oh he chips, dan heb ik hem nog te vroeg gekocht ;)

    Leave a Reply