Citytrips/Travel

CITYTRIP TIPS + SHOPLOG BRUSSEL | DAY 3

IMG_6148

De laatste citytrip blog van Brussel. Op onze derde en laatste dag pakte we de auto en bezochten we het Jubelpark & Atomium. Ook laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb in Brussel. Kijk je weer mee?

BRUSSEL DAY 3

IMG_6145

Op onze derde dag en laatste dag was het natuurlijk tijd op ons prachtige hotel te verlaten.

IMG_6140

Bedankt Hotel Bloom! It was great! We’re gonna hit the road.

IMG_6152

Onze laatste dag bestond vooral uit toeristische dingen bezoeken met de auto. We begonnen bij het prachtige Jubelpark.

IMG_6162

IMG_6157

En we namen sushi mee als lunch. Al helemaal ingeburgerd in het Brusselse leven. Want iedereen daar ontbijt & luncht in de prachtige parken die Brussel te bieden heeft.

IMG_6167

IMG_6148

IMG_6179

Vanuit het Jubelpark reden we naar het Atomium, onderweg kwamen we natuurlijk weer de mooiste gebouwen tegen. Dit is de Onze-Lieve-Vrouw van Laken kerk. Prachtig! Rondom de kerk is een rotonde aangelegd waardoor je met de auto helemaal om de kerk heen kan rijden.

IMG_6185

En daar is hij dan! Het grote Atomium, de trekpleister van Brussel. Hij was zo groot dat ik hem niet in één keer op beeld kreeg. Ik had alleen mijn 50mm lens bij me namelijk en hoever ik er ook vanaf ging staan, hij paste er niet op.

IMG_6192

Als je een stukje verder loopt kom je in het Bruparck terecht waar je nog allerlei restaurantjes vind. Daar aten wij heerlijke crepes met Nutella, my favorite!

IMG_6180

SHOPLOG BRUSSEL

IMG_6099

Natuurlijk heb ik ook geshopt in Brussel. Bij de Make-up For Ever store kocht ik make-up voor de tv serie Penoza waar ik werk.

IMG_6101

Maar verwende mezelf ook met deze handig brushholder.

IMG_6116

Bij mijn ultime favorite shop in Brussel, waar je in CITYTRIP TIPS BRUSSEL | DAY 2 al over kon lezen, kocht ik me helemaal scheel aan allerlei lekkernijen.

IMG_6119 IMG_6118 IMG_6128

Voor Mariët kocht ik dit heerlijke doosje macarons omdat zij & haar vriend heel lief op mijn hondje hebben gepast toen ik drie dagen in Brussel zat.

IMG_6117

IMG_6129

Hoe leuk zijn deze caramels? In de andere doosjes zitten de beroemde wafels van Meert, een soort van gummy Truks fruit & chocolade met sinaasappel.

IMG_6112

Bij het chocolade winkeltje Mathilde, waar ik je in CITYTRIP TIPS BRUSSEL | DAY 1 al over vertelde, kocht ik deze geniale gecombineerde peper & zout molen.

IMG_6103

En ik nam allerlei verschillende smaken warme chocolade melk mee. Die inmiddels allemaal al op zijn!

Ik heb ontzettend genoten van Brussel! Brussel heeft me verrast met z’n prachtige gebouwen, schone straten, vriendelijke mensen, het lekkere eten, de prachtige winkels en het mooie weer dat we daar hadden. Als je fan bent van eten, cultuur & chocolade dan ben je in Brussel aan het juiste adres. Wat mij betreft een dikke vette aanrader voor een citytrip!

Liefs ♥, Thessa

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jennifer 18 november 2014 at 10:37

  Ziet er weer superleuk uit, en die Meert items <3

  • Reply Thessa 18 november 2014 at 10:58

   Om verliefd op te worden toch?? <3

 • Reply Loes 18 november 2014 at 19:33

  Heerlijk ziet dat er uit! En ik ben ook razend benieuwd wat er nou precies in de make up doosjes zit natuurlijk :)

  • Reply Thessa 18 november 2014 at 21:08

   Hahaha heel saai alleen maar foundations en primers!

  Leave a Reply