Personal

LIFE LATELY | NOVEMBER #1

IMG_8601

Een hele goedemorgen! Wat was het weer een bijzonder druk weekje! En wat was het koud ineens…brrrr… Maar dat mocht de pret niet drukken natuurlijk. Afgelopen week heb ik bijna alleen maar gewerkt. Ik stond op de set van Penoza & Nick in de Box en ik was één dagje vrij. Kijken jullie mee?

Maandag.

IMG_8541

Ik begon mijn maandag met een draaidag bij Penoza. Onze make-up ruimte was deze dag in een autobanden opslag, wij make-up gewoon overal. No problemo.

IMG_8539

En nee een wit shirtje naar Penoza aantrekken was geen goed plan. Aan het einde van de draaidag was het een bloody mess…maar wat hebben we weer toffe dingen gedraaid zeg!

IMG_8538

Toen ik thuis kwam werkte ik nog snel wat aan de blog met een heerlijk kopje warme chocolade melk uit Brussel. Toevallig zat ik hier de Citytrip Tips Brussel blogpost te maken, geheel in stijl dus.

Dinsdag.

IMG_8555

Dinsdag stonden we op dezelfde locatie maar brrr….wat was het koud zeg!

IMG_8569

Deze heater was dan ook mijn beste vriendje!

IMG_8571

Elke dag beginnen we met een ontbijt gevolgd door een warme lunch 5 uur later. Dit stond dinsdag op het menu. NomNomNom.

IMG_8572

Ziet dat er niet heerlijk uit?

IMG_8573

En natuurlijk een bijbehorend toetje. We worden goed verzorgd!

Woensdag.

IMG_8721

Waar mijn lieve Penoza collega’s lekker vrij waren ging ik nog een dagje draaien in Hilversum voor Nick in de Box.

IMG_8601

Time for make-up. En net zoals alle andere keren bij Nick in de Box, mag ik weer de make-up doen uit naam van Geen Bluf.

IMG_8614

En ik maakte weer drie leuke lookjes. Dit was look no. 1: mooi los gestyled haar, lichte make-up, eyeliner & licht roze lipje.

IMG_8722

Look no. 2: half opgestoken haar en een iets heftiger oog met een rood lipje.

IMG_8723

En look no. 3: een messy paardenstaart met een eyeliner en een donker roze lip.

Donderdag.

IMG_8724

Na 7 dagen gewerkt te hebben was ik donderdag eindelijk een dagje vrij. Ik begon m’n dag in bed met een ontbijtje & uitzending gemist. Daarna kreeg ik opruim woede en heb ik alles schoongemaakt. Toen ik daar mee klaar was was het tijd om mezelf te verzorgen: een uitgebreide douche, scrubje, maskertje, make-upje. Heerlijk tutten en meneer hierboven hield de wacht. ♥

IMG_8725

s’Avonds ging ik de stad in met vaders om te shoppen. Bij WE scoorde ik deze nieuwe outfit. Een boyfriend jeans & een nieuwe trui. Alles twee maten kleiner dan ik hiervoor had. Blijf het nog steeds zo bizar vinden!

IMG_8726

Ook kocht ik eindelijk m’n lang gewilde North Face jas. Een must have voor op de set. Water & wind dicht. Het nooit meer koud hebben op de set! Jeej!

Vrijdag.

IMG_8759

Vrijdag ging mijn wekkertje weer lekker vroeg voor Penoza. Rise & Shine.

IMG_8758

En het was natuurlijk mega slim van mezelf om m’n All Stars aan te doen tijdens buiten opnames… NOT!! Na een uurtje voelde ik m’n voeten niet meer door de kou. Stom stom stom. Maar ze staan zo leuk onder m’n nieuwe boyfriend jeans.

Zaterdag.

IMG_8812

Zaterdag was het weer tijd voor Nick in de Box! En zaterdag was extra bijzonder want Charlotte liep met mij mee om mij te fotograferen voor haar project “een dag uit het leven van“. Zij volgt verschillende mensen die werkzaam zijn in de media om te laten zien wat hun beroep precies inhoudt.

IMG_8875

Ik maakte weer drie lookjes, Dit was look no.1.

IMG_8878

Look no. 2 voor de kerstuitzending.

IMG_8877

En look no. 3.

IMG_8836

Little sneak peak van de camera van Charlotte. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle foto’s, zodra ik ze heb zal ik ze natuurlijk met jullie delen.

IMG_8835

It was fun! Thanks Char voor de gezellige dag en de mooie foto’s die je hebt gemaakt.

Zondag.

IMG_8914

Ook zondag was ik de hele dag in Hilversum voor opnames van Nick in de Box. We nemen drie afleveringen per draaidag op en dit was look no.1.

IMG_8949

Look no. 2.

IMG_9022

En look no. 3. Meteen ook de laatste look voor dit seizoen.

Lieve Nick in de Boxsers, onwijs bedankt voor de mega leuke tijd! In het bijzonder natuurlijk Bart & Iris. Het is een voorrecht om met jullie allemaal te mogen werken en wat een bijzonder team zijn we met z’n alle. And last but not least: Geen Bluf bedankt voor deze mega leuke make-up klus. Ik heb genoten en ik heb mooie dingen mogen maken.

Aankomende week zal niet veel anders zijn dat afgelopen week. Het staat namelijk voornamelijk in het teken van werken, werken en nog eens werken. Zie je dan!

Liefs ♥, Thessa

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jennifer 10 november 2014 at 10:06

  Ziet er weer leuk uit! En wat heb je toch een geweldige baan!

  • Reply Thessa 10 november 2014 at 18:47

   Thanks girl ;)

 • Reply Jacky 10 november 2014 at 10:38

  Leukleukleuk om zo te kijken wat je allemaal doet :) Trots op jou!

  • Reply Thessa 10 november 2014 at 18:48

   Dank je wel lief! Ja zo blijf je tenminste nog een beetje op de hoogte wat er allemaal in mijn drukke leventje gebeurt de laatste tijd ;)

 • Reply Annebelle 10 november 2014 at 12:38

  Meestal vind ik windjacks niet zo mooi, maar deze van North Face staat je erg goed!!

  • Reply Thessa 10 november 2014 at 18:49

   Nee ik hou er eigenlijk ook helemaal niet van! Maar dit is dan nog een beetje de leukste die er is en daarnaast ook een van de beste zover ik weet. Win win situatie! Dank je wel voor het compliment.

 • Reply Margo 11 november 2014 at 11:08

  Wat leuk om te zien, al die make-up, :) en wat een toffe trui heb je gekocht! Staat je goed.

  • Reply Thessa 11 november 2014 at 21:41

   Dank je wel Margo!

  Leave a Reply