Personal

LIFE LATELY | DECEMBER #2

IMG_9937

Goedemorgen! Het is weer maandag en je weet wat dat betekend: tijd voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week stond ik natuurlijk weer op de set van Penoza, ik hielp een dagje pruiken opkappen bij de Joop van den Ende musical Moeder ik wil bij de Revue en ik genoot van mijn vrije dagen. Kijk je weer mee?

Maandag.

IMG_9941

Maandag begon ik de week met een dagje vrij. En dit schatje lag s’ochtends op mij te wachten tot ik wakker werd.

IMG_9923

En s’middags had ik lekker tijd om het huis in kerstsfeer te brengen. Iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk, gezelligheid in huis!

IMG_9942

Natuurlijk bezocht ik ook het tuincentrum, even tussen alle kerst spullen snuffelen. Deze prachtige winter wonderland koets stond daar. Love it!

IMG_9943

s’Avonds had ik zin in patatjes. Maar ik ging voor de gezondere versie: groente frietjes uit de oven. NomNomNom. Met een beetje saus erbij proef je bijna geen verschil ;)

Dinsdag.

IMG_9937

Dinsdag moest er gewoon weer gewerkt worden bij Penoza. Mag ik jullie trouwens even voorstellen aan Tijn? Tijn is mijn knuffelbuddy on set en Tijn was een klein beetje gepikeerd dat ik jullie nog niet over hem had verteld. Aangezien we elke draaidag knuffelen met elkaar. Dus bijdeze lieve lezers: dit is Tijn en hij knuffelt fijn! ;)

Woensdag.

IMG_0074

Verveling op de set woensdag. Wachten, wachten, en nog eens wachten. Story of our set life.

Donderdag.

IMG_0019

Donderdag was ik vrij van Penoza, even geen thermokleding en dikke truien.

IMG_0075

Workaholic dat ik ben ging ik op mijn vrije dag pruiken helpen opkappen bij Moeder ik wil bij de Revue.

IMG_0076

Making Graze Kelly’s for a living.

IMG_0033

Donderdagavond zette ik voor de gein een foto van begin dit jaar en een foto van nu naast elkaar. Zoek de 15kg verschillen. Bizar! Want zelf zie ik het bijna niet omdat het zo geleidelijk is gegaan. Maar zo met die twee foto’s naast elkaar zie ik toch echt wel dat er wat van af is.

Vrijdag.

IMG_0070

Outfitje of the day! Vrijdag was ik ook nog lekker vrij en deed s’ochtends wat boodschapjes en administratie.

IMG_0073

Sushi lunch for one. ♥

-BlogThessa-3

s’Middags was ik even gezellig bij Mariët, zij maakte deze leuke foto van mij en haar hond Roos.

-BlogThessa-7

Mooie lieve Roos!

-BlogThessa-5

En jullie hadden hem misschien al gezien. Maar ze maakte ook deze leuke nieuwe profielfoto voor op de blog. De vorige was nog erg zomers namelijk. Dank je wel lieve Mariët voor deze prachtige foto! Ik ben er erg blij mee!

Zaterdag.

IMG_0143

Zaterdag zijn we begonnen we aan onze laatste 5 draaidagen van het eerste blok. Bijna vakantie! En iemand kwam heel lief een ontbijtje brengen. NomNomNom. Goed begin van de dag!

IMG_0095

Fashion on set! Even een selfie (with someone elsie) omdat oranje veiligheidsvestjes ons zo goed staan :P Alles voor de veiligheid niet waar?

Zondag.

IMG_0144

Zondag ging het wekkertje weer vroeg voor een nieuwe draaidag en ik moest voor het eerst krabben dit jaar! Het viel gelukkig erg mee maar wat was het verder de hele dag koud zeg. Brrr…

Het was weer een fijn druk weekje. We moeten bij Penoza nog even drie dagen bikkelen en dan hebben we een maand vakantie. Eerlijk gezegd kijk ik daar enorm naar uit! Al hoewel ik alle gezelligheid op de set wel ga missen is wat tijd voor mezelf en voor familie & vrienden is onwijs welkom nu. Maar eerst gaan we natuurlijk nog een feestje bouwen met z’n alle. En dat zien jullie volgende week in de nieuwe life lately.

Tot dan!

Liefs ♥, Thessa

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jacky 15 december 2014 at 09:06

  Doe mij ook zo’n Tijn op de werkvloer :D

  • Reply Thessa 15 december 2014 at 11:52

   Hahaha ;) ik zal hem eens langs sturen voor een hug!

 • Reply Jennifer 15 december 2014 at 10:00

  Ziet er weer leuk uit en die frietjes zien er wel heel erg lekker uit!

  • Reply Thessa 15 december 2014 at 11:52

   Die zijn ook erg lekker! Je vind ze in het vriesschap, ik koop ze altijd bij Albert Heijn. Weet niet of ze ze ook ergens anders verkopen, maar vast wel.

 • Reply Loes 15 december 2014 at 19:54

  Joh, wat zie je er goed uit :) mooie outfit op je vrije dag!

  • Reply Thessa 16 december 2014 at 10:33

   Aah dank je wel Loes :)

  Leave a Reply