Personal

2014 BEDANKT!

32f69b47abcddc568dfb875a83ff9648

Het nieuwe jaar is aangebroken, 2015 is daar. Een nieuw jaar, nieuwe ronden, nieuwe kansen. Tijd voor nieuwe wensen en dromen. En hopen dat die allemaal maar mogen uitkomen. Maar eerst wil ik nog even terugblikken op 2014. Want wat was dat een fantastisch jaar zeg! Een jaar waarin ik zoveel leuke dingen deed, zoveel mooie klussen mocht doen en waarin ik heel veel bijzondere mensen heb mogen ontmoeten:

Strand

2014 was echt het jaar van veel uitjes naar het strand. En dat vond mister Duke natuurlijk helemaal niet erg. Ik heb in 2014 ontdekt dat natuurlijk en vooral het strand en de zee mij rustig maken. En ben zeker van plan in 2015 het nog vaker te gaan opzoeken.

Werk

Ook was 2014 het jaar van de vele verschillende klussen: Fotoshoots, theatershows, tv programma’s, films & series.

Werk2

Nick in de Box, Penoza & Toen Was Geluk Heel Gewoon waren toch wel de hoogte punten uit mijn visagie jaar. Lieve opdrachtgevers, dank jullie wel voor een prachtig werkjaar.

Werk3

Maar ik heb natuurlijk ook bruidjes opgemaakt en werd een dag gevolgd door Charlotte voor haar project “een dag uit het leven van”.

Lol

Ik heb uitzonderlijk veel lol gehad in 2014 en dat is wel te zien op de foto’s! Lieve vrienden, bedankt voor al jullie steun, liefde en warmte maar ook zeker voor het lachen! Wat was het leuk!

Daddy

Ook maakte ik veel leuke uitstapjes met mijn vader, samen lunchen, naar het museum, concerten, theater en weekendjes weg. Thanks dad, for always being there! ♥

Feestjes

Penoza was de laatste maanden van 2014 een groot onderdeel van mijn leven. Het eerste blok zit er inmiddels op en wat hebben we een leuke tijd met elkaar gehad. Feestjes, leuke avondjes uit en vooral veel gezelligheid op de set tussen het harde werken door. Lieve collega’s, bedankt!

IMG_0033

2014 was ook het jaar dat ik meer dan 15 kg afviel. Gedeeltelijk door te stoppen met medicatie en gedeeltelijk door gewoon een hele nieuwe levensstijl te ontwikkelen. Hiervoor wil ik Yvonne bedanken, jouw verhaal inspireerde mij te stoppen met mijn medicijnen en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu. Dank je wel daarvoor!

Ijsjes

Ijsjes eten, man oh man, wat heb ik er veel gegeten afgelopen zomer. Vraag me niet hoe het kan dat ik -15 kg kwijt ben geraakt want als het aan die ijsjes had gelegen dan was ik er wel 15 aangekomen!

Duke

Mijn allergrootste liefde, want wie kan er nou tippen aan zo’n knap koppie?  Duke, wat ben jij een bijzonder mannetje! Ik ben gek op je en ik hoop dat we ook in 2015 weer hele mooie momenten mogen beleven samen. ♥

Cultuur

In 2014 bezocht ik ook een hoop concerten en museums. Michael Buble & Robbie Williams waren toch wel de hoogte punten. Maar in 2015 staan er ook weer hele toffe concerten op de agenda.

New

Het was ook het jaar dat ik een bril kreeg, shit ik word oud! Ik kocht een nieuwe camera, ontdekte de overheerlijke sushi bij Ozzo en breide mijn sneaker collectie weer flink uit.

Bijzonder2

Dankbaar voor jullie in mijn leven ♥

Fun

Ook begon ik mijn blog in 2014, ik kocht een nieuwe laptop (waar ik nog steeds heel veel plezier van heb). Ook won ik een reisje naar Parijs en mocht examineren op mijn oude school. Wat een toffe dingen allemaal!

Bijzonder

In 2014 kocht ik mijn eerste paar All Stars en leerde ik een hoop bijzondere mensen kennen waarvan ik hoop dat ze nog lang in mijn leven zullen blijven. En waarmee ik hopelijk nog vele Sinterklaas & Kersten mag vieren.

Kortom: 2 0 1 4 bedankt! Je was fantastisch! Ik heb veel van je geleerd en je hebt me veel moois gebracht. Ik ben dankbaar en klaar voor het jaar dat komen gaat. Ook ben ik dankbaar dat jij als lezer steeds terug komt hier op Single and the City.nl. Ik vind het leuk dat jullie er zijn en ik geniet elke keer weer van jullie comments! Dank jullie wel daarvoor!

Gelukkig nieuw jaar”!!

Liefs ♥, Thessa

 

Wil je ook in 2015 altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Bron header.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Bert 1 januari 2015 at 19:01

  Mooie terugblik op 2014 en 2015 wordt jouw jaar

  • Reply Thessa 3 januari 2015 at 11:41

   Zeker weten! En ook het jouwe!

 • Reply Nina 1 januari 2015 at 19:24

  Wauw, wat een mooi jaar inderdaad! Dat 2015 nog eens dubbel zo mooi mag worden! xxx

  • Reply Thessa 3 januari 2015 at 11:41

   Ik hoop het ook Nina! Voor jou natuurlijk ook de allerbeste wensen! Liefs. X

 • Reply Jennifer 1 januari 2015 at 21:01

  Mooi overzichtje!

  • Reply Thessa 3 januari 2015 at 11:42

   Dank je wel Jennifer! Een heel gelukkig nieuw jaar voor jou, dat al je dromen maar mogen uitkomen. En dank je wel dat je een trouwe lezer bent van Single and the City.nl X

  Leave a Reply