Lifestyle

VISION BOARD MAKEN 2015

IMG_6890

Inmiddels een terugkerende traditie, het maken van een vision board begin januari. Zo ook dit jaar. Ik ga jullie vandaag laten zien hoe jij er zelf eentje kan maken, wat je nodig hebt en wat mijn doelen, dromen en wensen zijn voor 2015.

Vision board maken

Voor degene die nog niet weten wat een vision board precies inhoudt, ik verwijs je graag door naar mijn vorige artikel: Vision Board | 2014. Hierin vind je een uitgebreide omschrijving hoe een vision board precies werkt en waar het vandaan komt.

IMG_6847

Een vision board maken is eigenlijk heel makkelijk het enige wat je nodig hebt is inspiratie. En die inspiratie kan je meestal vinden in magazines. Verzamel zoveel mogelijk verschillende magazines of vraag aan vrienden/familie of ze nog oude tijdschriften hebben liggen. Mochten jouw dromen, wensen of doelen niet te vinden zijn in een tijdschrift, dan kan je deze natuurlijk ook op het internet vinden.

IMG_6836

Daarnaast heb je een schaar & lijm nodig.

IMG_6842

En natuurlijk een board. Dit kan een canvas zijn of een groot vel papier. Je kan een leeg canvas kopen of in mijn geval een schilderij en gewenste vorm en maat. De beschildering zal waarschijnlijk toch helemaal bedekt worden met plaatjes en inspirerende quotes. Dus je hoeft alleen maar op het formaat van het schilderij te letten. Eventueel kan je ook stukjes wit papier plakken op de delen die niet geheel bedekt worden.

IMG_6840

Dan komt het meeste tijdrovende gedeelte: plaatjes zoeken. Het is handig om alvast in je hoofd te hebben waar je naar opzoekt bent. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde reis die je wilt gaan maken of dat ene paar sneakers die je graag wilt hebben. Zo kan je gericht zoeken. En als je het gezellig samen met een vriend of vriendin gaat doen, kan je ook voor elkaar kijken. Dat maakt het zoeken een stuk makkelijker.

IMG_6851

Als je eenmaal genoeg plaatjes en teksten hebt verzameld wordt het tijd om alles uit te knippen en te bepalen waar je ze wilt gaan plakken op je vision board. Plak niet meteen alles vast maar ga eerst wat schuiven. Beetje passen en meten en kijken wat je mooi vind staan. Want je moet er uiteindelijk een jaar tegen aan kijken, dus maak er wat moois van.

Mijn vision board voor 2015

IMG_6889

Dit jaar staat hij extreem vol met inspirerende quotes en teksten. “Ja ik wil” staat voor “Ja ik wil me mooi & mezelf voelen” “Ja ik wil een nieuwe auto” “Ja ik wil een eigen huis” Ja ik wil eigenlijk op alles wat op mijn vision board staat. En natuurlijk wil ik ook ooit een keer “Ja, ik wil” zeggen aan het altaar.

IMG_6872

“Let it go” staat voor het loslaten van alles wat mij in de wegstaat, wat mij negatieve energie geeft en voor alles wat ik nog moet afsluiten. “Mama zou trots zijn” past daar perfect ben. Want ik moet zeer binnenkort iets gaan doen wat ik heel moeilijk vind. Namelijk het as van mijn moeder ophalen en verstrooien. Iets wat ik al heel lang uitstel omdat ik het eng vind, het niet wil loslaten en het misschien nog niet wil afsluiten. Verder heb ik natuurlijk een fantastisch leven en ben ik heel gelukkig. Dit wil ik graag vasthouden in het nieuwe jaar. Evenals Yoga weer oppakken.

IMG_6886

“De kick van creëren” staat natuurlijk voor mijn werkzaamheden als make-up artist zijnde.

IMG_6869

Natuurlijk heeft Single and the City.nl ook een plekje gekregen op mijn vision board. Ik vind bloggen enorm leuk en ben zeker van plan hier mee door te gaan in het nieuwe jaar. “Krijg wat je verdient” vind ik ook een hele mooie. Ik geloof in karma en in: wie goed doet, goed ontmoet.

IMG_6879

“Lef in lingerie” is ontstaan uit het idee dat ik heel erg graag een mooie body voor mezelf wil kopen. Ik ben natuurlijk vorige jaar flink wat kilo’s afgevallen en als dit er in het nieuwe jaar nog meer worden ga ik mezelf belonen met een mooie sexy body.

IMG_6866

Een nieuwe iPhone is zeer welkom aangezien de mijne duidelijk aan vervanging toe is. En een eigen huisje in 2015 staat zeker bovenaan de to do list!

Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar wat jouw wensen zijn voor het komende jaar! Mochten er vragen zijn omtrent het maken van het vision board of als dingen niet helemaal duidelijk zijn stel ze gerust hieronder in de comments.

Liefs ♥, Thessa

Mijn vision board 2015 is mede mogelijk gemaakt door: Mariët & Rian. Lieve Mariët & Rian, dank jullie wel voor het doneren van jullie magazines!

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

 

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jennifer 6 januari 2015 at 09:49

  Ziet er super uit! Nu wil ik ook een visionboard maar ik heb laatst al mijn tijdschriften gedoneerd haha!

  • Reply Thessa 7 januari 2015 at 18:04

   Oh chips! Dat is balen…misschien iemand in je omgeving die nog wat heeft liggen?

 • Reply Amy 6 januari 2015 at 15:55

  Dit is echt een heel leuk idee! Ik ga meteen aan de slag :)

  • Reply Thessa 7 januari 2015 at 18:05

   Dank je wel Amy en het werkt ook nog eens! Bijna al mijn doelen en dromen van 2014 zijn uitgekomen. Veel succes met het maken van je eigen vision board.

 • Reply Suus 7 januari 2015 at 17:59

  Leuk! Mooi bord en mooie doelen. Heb je ook een plek waar je hem neer kunt zetten? Dat is een beetje wat mij tegen houdt (en het werk haha), dat het zo’n groot ding is wat is nergens kwijt kan… Misschien digitaal maken.

  • Reply Thessa 7 januari 2015 at 18:07

   Hij staat net zoals vorige jaar boven mijn bed op een grote witte plank. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een kleiner bord te maken of online ergens. Het is alleen wel de bedoeling dat je er dagelijks bewust en onbewust naar kijkt. Vandaar dat ik hem op een plek heb daar ik meerdere keren per dag kom. Ik sta op met mijn vision board en ik ga er mee slapen. Visualiseren is het doel van je vision board. Heel veel succes met het maken van eentje!

 • Reply Alisa 7 januari 2015 at 18:22

  hij is super geworden!!! Nu ik nog hihihi!!

  • Reply Thessa 10 januari 2015 at 00:11

   Thanks girl! Ja nu jij nog!! Hup aan de slag ;)

 • Reply Celeste 10 januari 2015 at 09:53

  Wauw wat een onwijs gaaf idee! Hij is echt heel erg mooi! Het lijkt me alleen al een feestje om deze board te maken! :)

  • Reply Thessa 10 januari 2015 at 10:47

   Dat is het ook zeker! Het is onwijs leuk, en goed ook, om bewust bezig te zijn wat je dit jaar wil bereiken. Ik hoop dat het je heeft geïnspireerd om er zelf ook eentje te maken :)

 • Reply Riemke 11 januari 2015 at 23:15

  wat een super leuk idee om elk jaar zo’n bord te maken! :) X

  • Reply Thessa 11 januari 2015 at 23:25

   Jaaa dat is het zeker! Ga jij er ook eentje maken??

  Leave a Reply