Reviews

BATH & BODY WORKS IN NEDERLAND BESTELLEN

IMG_8996

Goed nieuws voor de liefhebber van geurkaarsen en alle andere producten van Bath & Body Works; je kan ze nu in Nederland bestellen!! Ik sprong letterlijk een gat in de lucht toen ik deze ontdekking deed. En dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen. Lees snel verder voor meer informatie.

BATH & BODY WORKS IN NEDERLAND BESTELLEN

IMG_8970

Al een tijdje heb ik fascinatie voor de 3-wick candles van Bath & Body Works. Je ziet ze overal voorbij komen bij de grote internationale bloggers en YouTubers. Ik als groot fan van geur in huis moet natuurlijk een keer zo’n kaars geprobeerd hebben.

“The world best candles guaranteed” staat er op de verpakking. Need to have it! Maar helaas kon je deze, voor zover ik wist, alleen in Amerika kopen. En ik met mijn vliegangst was daar tot mijn grote spijt nog nooit geweest.

IMG_8990

WEBSHOP

Maar gelukkig kwam ik van de week tot ontdekking dat je bij de Nederlandse webshop van Collectors Company een deel van het assortiment van Bath & Body Works kunt bestellen. Het is natuurlijk moeilijk om een geurkaars te kopen via internet zonder dat je hem kan ruiken. Maar de Cherry Blossom Sangria sprak mij meteen aan en hij ruikt HEERLIJK!

IMG_9026

Ze verkopen naast de geurkaarsen van Bath & Body Works ook een deel van de body care lijn en de beroemde hand hygiene gels. Deze kon ik natuurlijk vanwege mijn werk als allround make-up artist niet laten liggen. Ik verslind hand hygiene gels en deze ruiken nog extra lekker ook! Ik vind het namelijk een fijn idee als mijn handen lekker ruiken als ik iemand opmaak. Ik bestelde de geuren: Japanese Cherry Blossom (my favorite), Cocktails & Confetti, Rio Samba Sunset en Copacobna Coconut.

IMG_9024

Bij mijn bestelling kreeg ik ook nog heel lief een geurkaarsje cadeau; Kringle Grey Daylight. Nou ik kan je vertellen, als Mr. Grey in het echt zo ruikt dan bespring ik hem meteen! Wat ruikt deze kaars ontzettend lekker zeg! Hij staat toevallig nu aan op mijn bureau en het ruikt hier heerlijk.

IMG_9036

PRIJZEN

De prijzen in de webshop van Collectors Company liggen iets hoger dan de prijzen in Amerika, maar hé een vliegticket naar New York is ook niet goedkoop ;)  Voor de 3 pits geurkaars betaalde ik €24,95 en voor de handgels €2,25 per stuk. Voor het verzenden van mijn bestelling betaalde ik €5,-

IMG_8968

UPDATE 2017:

Collectors Company is tegenwoordig niet de enige Nederlandse website die Bath & Bodyworks verkoopt. Ook bij de leuke webshop Cozy Favorites kan je je geliefde Bath & Bodyworks producten bestellen.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Renee 27 februari 2015 at 10:35

  TE fijn dat wij in Nederland nu ook een deel van het assortiment kunnen kopen, eindelijk. Oeh die mr. Grey ben ik heel erg benieuwd naar!

  • Reply Thessa 27 februari 2015 at 10:42

   Fijn he? Gelukkig ben ik dus niet de enige die fan ik van Bath & Body Works. En die Mr. Grey kaars is echt te lekker. Ik had al gekeken of ze hem in het groot hadden maar helaas!

 • Reply Lisa 27 februari 2015 at 11:58

  Heerlijk, ik vind B&B minstens zo leuk als Victoria’s Secret.

  • Reply Thessa 27 februari 2015 at 12:11

   Maar die hebben geen kaarsen toch? Ik ben zelf ook groot fan van Victoria’s Secret, vooral van de body splashes <3

   • Reply http://pilulesenligne.men/ 9 augustus 2016 at 13:29

    PS: à propo de votre new enco, j’ai eu des décalages son/video à la fin, lol je supose que c’est à cause du vieu pc que j’ai comme vous l’avez signalé ^^’ merci encore pour votre travail

   • Reply bürgen für kredit finden 16 februari 2017 at 16:58

    Yes, it’s a crying shame how pedantic snd dull high school chemistry is. I think my brother had some kind of kid chemistry kit(this would have been in the late 60s); is that even possible? For garden variety simple-dangerous experiments? I’ll have to ask him. That old one certainly looks alluring!

 • Reply Naomi 4 maart 2015 at 20:43

  Wat doe je me aan??!?! Ik geef al zoveel geld uit aan geurkaarsen van Ikea en Yankee Candle. En dit merk wilde ik al zo lang uitproberen.. Waar is mijn oude sok met spaarcentjes?

  • Reply Thessa 5 maart 2015 at 11:16

   Hahahahaha. SORRY!

 • Reply Anneke 6 januari 2019 at 16:21

  Hebben jullie ook de shampoo orange ginger?

 • Reply Romina 24 oktober 2019 at 21:23

  Ik kom jammer genoeg niet op de website ?

 • Leave a Reply