Dating Stories

DATING STORY #25 | THE ONE NIGHT STAND

Toen ik vroeger nog veel aan internet daten deed ontmoette ik Robbert. Robbert was licht getint, gemengde afkomst, stoere vent, tattoages (waar ik overigens pas veel later achterkwam) en bovenal gewoon heel aantrekkelijk. We hadden een leuke klik met elkaar. We waren aan elkaar gewaagd, iets wat altijd al hoog op mijn lijstje staat. Je moet elkaar een beetje kunnen uitdagen, beetje kunnen teasen. Anders is er zeker wat internet daten betreft niks aan. 

Al snel besloten Robbert en ik dat we elkaar wilden zien. Ik was nieuwsgierig naar hem. Hij was hoogopgeleid, had een goede baan en reed een mooie auto. Het enige minpuntje wat ik aan hem kon ontdekken was dat hij wat ouder was dan ik. But hey, age is just a number, right? Misschien was ik wel toe aan een man met wat ervaring. Een man die weet waarover hij praat. So, let’s give it a try!

Op een avond trok ik (letterlijk) de stoute schoenen aan en nodigde hem uit voor een wijntje bij mij thuis. Iets wat echt totaal niks voor mij is, want ik vind het eigenlijk niet kunnen om op een eerste date thuis af te spreken. Maar hey, ik had ook nog nooit een wat oudere man gedate, dus ik trad aan alle kanten buiten mijn comfort zone. ‘Ding dong’ …chips, daar was hij al! Nog even snel een checkje in de spiegel en ik liep richting de deur. Met een bonzend hart hield ik de deurklink vast. Zou hij er wel echt zo uitzien als op de foto? Staat er straks geen freak voor mijn deur? Wat als hij een seriemoordenaar is? ‘Oh jeej Thes, wat heb je jezelf nu weer op je hals gehaald?! Thuis afspreken is ook gewoon niks voor jou!’ Maar toch deed ik de deur open. Ik moest wel, ik kon hem moeilijk buiten laten staan terwijl hij mijn voetstappen in de gang allang had gehoord.

Gelukkig zag hij er precies zo uit als op de foto, misschien nog wel knapper, want ik kon hem nu ook ruiken. En man oh man wat rook hij goddelijk! Drie zoenen & een fles wijn kreeg ik van hem. Hij zag er verdomde goed uit. Goed gekleed, had dus een lekker luchtje op en was goed gebouwd. Mooie brede schouders, goed paar billen en prachtige licht groene ogen. Die complimenteerde zijn getinte huid. Oké, het is wel duidelijk denk ik, I was impressed. En hoe?! Ik werd er helemaal zenuwachtig van. Ik liet alles uit mijn handen vallen, struikelde over mijn eigen voeten en maakte stomme grapjes. Maar toch vond hij me leuk. Want het duurde niet lang voordat hij mij zoende. Och, en jeetje, wat kon deze man lekker zoenen! Ik nam snel nog een glas wijn. Om dit allemaal even te verwerken. Want ik zat hier met een wildvreemde (en niet te vergeten bloedmooie) man, die ik helemaal niet kende, op mijn eigen bank, in mijn eigen huis, wijn te drinken. Holy S.! De fles wijn was zo op kan ik je vertellen. Allebei lichtelijk aangeschoten lagen we uitgebreid te zoenen op de bank. Zijn handen gleden over mijn lichaam en ik voelde al aankomen waar deze avond naar toe ging. Naar iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Naar iets wat echt totaal niet bij mij past. I’ll blame it all on the wine!

Snel maakte ik nog een fles open want ik kon dit echt niet in nuchtere toestand doorstaan. Hij volgde mij naar de keuken. Ging achter mijn staan en zoende me in mijn nek. Hij wist alle juiste plekjes te vinden. Wat deed deze man met mij? Ik was mezelf even niet meer en ging helemaal op in het moment. Op in het moment dat hij me mee de trap opsleurde, mij op het bed gooide, waar ik vervolgens de meest spannende nacht van mijn leven heb gehad. Samen zijn we uiteindelijk in slaap gevallen. We waren allebei flink aangeschoten en hij was sowieso te dronken om nog naar huis te rijden.

Uit schaamte heb ik hem daarna nooit meer gezien. Dit was namelijk zo niks voor mij! Wat bezielde me eigenlijk? Nooit meer heb ik mijn telefoon opgenomen of zijn berichtjes beantwoord. Zelfs toen ik hem tegenkwam op een festival heb ik hem ontweken. Maar als ik soms terug denk aan deze avond krijg ik stiekem weer kriebels in mijn buik. Totally out of my comfort zone maar je moet alles een keer geprobeerd hebben…toch?

 

Thessa.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Previous Post Next Post

28 Comments

 • Reply Yvette 20 februari 2015 at 06:36

  Herkenbaar, vooral die schaamte ook ;) hihi

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:14

   Hahaha, gelukkig ben ik niet de enige dus!

 • Reply Ashley 20 februari 2015 at 08:58

  Haha; leuk om te lezen! Zelf nog nooit meegemaakt, ik ben daar echt te schijterig voor.

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:14

   Leuk om te horen dat je van het verhaal hebt genoten Ashley!

 • Reply Jacky 20 februari 2015 at 09:11

  Als het goed voelt, waarom niet? En als het zo goed was, had ik hem gewoon nog een keer gedaan :P
  Niks mis met een leuke man op afroepbasis ;)

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:16

   Hahaha, ik had geen andere reactie van jou verwacht Jack ;)

 • Reply Veerlez 20 februari 2015 at 09:56

  Wat een heerlijk verhaal, dit is ook zo uit mijn comfort zone, ik zou het niet eens durven te proberen haha

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:16

   Wie weet overkomt het je gewoon eens een keertje ;)

 • Reply Kim 20 februari 2015 at 10:23

  Haha wat een leuk verhaal! Heerlijk om zo af en toe even uit je comfort zone te gaan.

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:17

   We houden het gewoon op het feit dat je alles een keertje in je leven geprobeerd moet hebben, niet waar? ;)

 • Reply Lynet 20 februari 2015 at 14:10

  Leuk, en xo openhartig! Ik geef je groot gelijk. Alleen misschien ietwat sneu dat hij nu misschien denkt dat hij wat verkeerd heeft gedaan, haha.

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:18

   Hahaha, wow, daar heb ik nog nooit over nagedacht eigenlijk. Arme jongen!

 • Reply suus 20 februari 2015 at 14:34

  Ah wat jammer dat jullie geen contact gehouden hebben, zou ook een leuk verhaal zijn (i married my one night stand ofzo :p)

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:19

   Wauw, dat zou een verhaal zijn geweest! Hahaha.

 • Reply Sara 20 februari 2015 at 22:29

  Ik lees je blog eigenlijk niet vaak, maar hey: wat schrijf je leuk! Klinkt als een spannende avond en zulk soort avonden moeten af en toe best wel kunnen hoor. :)

  • Reply Thessa 21 februari 2015 at 11:20

   Wat lief! Dank je wel Sara :)

 • Reply Esther 21 februari 2015 at 13:04

  Haha je schrijft het ook zo leuk! Ik begrijp je schaamte wel (maar zoals hierboven in de comments idd al werd genoemd), denkt hij nu veel kans dat hij het fout heeft gedaan en dat is wel sneu haha! Miss toch nog eens uitleggen en deze keer onder het motto: ‘Ik moet toch wat te schrijven hebben op mijn blog!’ Haha

  • Reply Thessa 22 februari 2015 at 12:05

   Dank je wel Eshter! Hahaha, ja wie weet spreek ik hem ooit nog eens dat zal ik het hem vertellen ;)

 • Reply Celeste 22 februari 2015 at 21:56

  Wauw wat een heerlijk verhaal om te lezen! Je schrijft echt geweldig!

  • Reply Thessa 23 februari 2015 at 10:21

   Dank je wel Celeste, super leuk om te horen! :)

 • Reply rachel 22 februari 2015 at 22:39

  Haha wat een geweldig verhaal om te lezen. Stiekem ben ik wel benieuwd hoe het verder tussen jullie was gegaan als je op zijn berichtjes had gereageerd. Hihi nu denkt ie waarschijnlijk dat je hem toch niet zo zag zitten terwijl je hem geweldig vond.

  • Reply Thessa 23 februari 2015 at 10:21

   Hahaha, ja we zullen het nooit weten helaas. Het is nu alweer zolang geleden…

 • Reply Yessie 22 februari 2015 at 22:43

  Heerlijk verhaal, heel leuk geschreven! Zoals eerder hierboven gezegd jammer dat je geen contact hebt gehouden, klinkt als een hele leuke vent haha!

  • Reply Thessa 23 februari 2015 at 10:22

   Thanks Yessie :) Het was ook een hele leuke vent.

 • Reply Daphne | de Beautykoffer 23 februari 2015 at 18:38

  heel goed geschreven en wat stoer dat je dit soort momenten durft te delen!

  • Reply Thessa 24 februari 2015 at 21:56

   Hihihi, dank je wel Daphne.

 • Reply diana 1 maart 2015 at 11:54

  ook dit weer heerlijk geschreven! jammer dat je geen contact hebt gehouden als je hem eigenlijk wel zag zitten! misschien is het nog niet te laat haha
  Xdiana

 • Reply Kaoutar 1 maart 2015 at 18:48

  Heey, wat leuk geschreven! Jammer zeg, hij kon wel de ware zijn geweest!

 • Leave a Reply