Personal, Winacties

HAPPY BLOG BIRTHDAY

IMG_2648

Vandaag, 11 februari 2015 bestaat Single and the City.nl precies een jaar. H O E R A !

Vorig jaar kwam op deze dag het allereerste artikel online. Happy blog birthday! Ik wil vandaag met jullie even terug blikken op mijn allereerste blog jaar en natuurlijk heb ik een leuk presentje voor jullie. Want wie jarig is trakteert! 

Een blog starten, iets wat ik al heel lang van plan was, maar wat kon ik eigenlijk nog toevoegen aan het overvolle blogland? Een beautyblog van een make-up artist? Nee die waren er al zoveel! Een blog dan over het leven achter de schermen? Leuk! Maar zo veel mag ik niet laten zien van mijn werk ivm geheimhoudingsplicht. Hmmm…waar lag dan mijn kracht? In single zijn? Dat was ik tenslotte al heel lang. Verstand van de liefde had ik niet maar van daten wist ik alles! Hoe leuk zou het zijn als ik al mijn dates kon bundelen, kon delen met de wereld? Want ze waren toch echt wel het vertellen waard!

Inmiddels is Single and the City uitgegroeid tot een Single Lifestyle Blog. Een blog met dating stories, tips over mannen, relaties en daten. Met verhalen over mijn eigen Mr. Big. Die overigens een hele trouwe achterban heeft inmiddels. De Mr. Big verhalen zijn populairder dan ooit! Daarnaast deel ik met jullie mijn visie op het leven, de dingen die ik leuk vind, die ik ontdek. En ik deel met jullie mijn angsten, mijn problemen, dingen waar ik tegen aan loop en hoe ik deze dan vervolgens oplos. Ik probeer jullie te inspireren, te motiveren. En ik probeer altijd eerlijk en open te zijn over alles.

Ik ben trots, trots op mijn plekje op het web. Trots op mijn leuke, lieve & trouwe lezers. Trots waar mijn blog mij toe motiveert, waar het mij brengt en wat het me allemaal heeft opgeleverd. Afgelopen jaar heb ik zoveel leuke mensen mogen ontmoeten, zoveel leuke samenwerkingen mogen aangaan. En daar ben ik dankbaar voor. Dankbaar voor jullie vooral! Want zonder jullie zou Single and the City niet blijven bestaan. Daarom wil ik jullie bedanken.

Lang heb ik gebrainstormd over wat ik voor jullie terug kan doen, eigenlijk wil ik iets persoonlijks doen. Ik wil jullie ontmoeten, weten wie jij bent. Weten wie er nu aan de andere kant van het scherm zit. En ik hoop natuurlijk ook dat jij mij zou willen ontmoeten. Want dat kan!

MAKE-OVER WINACTIE:

Wat kan je winnen? Voor de gene die het niet weten, ik ben allround make-up artist van beroep en ik wil 2 x een make-overs weggeven aan 2 lezeressen van Single and the City.nl. Een make-over waar ik persoonlijk bij je langs kom. Waarbij ik je haar & make-up kom doen. En waarbij ik, als je dat wenst, ook een mooie foto van je maak. Dit mag op een door jou zelf gekozen dag en gelegenheid. Mits mijn agenda dat toelaat natuurlijk.

881963_645005112215994_7162832914258955553_o

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

Lijkt het je dus leuk om een keertje opgemaakt te worden? Dat je haar mooi gedaan wordt en dat daar dan ook nog een mooie foto van gemaakt wordt?

 • Zorg ervoor dat je Single and the City volgt op Bloglovin.
 • Maak je vrienden & vriendinnen enthousiast over Single and the City.nl door mijn blog te delen op bijv. je Facebook pagina of je Twitter account.
 • En tag mij dan in het bericht.

 

Promoten mag natuurlijk op allerlei manieren. Denk aan bedrukte t-shirts, advertenties in de krant of een vliegtuig met banner in de lucht. Hahaha, nee maar zonder gekkigheid, be creative and share! Inzenden kan tot 28 feb.

De twee die mijn blog het leukste promoten winnen de make-over. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties & creaties. Heel veel succes en ik maak begin maart de twee winnaressen bekend!

Veel liefs ♥, Thessa

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Bron header foto.

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Marion 11 februari 2015 at 06:54

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Dat is zo’n moment!

  • Reply Thessa 11 februari 2015 at 11:54

   Heel bijzonder idd! Dank je wel Marion :)

 • Reply Rosanne 11 februari 2015 at 08:37

  Gefeliciteeerd! Ik ontdek je blog nu net per toeval, wat is ‘íe leuk, wat een leuke insteek over dat single zijn! En een heel originele winactie ook. Ik ga je nu gelijk even volgen hoor.

  • Reply Thessa 11 februari 2015 at 11:56

   Hi Rosanne, wat leuk dat je hier zo terecht bent gekomen! Welkom op Single and the City.nl!

 • Reply Jacky 11 februari 2015 at 09:18

  Happy Bday Blog en nog vele jaren :D

  • Reply Thessa 11 februari 2015 at 11:57

   Thanks Jack ;)

 • Reply Janneke 11 februari 2015 at 10:33

  Van harte! Ik geniet elke keer van je blog, dus op naar de 2e verjaardag!

  • Reply Thessa 11 februari 2015 at 11:57

   Super lief! Dank je wel :)

 • Reply Loes 11 februari 2015 at 14:41

  Van harte gefeliciteerd! Jeetje joh, een jaar al weer, het gaat snel hè :) originele winactie, leuk! Ik doe mee en ga meteen even door naar facebook om te delen.

  • Reply Thessa 11 februari 2015 at 17:31

   Lief, dank je wel Loes! Ja bizar hoe hard de tijd is gegaan en hoeveel er al veranderd is in een jaar tijd. Ik zag idd dat je de winactie had gepromoot! Onwijs leuk, dank je wel.

 • Reply Nina 13 februari 2015 at 17:17

  Oh gefeliciteerd! Wat een leuke winactie!!

  • Reply Thessa 13 februari 2015 at 19:30

   Dank je wel Nina!!

 • Reply renee 13 februari 2015 at 22:37

  Gefeliciteerd met je eerste mooie mijlpaal, ik gun je er nog zoveel meer! X

 • Reply Styling Note 14 februari 2015 at 10:43

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Op naar nog vele jaren!

 • Reply Liezel 26 februari 2019 at 12:46

  Happy Happy Birthday dear Love & Lifestyle Blog – so happy for another year of inspiration and upliftment!

 • Leave a Reply