Personal

LIFE LATELY | FEBRUARI #2

IMG_2639

Afgelopen week was ik vijf dagen achter elkaar vrij van Penoza maar ik zat absoluut niet stil. Ik had twee leuke make-up klusjes en maakte ook nog mooie foto’s daarvan. Ik ging eten met collega’s, werkte enorm veel aan de blog, vierde ook nog mijn eerste blogverjaardag en ging naar de Ladies of Soul. Kijk je mee naar mijn onwijs leuke week?

Maandag.

IMG_2612

Maandag begon ik de week met een leuk klusje bij collegaatje setdress Eva. Ze had zelf een fotoshoot en ik verzorgde haar haar & make-up. Wat een beauty he?

IMG_2609

Daarna even snel mijn auto gewassen want die was weer bijna zwart. Wat dat betreft haat ik de winter echt! Alleen maar smurrie op de weg waar je auto vies van wordt.

IMG_2610

s’Avonds had ik een heel gezellig etentje met andere collegaatjes van de set. Hanneke maakte deze heerlijke noedels met zeekraal. NomNomNom!

Dinsdag.

IMG_2622

Dinsdag begon mijn tweede vrije dag van Penoza al goed: cadeautje van MyJewellery. Mega thanks!

IMG_2644

Daarna had ik een te leuke & inspirerende afspraak bij Nelleke van BonBonfactory.

IMG_2635

We begonnen de dag met een lekker kopje thee en ik moest natuurlijk allerlei bonbons & zelfgemaakte gevulde koeken proeven. Wat ontzettend vervelend! Hihihi.

IMG_2636

Nelleke had mij gevraagd haar make-up & haar te doen en dan vervolgens foto’s van haar te maken voor op de website die binnenkort online komt.

IMG_2637

Lovely flowers!

IMG_2639

Shooting time”

IMG_8359

Ik heb jullie op Instagram al bestookt met veel lekker makende foto’s, maar hier wil je toch meteen een hapje van nemen??

IMG_8410

NomNomNom!

IMG_8494x

Lieve Nelleke, het was me een eer je te mogen opmaken & te mogen fotograferen. Bedankt voor al het lekkers! Jouw bonbons zijn TE lekker!

Woensdag.

IMG_2648

Woensdag was een bijzondere dag. Mijn blog bestond precies 1 jaar en ik geef twee make-overs weg! Doe jij al mee?

IMG_2665

Ik genoot die dag van de heerlijke bonbons die ik van Nelleke had meegekregen.

IMG_2663

En s’middags had ik een heerlijke schoonheidsbehandeling bij mijn beste vriendinnetje. Als cadeautje voor mezelf!

IMG_2664

Toen ik thuis kwam van mijn behandeling was ik zo geïnspireerd en gemotiveerd door alles wat er gaande is rondom mijn blog dat ik vergeten ben avond te eten. Mijn sushi lunch was het laatste wat ik gegeten heb die dag.

Donderdag.

IMG_2678

Donderdag ging ik een hele leuke samenwerking aan met Hunkemöller. Heb jij lef in lingerie? Beantwoord die vraag hier en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €30,-

IMG_8628

Hij wil niet vaak voor de camera maar het is me toch gelukt weer een mooi plaatje van hem te schieten. De lieverd! ♥

IMG_2709

Sorry voor alle lekker makende foto’s, maar ik genoot donderdag van deze te lekkere chocolade reep met mini marshmellows.

IMG_2726

s’Middags was ik even in de bieb met de meiden en zag daar dit boek staan. Te leuk! Die moet ik ooit eens gaan lezen, als ik tijd heb…

IMG_2727

s’Avonds even snel sushi gehaald als avond eten want ik ging donderdagavond met vaders naar de Ladies of Soul.

IMG_2728

Onze #soulfie

IMG_2729

Toppers eat your heart out! Dit zijn de echte toppers van Nederland; The Ladies of Soul. Wat een spektakel, wat een concert, wat een stemmen! T E  G E K ! ! !

IMG_2719

Alles was top; de sfeer, de ambiance, het geluid, de muziek, de gastoptredens, de aankleding, het licht, de make-up, de styling en niet te vergeten The Ladies!

Vrijdag.

IMG_2733

Wakker worden na een te gek concert met een lekker ontbijtje.

IMG_2689

Ik besloot de hele dag in bed te blijven. Vrijdag was mijn laatste dagje vrij van Penoza voordat we weer vier heftige dagen moeten draaien, dus ik genoot daar volop van.

IMG_2744

Laptop aan en gaan! Heerlijk genieten van de nieuwste aflevering van Vampire Diaries ♥

IMG_2760

Aan het einde van de dag ging ik naar de kapper, was ook wel weer nodig. Er is een flink stuk af maar het is nu in ieder geval wel weer gezond!

Zaterdag.

IMG_2782

Zaterdag was het weer tijd om aan het werk te gaan en we hadden een heerlijke lunch op de set; zalm! My favorite!!

IMG_2819

En zaterdag was het natuurlijk Valentijn! Ik kreeg hele lieve post van Fleurflirt. Met een te leuk presentje omdat ik al een tijdje Single Story’s voor haar blog schrijf. Dank je wel lieve Fleur Flirt ;)  Hebben jullie nog post gehad??

IMG_2802

En Duke is en blijft toch wel mine one and true Valentine! ♥

Zondag.

IMG_2725

En zondag stonden we ook weer op de set! Fresh new foundation, altijd een geluksmomentje voor een make-up artist!

Aankomende week beginnen we de week weer met twee draaidagen, daarna zijn we weer twee dagen vrij. Waarin ik weer een hoop leuke dingen ga doen. Hoe was jullie week?

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Ashley 16 februari 2015 at 10:37

  Wat een fijne week heb je achter de rug! &leuk om te zien dat je ook fan bent van Vampire Diaries. Even eerlijk: heb jij net als ik op het puntje van je stoel gezeten voor dé kus van Stefan & Caroline? Éindelijk was het zover.

  • Reply Thessa 16 februari 2015 at 23:50

   Jaaaaaa!!! Eindelijk”!! Moest ook wel heel hard huilen toen haar moeder overleed zeg… Deze serie heeft echt mijn hart gestolen en dat heb ik niet snel.

 • Reply Veerlez 16 februari 2015 at 10:44

  Zoveel lekker eten, ik krijg meteen zin in sushi!

  • Reply Thessa 16 februari 2015 at 23:51

   Hihihi, ja het was niet echt een goed dieet weekje ;) maar heb er wel ontzettend van genoten en daar gaat het tenslotte om niet waar? :D

 • Reply Jennifer 16 februari 2015 at 11:51

  Ziet er weer leuk uit, en die bonbons <3

  • Reply Thessa 16 februari 2015 at 23:51

   Dank je wel!! Jaaaaaa die waren heerlijk!! NomNomNom

 • Reply Janneke 16 februari 2015 at 15:23

  OHHH, chocolade met marsmellows. Lijkt me super lekker!

  • Reply Thessa 16 februari 2015 at 23:52

   Die was ook erg lekker kan ik je vertellen Janneke! Binnenkort zijn ze online te bestellen.

 • Reply Danielle glas 17 februari 2015 at 14:43

  Wat leuk zeg! Je hebt niet stil gezeten!

  • Reply Thessa 17 februari 2015 at 20:59

   Dank je wel Danielle, hahaha klopt idd! Lekker druk weekje was het weer.

 • Reply tess 21 februari 2015 at 13:16

  Mmm die sushi, krijg er spontaan honger van! Ik ontdekte vandaag je blog en ben je meteen gaan volgen, zo leuk! Wat voor ras is Duke eigenlijk? Ik ben ook aan het uitkijken voor een hondje en vind hem zo lief!

  • Reply Thessa 23 februari 2015 at 10:15

   Hi Tess, Duke is een Jack Russel. Het zijn hele leuke hondjes, sommige moeten wel echt kort gehouden worden hoor. Het zijn soms ontzettende druktemakers, gelukkig is de mijne heel rustig. Altijd al geweest. Leuk dat je me volgt!!

  Leave a Reply