Personal

LIFE LATELY | MAART #2

IMG_3878

Afgelopen week waren we een hele week vrij van Penoza, een weekje waar ik zo ontzettend naar uitkeek! Leuke dingen doen, afspraken buiten de deur. Maar toen kreeg ik de griep….Kijk mee naar een saaie week thuis, voornamelijk in bed met heel veel vitamines en medicijnen. Maar het was niet alleen maar saai hoor. Ik had ondanks dat ik ziek was een leuke lunch afspraak in Amsterdam & ik liet hair extensions zetten. 

Maandag.

IMG_3878

Maandag zetten de griep helaas echt door, dus ik maakte een gezond ontbijtje met veel vitamines voor mezelf.

IMG_3875

Daarna moest ik langs de oogkliniek. Gelukkig waren mijn klachten geheel onschuldig en zijn mijn ogen weer helemaal goed bevonden.

IMG_3906

Verder bleef ik verder de hele dag in bed met de Sims 4.

Dinsdag.

IMG_3921

Dinsdag had ik een vroege lunch afspraak in Amsterdam met Aranka. Ik bestelde een The Hulk sapje. Vol vitamines met appel, spinazie, komkommer en citroen. Goed voor de weerstand want ik voelde me nog steeds niet helemaal top.

IMG_3923

En ik bestelde een BLT, nomnomnom!

IMG_3922

We waren trouwens hier ↑ Bean There. Een heel leuk restaurantje in Diemen net buiten Amsterdam. Echt een aanrader als je lekker & gezond wilt eten.

IMG_4039

Ik maakte meteen even gebruik van Aranka haar handen voor een leuke winactie. Je kan namelijk shoptegoed ter waarde van €20,-  winnen voor een nieuw telefoon hoesje. Doe jij al mee?

IMG_3929

Daarna had ik een informatiegesprek bij Jennifer Hoeve over hairextensions.

IMG_3930

In een impulsieve bui besloot ik direct te blijven zitten voor een make-over.

IMG_4179

Taaadaaaa: Before & after. Hello there long hair!

Woensdag.

IMG_4034

Woensdag begon ik de dag weer met de nodige vitamines en medicijnen. Dinsdagavond was ik namelijk weer helemaal ingestort en woensdag voelde ik me ontzettend beroerd.

IMG_4008

Maar gelukkig gaat bloggen & ziek zijn goed samen dus ik schreef wat artikelen.

IMG_4013

Ook maakte ik even wat foto’s voor een nieuw artikel. Volgende week hier meer over.

Carrie_Bradshaw_apartment_SATC_set_3

Woensdag kwam ook het nieuwste Mr. Big verhaal online. Ik blijf het bijzonder vinden dat deze zo ontzettend goed worden gelezen. En dank jullie wel voor jullie lieve reacties altijd! ♥

Donderdag.

IMG_4068

Donderdag voelde ik me weer redelijk oké. Maar ik was niet helemaal tevreden over mijn nieuwe lange haar. Het was net iets te lang naar mijn smaak. Zo in een zijvlecht was het leuk. Maar ik had natuurlijk niet zoveel geld uitgegeven om mijn haar alleen maar in een vlecht te dragen.

IMG_4135

Dus ik ging even naar de kapper en liet er wat afknippen. Nu zit het ook los heel leuk! Happy me :)

IMG_4146

Daarna heb ik even met de meiden moestuintjes geplant. Zo’n leuke actie van Albert Heijn!

IMG_3907

En donderdag kocht ik ook nog even nieuwe doucheschuims bij Hema. Deze zijn echt mijn favoriet en ze waren nu 1 + 1 gratis. Jeej!

Vrijdag.

IMG_3896

Vrijdag voelde ik me opnieuw beroerd. Ik werkte nog maar wat aan de blog.

IMG_4207

Ik hing daarna wat op de bank met m’n kleine vriend ♥

IMG_4208

En ik keek de nieuwste Vampire Diaries!

IMG_4194

Verder probeerde ik me zoveel mogelijk aan mijn hashtag boven m’n bed te houden. “Stay in bed” want die griep kreeg ik maar niet onder de knie!

IMG_4210

Sims 4! Mijn karakter is zwanger en she is still looking fabulous!

IMG_4209

Maar ziek of niet, de hond moet wel uitgelaten worden. Dus gewoon even lekker in mijn comfy outfit naar buiten, zonnebril op en niemand ziet dat je ziek bent! Ideaal!! Vooral met mijn nieuwe haar.

Zaterdag.

IMG_4220

Breakfast, ik voelde me nog steeds niet lekker dus ik nam, zoals elke dag afgelopen week, een vitamine C bruistablet.

IMG_4221

Uit verveling lakte ik mijn nagels.

IMG_4222

En schreef ik lekker veel blogs. Er staat er in ieder geval al 4 in gepland voor deze week!

IMG_4233

En als toppunt van je vervelen als je ziek bent: je sokkenla opruimen. Je moet wat hè.

IMG_4234

So much fun…..

IMG_4270

s’Avonds keek ik de film: The best of me. Weer een prachtige film van de meeslepende serie (The Notebook, Safe Haven) van Nicholas Sparks. Zeker een aanrader als je van een romantische drama film houdt.

Zondag.

IMG_4268

Zondag was het weer tijd om naar het “feest” te gaan, zoals mijn vader dat altijd zegt ;). Op naar de set van Penoza in alle vroegte. Wel fijn, zo de weg voor je alleen. Maar ook niet zo gek om 07.00 uur op zondagochtend! Vroem Vroem…

IMG_4269

We hadden een hele heftige draaidag zondag. Twee camera units en vier company moves. But we did it! En wat hebben we weer gave dingen gedraaid zeg!

Inmiddels ben ik wel iets aan de betere hand. Maar echt top fit voel ik me nog niet. Helaas moet er gewoon gewerkt worden want als freelancer bestaat ziek zijn niet. Dus komende week staat gewoon weer vol gepland met werk. En natuurlijk ook met leuke andere dingen. Maar dat zien jullie volgende week.

Tot dan!

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jennifer 16 maart 2015 at 09:06

  Ziet er weer leuk uit en je haar, wauw heel erg mooi!

  • Reply Thessa 16 maart 2015 at 19:50

   Thanks :) erg lief!

 • Reply lonneke 16 maart 2015 at 15:46

  Wat een prachtige foto’s weer allemaal!
  En je haar is ontzettend gaaf met die extensions zeg, wauw!
  Hopelijk voel je je weer helemaal oké!
  Liefs Lonneke

  • Reply Thessa 16 maart 2015 at 19:51

   Dank je wel Lonneke! Ik ben inmiddels aan de betere hand, alleen nog steeds heel erg aan het hoesten. Maar dat schijnt nog wel twee weekjes te duren als ik het zo om me heen hoor. Jij ook een fijne week gehad?

 • Reply Charlotte 16 maart 2015 at 16:12

  Ondanks dat je ziek was toch een leuke post hoor mop! En yay, leuke dingen deze week! Bijna :D

  • Reply Thessa 16 maart 2015 at 19:52

   Thanks lief! Aankomende week wordt echt leuk!! Zin in :D

  Leave a Reply