Personal

LIFE LATELY | MAART #4

IMG_4683

Afgelopen week was een zware week qua werk en een saaie week voor jullie qua foto’s. Alvast sorry daarvoor! Ik had hele heftige nighshoots tot 05.00 uur, een uitslaap dag omdat ik helemaal uit mijn ritme was en ik vierde mijn eerste vrije weekend in tijden geheel relaxed. Zo relaxed dat ik vergat foto’s te maken. 

MAANDAG.

IMG_4664

De week begon goed: NOT! Maandag hadden we weer een heftige nighshoot voor de boeg. Toen we wouden beginnen met de make-up was ons kamertje volgebouwd met camera spullen. Geen goed begin van de dag kan ik je vertellen.

IMG_4566

Maar s’avonds was het gelukkig wel gezellig. Prisca kwam namelijk extra assisteren vanwege de heftige scenes.

IMG_4665

Tegen middernacht aten we lunch, want we moesten nog tot 05.00 uur door. Dus ook ons eetpatroon was helemaal omgedraaid. Maar gelukkig hebben we veel liefde voor Roti & gezelligheid met Hanneke! Dat maakt zulke heftige draaidagen dragelijk.

DINSDAG.

IMG_4666

Dinsdag was het uitslaap dag. We hadden in totaal drie nighsthoots achter elkaar gehad. Waarvan twee tot 05.00 uur. Uitslapen deed ik dan ook! Zo lang mogelijk, gezellig met m’n kleine vriendje naast me ♥

IMG_4595

Na een paar uurtjes in bed was het tijd om deze kleine man een plasje te laten doen.

IMG_4696

En daarna zag ik mezelf terug op YouTube. De jongens van Zomaer zaten bij mij in de stoel en ze hebben een leuk stukje gevlogt. Bekijk hier de vlog terug.

IMG_4624

Na een aantal dagen op de set eten is het heerlijk om iets te maken waar jezelf zin in hebt. Ik maakte een heerlijke salade met zalm, avocado & pijnboompitjes.

IMG_4645

En ter compensatie van de gezonde maaltijd: BEN & JERRY’S als toetje. NomNomNom.

WOENSDAG.

IMG_4644

Woensdag was het weer tijd voor een nieuwe draaidag bij Penoza! En we beginnen de dag zoals jullie inmiddels weten altijd met make-up.

IMG_4636

En ik ging s’middags even snel langs Hema om wat sponsjes te kopen. LOVE HEMA! De nieuwe make-up lijn is ook echt geweldig!

DONDERDAG.

IMG_4667

Ook donderdag was weer het tijd om te gaan werken. Goed begin van de dag: een regenboog op weg naar werk! ♥

IMG_4668

En we zijn zo creatief met gaffer tape op de set, hahaha.

VRIJDAG.

IMG_4663

Vrijdag, de één na laatste draaidag van Penoza. Het zit er bijna op; omdat we filmen buiten in de regen zo ontzettend leuk vinden!

IMG_4704

Ik ging s’avonds na het draaien nog even langs bij Jennifer Hoeve. Mijn hair extensions waren losgelaten en ik was niet helemaal tevreden. Gelukkig heeft ze het keurtig opgelost en ben ik inmiddels weer gelukkig met mijn haar.

ZATERDAG.

 IMG_4683

Zaterdag was het eindelijk weekend! Afgelopen week was zwaar, zaterdag sliep ik dan ook nog lekker uit. En begon daarna de dag met een heerlijk ontbijtje.

IMG_4705

De rest van de dag ging ik iets heel leuks doen. Iets samen met iemand die ik leuk vind. Gezellig boodschappen doen & samen koken!

IMG_4706

s’Avonds keken we samen voetbal. ♥

ZONDAG.

IMG_4698

Zondag deed ik eigelijk niet heel veel, ik heb uitgeslapen en uitzending gemist gekeken. Wel kwam er afgelopen week een heel lief stukje online op de blog van Daantje die ik nog even met jullie wil delen. Dank je wel Daantje!

Afgelopen week was één van de zwaarste weken die ik in tijden heb gehad. Een week van 6 draaidagen met 1 uitslaap dag tussendoor. Ik was totaal uit mijn ritme en had gewoon een soort van last van een jetlag. Sorry voor de iets wat saaie week qua foto’s. Aankomende week wordt wel een enorme leuke week. De laatste draaidag van Penoza staat op het programma, evenals het wrap feestje.

Tot dan!

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Jennifer 30 maart 2015 at 09:44

  Ik vind het er weer leuk uit zien. Veel plezier deze week :)

  • Reply Thessa 30 maart 2015 at 11:10

   Aaah lief! Dank je wel :) Gaat helemaal goed komen!

 • Reply Marleen 30 maart 2015 at 10:22

  Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar wat andere mensen de hele week uitspoken! Leuk om te zien!

  • Reply Thessa 30 maart 2015 at 11:25

   Ik ben ook altijd fan van weekoverzichten bij andere :) Leuk om te horen dat jij dat ook hebt!

 • Reply Daantje 30 maart 2015 at 11:54

  Mijn naam is Daantje :D Mijn man heet Sander ;) Denk dat daar de verwarring is ontstaan. Leuk dat je mij noemt op je blog :D

  • Reply Thessa 30 maart 2015 at 12:00

   Oh sorry, wat stom! Hahaha. Daar komt dus mijn dyslectie kijken. Ik lees dan niet goed wat er staan en verzin dan mijn eigen ding. Ga het meteen aanpassen!

 • Reply Ariana 31 maart 2015 at 12:55

  Wat een leuk vlog stukje van die jongens !! Hahaha… lekker bezig hoor, volg je nog steeds met veel plezier ;-) Ik hoop je ooit weer ns tegen te komen op een filmset! Bn benieuwd of je al nieuwe leuke projecten in de planning hebt?

  Fijne week XAriana

  • Reply Thessa 1 april 2015 at 09:56

   Hihihi, ja het is wel grappige geworden he? En wie weet idd tot snel op een filmset Ariana :) Voorlopig heb ik nog geen grote nieuwe projecten zijn. Eerste maar eens flink vakantie vieren nu.

 • Reply Roxanne 4 april 2015 at 22:27

  Poeh wat een week zeg, lijkt me heftig!
  En wat een lief stukje van Daantje, waar ik me eigenlijk ook wel in kan vinden :)

  • Reply Thessa 5 april 2015 at 08:13

   Aaaah wat lief Roxanne :) dank je wel! X

  Leave a Reply