Dating Stories

DATING STORY #28 | SCHARRELS

GASTBLOG | Geschreven door: John Parker 

Zoals ik in mijn vorige column al vertelde begon ik na 13 jaar huwelijk met scharrelen. Scharrelen, dat is dus zonder gedoe seks met elkaar hebben. Wat een goeie uitvinding! Alleen had ik in 13 jaar niemand meer versierd en moest ik wel even wennen aan de nieuwe manieren. Toen ik vrouwen versierde zat de telefoon nog aan een draadje en had een valentijnskaart nog echte betekenis. Tenminste, als je wist van wie de kaart was. Ik heb een aantal keer een kaartje in de bus gekregen waarvan ik tot op de dag van vandaag niet weet wie hem verzonden heeft.

Goed, vrouwen versieren. Ik was er niet zo goed in. Ik was altijd te lief. Te lief? Ja, te lief. Ik gaf cadeautjes en was complimenteus. En dat begon al op de lagere school. Alleen wilden de meisjes liever verkering met de jongens die ze in de zandbak met hun gezicht in het zand duwden. Dus dat ik ooit aan een vrouw ben gekomen is op zich al een wonder.

Terug naar nu. Toen ik een tijdje op de markt was als single begon ik een geheel eigen techniek te krijgen die elke keer weer werkte. Hoe ging ik te werk? Als ik een scharrel tegenkwam in het wild ging dat ongeveer zo: Ik ging samen met mijn beste vriend/wingman stappen in de Utrechtsestraat in Amsterdam. 
Daar zitten een aantal leuke kroegen waar veel vriendinnengroepen komen. Meestal 5 tot 7 vrouwen waarvan er minimaal 2 single waren. Als er een klik was werden we Facebook vrienden en keken we meteen of we gemeenschappelijke vrienden hadden. Meestal was dat wel zo en dan had ik meteen een aanknopingspunt om ergens over te praten. Een leuke anekdote over één van onze gemeenschappelijke vrienden. Dat gaf vertrouwen. Dan begon het chatten op Facebook en al snel op Whatsapp. Belangrijke regel was om niet teveel over seks te appen. Beetje afstand houden. En ja, dan kwam het er al snel op neer dat we elkaar wilden zien. En dan was het tijd voor mijn techniek.

Ik stelde dat altijd voor om voor haar te gaan koken bij haar thuis. Bingo, dat was punten scoren. Liefde gaat ook bij vrouwen door de maag. De reden was dat ik dan meteen bij haar thuis was. De eerste hindernis was genomen want ik was binnen in het vrouwelijk fort. En dan. Dan kwam ik bij haar aan met een doos vol ingrediënten en… een paar flessen wijn of prosecco. Belangrijk detail; ik ging altijd met de auto. Hier kom ik zo op terug. De dame in kwestie had het huis gezellig gemaakt en zichzelf mooi gemaakt. Ik begon dan met koken en trok de eerste fles open. En zo gingen we aan tafel met minimaal 1 lege fles op het aanrecht. Tijdens het eten gingen de andere flessen op en na het toetje (een lekkere tiramisu van de traiteur die ik sneaky had overgezet in een tupperware bakje) zaten we aangeschoten naar elkaar te staren. En dan zei elke vrouw dezelfde zin: “Jij kun niet meer rijden, ik vind dat echt te gevaarlijk, jij blijft slapen”. BINGO!

Ik zei dan dat ik dat niet ok vond, ik kon toch niet op ons eerste afspraakje meteen blijven slapen? Zo zat ik niet in elkaar.  Maar de dames waren altijd onverbiddelijk, ik MOEST blijven slapen. Ok, dan blijf ik slapen, maar wel op de bank. Dan waren er twee scenario’s.  Of ik ging inderdaad op de bank en kwam de vrouw nadat ze met een nachtkusje naar haar slaapkamer was gegaan binnen een half uur terug om mij mee te nemen naar haar bed. Of ik mocht meteen mee naar bed. Onder het mom van: maar we doen niks, we gaan gewoon slapen. Ja, tuurlijk… twee mensen met een slok op die een hele leuke avond gehad hebben en wederzijdse aantrekkingskracht in een bed en dan gewoon slapen? Wat denk je zelf… 

En op deze manier ging ik te werk. Met succes, ik heb dit ongeveer 7 keer exact zo gedaan met het gewenste resultaat. En zo kreeg ik mijn scharrels. een volgende keer vertel ik je graag wat over de slechtste seks ooit.

Wordt vervolgd.

Kus,

John Parker.

Dank je wel John Parker voor het delen van je dating verhaal! John wil graag anoniem blijven en schrijft daarom onder een pseudoniem. Maar John gaat zeker nog vaker verhalen voor Single and the City schrijven! Volgende week komt het vervolg al online. So stay tuned! Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Marleen 17 april 2015 at 08:20

  Leuk geschreven! Ik weet niet of ik er zelf in zou trappen, maar wel slim bedacht van je, haha!

  • Reply Thessa 18 april 2015 at 11:17

   Ik denk dat als je een man echt leuk vind dat je er wel intrapt ;)

 • Reply Jennifer 17 april 2015 at 08:39

  Leuk geschreven! Ik zou er alleen niet intrappen haha x’D

  • Reply Thessa 18 april 2015 at 11:17

   Ik zal het aan John doorgeven ;)

 • Reply Sylvia 17 april 2015 at 10:10

  Hahaha, óf je spreekt met een bepaald type vrouw af óf je hebt mazzel gehad, want net als de twee dames hierboven zou ik dat echt wat te doorzichtig en te makkelijk vinden ;)

  • Reply Thessa 18 april 2015 at 11:18

   Hahaha, ik denk ook dat hij een beetje geluk heeft gehad. Of ze vonden hem echt heel leuk want dan laat je sneller dat soort dingen toe denk ik ;)

 • Reply loesblogt 17 april 2015 at 12:15

  Hahaha wauuuw wat een techniek! Super leuk om te lezen, ik ben benieuwd naar het vervolg :)

  • Reply Thessa 18 april 2015 at 11:18

   Ik ook! Kan niet wachten tot zijn derde deel binnen is. Zo leuk om eens andermans dating stories te lezen!

 • Reply Kelly 17 april 2015 at 15:25

  Zelfs de liefste zijn dus gewoon stout hahaha

  • Reply Thessa 18 april 2015 at 11:19

   Denk dat alle mannen in de basis wel een beetje stout zijn :)

 • Reply jacky 19 april 2015 at 16:01

  Nou, zal ik dan gewoon maar bekennen dat ik wel iemand ben die in die techniek zou trappen?
  Al zou ik net doen alsof ik vind dat je niet meer kan rijden en daarom maar moet blijven… Want gewoon zeggen dat je mag blijven slapen op de eerste date omdat ik zin in je hebt, dan lijk ik te makkelijk

  • Reply Thessa 20 april 2015 at 21:15

   Hahaha, heerlijk mens ben je toch ook :)

 • Reply Roxanne 25 april 2015 at 00:33

  Ik moet diegene wel echt leuk vinden, om hier in te trappen. Anders slaap je toch echt in je eentje op de bank, of ga je te voet/met de taxi naar huis ;)

  Ps: waarschijnlijk had ik wel ondertussen al eens opgemerkt dan dat je met de auto bent en dat drinken dan niet zo slim is ;)

  • Reply Thessa 29 april 2015 at 22:38

   Hihihihi, ik denk idd dat deze truc geheel samenhangt met hoe leuk je iemand vind.

  Leave a Reply