Dating Stories

DATING STORY #27 | NA 13 JAAR WEER SINGLE

GASTBLOG | Geschreven door: John Parker

Ja je leest het goed. Een relatie van 13 jaar en dan weer single. Ik was getrouwd en het huwelijk ging kapot. Dus ik was ineens weer op de markt. In de tijd dat ik single was waren er nog geen telefoons, geen internet en was ook speeddating nog niet uitgevonden. Ben je al zo óud hoor ik je denken. Nee, zo lang bestaat al die digitale rommel nog niet. Ik ben 37.

Maar goed, ik was dus weer single en er ging een wereld voor me open. Niet te geloven wat er allemaal op dating gebied te doen was. Nadat ik 4 maanden mijn tranen had gehuild besloot ik mij in te schrijven op een datingsite. Nou, laat ik eerlijk zijn, ik schreef me in voor 4 datingsites, want je moet tenslotte meerdere paarden wedden.

Ik wist niet wat mij overkwam. Nadat mijn profiel op de sites ‘live’ ging stroomde mijn inbox vol. Met hitsige vrouwen. Vrouwen die op seks uit waren. Ik was in shock, ik dacht werkelijk dat alleen mannen zo waren. Maar nee, vrouwen uit heel het land wilden diezelfde avond nog de koffer in met mij. En in elk detail werd verteld wat mij te wachten zou staan. Met open mond las ik deze reacties. Ik kon het werkelijk niet geloven, wat het zo makkelijk? Hier moest iets achter zitten. Maar toen zag ik gelukkig net op tijd ook een reactie van een vrouw met een hele andere toon. Ze schreef dat ze mijn profiel had gezien en dat ik waarschijnlijk veel reacties zou krijgen van wanhopige vrouwen die eigenlijk alleen maar opzoek waren naar aandacht en seks als lokkertje gebruikten. Ze wist me zelfs te vertellen wat die vrouwen zouden schrijven. Er ging een wereld voor me open. Dit was de online dating wereld. Ik was als een vers kogelbiefstukje in een bak met hongerige piranha’s gevallen. Vrouwen die dus alleen maar aandacht wilden.

En hoe raar het ook klinkt uit de mond van een man, maar dat gaf mij rust. Ik kwam net uit een relatie van 13 jaar en had vooral behoefte aan een beetje ‘ontspanning’, kortom; seks zonder gedoe. Geen relatie gezever. Later bleek dat ik behoefte had aan ‘scharrels’.

Scharrels. En ook dat was nieuw van mij. Na een paar mislukte dates via datingsites (ja, ik was eigenwijs) besloot ik mij bijna overal uit te schrijven en mij nog maar te richten op de beste datingsite die er was; Facebook. Ja, Facebook, de beste datingsite die er is. Waarom? Heel simpel: je ziet een leuke vrouw, kijkt of je gemeenschappelijke vrienden/vriendinnen hebt en je hebt een reden/manier om contact te maken. En er is meteen een soort vertrouwen. Van twee kanten. Want je kunt informeren bij de gemeenschappelijke vrienden of de ander een beetje normaal is en wat er voor bagage bijzit. En als je een beetje mazzel hebt kun je ook nog wat aanbevelingen regelen zodat het sneller tot een date komt.

Op die manier heb ik een hoop leuke vrouwen leren kennen. En over hoe dat in zijn werk ging vertel ik je graag een volgende keer.

Wordt vervolgd.

Kus,

John Parker.

Dank je wel John Parker voor het delen van je dating verhaal! John wil graag anoniem blijven en schrijft daarom onder een pseudoniem. Maar John gaat zeker nog vaker verhalen voor Single and the City schrijven! Volgende week komt het vervolg al online. So stay tuned! Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply José @ ENJOY! The Good Life 5 april 2015 at 09:19

  Leuk, leuk…. huh! reactie van een horde vrouwen haha… had niet gezien dat het een gastblog was geschreven door een man. Interessant om het eens vanuit een ander perspectief te lezen :)

  • Reply Thessa 5 april 2015 at 15:56

   Hahahaha! Ja dat vond ik ook eens leuk om het door de ogen van de man te zien. Zijn nieuwe column komt binnenkort online.

 • Reply Jennifer 5 april 2015 at 12:00

  Leuk om te lezen! Ben benieuwt hoe het verder gaat. Ik deel overigens zijn ervaring met datingsites alleen kreeg ik hordes mannen (Terwijl ik niet eens een profielfoto had?!)

  • Reply Thessa 5 april 2015 at 15:57

   Leuk om te horen Jennifer! Zijn nieuwste column komt snel online :) Bizar is dat he? Dat je dan zo overspoeld wordt met berichtjes in alle soorten en maten. Maar aan de ene kant wel weer goed voor je ego ;) Hihihi

 • Reply Wesley Velroij 5 april 2015 at 19:00

  Ik ga ervanuit dat die horde vrouwen gewoon van die online hoeren waren? Althans zo komt het op mij over, want ik ben ook op dating sites geweest en vrouwen die direct sex met je willen? Meestal word je dan naar een of andere dubieuze website geleid, dus of je daar zo blij mee moet zijn?

  • Reply Thessa 6 april 2015 at 21:17

   Daar heb ik allemaal geen ervaring mee Wesley ;)

 • Reply Iris 5 april 2015 at 19:24

  Leuk om te lezen!
  Hitsige vrouwen… Kan het me niet voorstellen ;)

  • Reply Thessa 6 april 2015 at 21:17

   Hahahaha, ze zijn er blijkbaar toch wel :P

 • Reply Sophie 5 april 2015 at 19:44

  Wat leuk om eens een keer iets van een man te lezen!

  • Reply Thessa 6 april 2015 at 21:17

   Ja he? Vond ik ook!

 • Reply Bianca 6 april 2015 at 14:28

  Hihi ik had pas halfweg door dat de schrijver een man is ^^ Een vriendin van mij zit met hetzelfde “probleem” alleen zij is echt op zoek naar iets serieus en krijgt alleen maar aanbiedingen voor seks. Datingsites zijn vooral een marktplaats voor free sex, er zit weinig “relatiemateriaal”. Terug naar de tijd waarin men elkaar leerde kennen op café of in de sportclub :p

  • Reply Thessa 6 april 2015 at 21:22

   Hihihihi, ja ik dacht dit is een keertje eens iets anders. Het is tegenwoordig idd niet makkelijk om nog iemand serieus te vinden. Super rot voor je vriendin, hoop dat ze snel een leuke normale jongen tegen het lijf loopt!

 • Reply Roxanne 9 april 2015 at 21:32

  Als een vers biefstukje tussen de piranha’s, haha, zo klinkt het inderdaad ja! Als een paar designer schoenen in de mega sale ;)
  Leuk om ook een column van een man er bij te hebben :)

  • Reply Thessa 12 april 2015 at 18:46

   Hahahaha, geniale uitspraak he? Ik moest er ook enorm om lachen. Binnenkort komt het vervolg online!

  Leave a Reply