Personal

LIFE LATELY | APRIL #3

IMG_5771

Het is weer maandag en dan blikken we zoals je inmiddels weet even terug op vorige week. Het was een beetje en gek weekje. Een weekje waarin ik rustig aan deed en veel bij vriendlief was. Ook werd ik uitgebreid onderzocht in het ziekenhuis maar daar lees je van de week meer over hier op de blog. Kijk je mee?

MAANDAG.

IMG_5631

Maandag was ik nog bij vriendlief thuis en ik verwende mezelf met een heerlijk ontbijtje terwijl hij aan het werk was.

IMG_5632

Overdag voelde ik me niet zo lekker dus ik deed niet veel bijzonders. s’Avonds ging ik zoals dat een goed vriendinnetje betaamt vriendlief aanmoedigingen bij de voetbal.

DINSDAG.

IMG_5633

Dinsdag zat ik overwacht in het ziekenhuis voor een uitgebreid bloedonderzoek.

IMG_5634

Veel buisjes… :(

IMG_5618

Toen ik thuis kwam wat ik kapot, ik kroop op de bank met deze lieverd. We genoten samen van het avond zonnetje ♥

WOENSDAG.

IMG_5766

Woensdag was het prachtig weer! 25 graden! Het leek wel zomer. Bikini aan en genieten maar. Ontbijtje in de zon, de dag kon niet beter beginnen.

IMG_5773

Het leek wel zomer!

IMG_5804

NomNomNom, niks lekkerders dan een raketje op zo’n warme dag!

IMG_5805

Voor s’avonds haalde ik een lekker visje bij de visboer.

IMG_5771

En daarna kroop ik achter de computer om nog wat te werken. Ideaal als je zelf je tijden kan indelen. Overdag genieten van de zon en s’avonds doorwerken.

IMG_5806

Zalm uit de oven met aardappeltjes en groente. My favorite!

DONDERDAG.

IMG_5778

Donderdagochtend had ik een afspraak in Amsterdam bij La Maison. Zij hebben daar namelijk een speciale behandeling tegen haaruitval. Er komt hier nog een los artikel van online deze week. Maar ik kamp momenteel met veel stress en lichamelijke klachten. Hierdoor is mijn haar bijna voor 40% uitgevallen.

IMG_5792

Ook was mijn haar ontzettend droog en breekbaar. Doormiddel van een speciale keratine behandeling ziet het er weer wat beter uit. Maar ik zal moeten accepteren dat het tijd en veel rust nodig heeft om weer volledig aan te groeien.

IMG_5807

S’middags ging ik even de stad in. Hoe leuk zijn deze nieuwe Hema spulletjes?

IMG_5809

s’Avonds ging ik de lekkerste spareribs van Lisse en omstreken eten met Jacky en haar zusje Patty.

IMG_5808

We hebben heel stom geen foto met z’n drieën gemaakt, dus we moeten maar snel weer met z’n drietjes uiteten voor een nieuwe selfie en voornamelijk voor een hele boel gezelligheid!

VRIJDAG.

IMG_5810

Vrijdag begon ik de dag in alle vroegte bij de autodealer. Mijn auto kreeg een grote beurt. Gelukkig was daar wifi en kon ik gewoon lekker doorwerken.

IMG_5831

s’Avonds vertrok ik met sushi als verrassing richting vriendlief. NomNomNom.

ZATERDAG.

IMG_5832

Zaterdag waren lief en ik lekker in de chill modus en opzoek naar een leuke serie om samen te kijken. Heeft iemand nog tips? s’Avonds gingen we samen naar een verjaardag maar daar heb ik geen foto’s gemaakt.

 ZONDAG.

IMG_5833

Zaterdagavond was het laat geworden dus zondag sliepen we daarom ook lekker uit. Ik was ook zondag, zoals eigenlijk de hele week al, niet lekker en vriendlief kwam aanzetten met vitamientjes. Heb ik het liefste vriendje? Of heb ik het liefste vriendje? ♥

IMG_5834

Zondag was het naast joggingbroeken dag ook patatjes dag! NomNomNom.

IMG_5835

En als toetje een ijsje in de zon.

Hebben jullie ook een fijn weekje gehad? Aankomende week vertel ik jullie iets meer waarom ik me niet zo lekker voel. Er staan helaas nog wat onderzoeken en behandelingen op het programma. Maar het belangrijkste voor aankomende week is rust, ontspanning en even niets moeten. Hopelijk kan ik dit doen in combinatie met mooi weer. Fingers crossed!

Tot volgende week in ieder geval.

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply patty 20 april 2015 at 10:17

  Ik zeg goed plan Thess!!

  • Reply Thessa 20 april 2015 at 21:12

   Ik zeg: gezelligheid!!

 • Reply Jennifer 20 april 2015 at 12:00

  Geniet van het mooie weer, en rust lekker uit.

  • Reply Thessa 20 april 2015 at 21:13

   Ga ik zeker doen, dank je wel lieve Jennifer.

 • Reply Tatjana 20 april 2015 at 21:20

  ben ik nu de enige die uit de lucht kom vallen ivm jouw nieuwe vriend? :D

  • Reply Thessa 20 april 2015 at 21:29

   Hahaha, je bent een oplettende lezer Tatjana ;) Ik ben er op de blog nog niet heel open over geweest. Alleen in de life lately’s kan hij niet meer ontbreken inmiddels.

 • Reply Roxanne 26 april 2015 at 19:53

  Klinkt zeer zeker als een heel lief vriendje!! Of het de liefste is, tja…. ;)
  En heerlijk, dat mooie weer doet een mens goed!

 • Reply Dorien 29 april 2015 at 20:54

  Hoi Thessa! Wat een super leuk notitie boekje, mag ik vragen waar je die vandaan hebt?
  Liefs, Dorien:)

  • Reply Thessa 3 mei 2015 at 15:49

   Hi Dorien, het notitie boekje heb ik ooit een keer gekregen bij de Marie Claire. Geen idee of je deze ergens los kan verkrijgen…

  Leave a Reply