Lifestyle

VERLIEFD WORDEN VIA EEN APP

Schermafbeelding-2015-04-23-om-22.42.56-1024x640

Herinnert u zich deze nog? Mijn artikel over in 36 vragen verliefd worden? Het bijzondere onderzoek van de Amerikaanse psycholoog Arthur Aron waarin hij beweerd dat je na het stellen van 36 vragen verliefd op elkaar zult worden. En om het je nu nog gemakkelijker te maken is daar een app van gemaakt. 

IN 36 VRAGEN VERLIEFD APP

Het werkt heel simpel, je download de app voor je Apple of Android phone in de app store. Na het downloaden open je de app en dan begin je met vragen stellen. Het enige wat je nodig hebt is jezelf en een slachtoffer die met jou deze test wil uitvoeren. De 36 vragen zijn onderverdeeld in 3 setjes. En deze zullen steeds intiemer worden.

unnamed

 

Het is de bedoeling dat jullie beide de vragen naar waarheid zullen beantwoorden. Dit is soms heel persoonlijk maar het is dan ook de bedoeling dat jullie door dit onderzoek nader tot elkaar komen en elkaar echt hebben leren kennen. Dit creëert volgens de onderzoeker een speciale band waardoor je verliefd op elkaar zult worden.

 

unnamed-2

 

Na de 36 vragen is het de bedoeling dat jullie elkaar 4 minuten diep in elkaars ogen kijken. Akward natuurlijk maar dit is van essentieel belang.

 

unnamed-5

 

Ik ben natuurlijk reuze benieuwt of dit werkt. Helaas kan ik dit onderzoek zelf niet testen omdat ik inmiddels al verliefd ben. In mijn vorige artikel was ik daarom al opzoek naar een testpersoon. En nu is het natuurlijk nog makkelijker om dit onderzoek uit te testen. Het lijkt me namelijk erg leuk als één van jullie dit onderzoek wil uitproberen en daar een verslag over wil schrijven voor Single and the City.nl. Doe jij mee?

DOWNLOAD DE APP

De 36 vragen app voor Android download je hier.

De 36 vragen app voor Apple download je hier. (voor Apple gebruikers zijn de vragen helaas alleen nog in het Engels verkrijgbaar)

 

Veel plezier ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Daantje 25 april 2015 at 10:13

  Ik ben ook erg benieuwd!! Maar ik vraag me ook af of het uberhaupt kan. Want als er niet al een soort van vonkje is tussen 2 personen dan zou je toch niet zo’n vragenlijst met iemand gaan doen, denk ik….

  • Reply Thessa 26 april 2015 at 11:48

   Of juist wel…om nog nader tot elkaar te komen. Er zitten wel echt hele goede en interessante vragen tussen namelijk :)

 • Reply Nathalie 25 april 2015 at 13:50

  Bij de big bang theory hebben Sheldon en Penny het in een van de recentste afleveringen uitgetest!

  • Reply Thessa 26 april 2015 at 11:48

   Daar hoor ik idd meer mensen over! Ik kijk de serie zelf helaas niet maar moet deze aflevering denk ik echt even gaan kijken ;)

 • Reply Esther 25 april 2015 at 15:52

  Wauw wat grappig! Ik ben ook al verliefd dus kan het helaas niet voor je testen, maar ik kan niet wachten op het artikel hihi. Liefs

  • Reply Thessa 26 april 2015 at 11:49

   Jammer, maar wel onwijs leuk dat je al verliefd bent! Er is niets leukers dan dat <3

 • Reply Het Sushimeisje 26 april 2015 at 12:53

  Oh wat leuk! Ik heb helaas geen date om het op uit te testen haha

  • Reply Thessa 26 april 2015 at 13:00

   Snel opzoek naar eentje dan op Tinder ;)

   • Reply Het Sushimeisje 26 april 2015 at 13:31

    Haha, nou Tinder daar zitten nou niet echt de gasten op die je echt als vriendje wil. Of even leuk mee wil daten. Ik kom echt alleen oversekste gozers tegen of van die super wanhopige/ rare mannen.

    Maar ik wil de nieuwe app Happn uitproberen! Ik heb alleen niet genoeg ruimte op mijn telefoon om hem te installeren. Maar het idee is dat je de app aanlaat en dat als je in de buurt bent van iemand die ook de app heeft en aan jouw eisen voldoet je een melding krijgt. En dan kan je met elkaar chatten.
    Het lijkt mij iets minder een vleeskeuring en wat leuker omdat het meer ”in het moment” is.

    • Reply Thessa 26 april 2015 at 14:47

     Oeh dat klinkt goed! Ik ben een beetje uit de dating scene maar thanks for letting me know! Is natuurlijk een leuk iets voor hier op Single and the City.

 • Reply Het Sushimeisje 26 april 2015 at 15:02

  Ja precies. En de app gaat morgen online, dus de kans is dan zeker groot dat je iemand uit de buurt tegenkomt aangezien bijna iedereen buiten zal zijn ;)

 • Reply Cindy 26 april 2015 at 22:05

  Ik heb het gehoord over dat onderzoek. Ik ben erg benieuwd of het iemand lukt! Ik ben zelf al ruim 6 jaar samen met de liefde van mijn leven, ik doe niet mee met je onderzoek ;)

  • Reply Thessa 29 april 2015 at 22:36

   Jammer, wel fijn om te horen dat je al zo lang gelukkig bent! <3

 • Reply Roxanne 29 april 2015 at 19:31

  Ik ben ‘helaas’ al bijna 3 jaar gelukkig samen met mijn vriend, dus geen testresultaten van mij ;)
  Ik ben wel erg benieuwd als iemand het voor je blog wil proberen :)

  • Reply Thessa 29 april 2015 at 22:37

   Hahaha, niks helaas! Heerlijk! Dat is het mooiste wat er is toch?

  Leave a Reply