Outfit, Reviews

CUSTOMIZED SNEAKERS

IMG_0422

I’m a sneaker kind of girl en zoals jullie misschien wel weten heb ik al een aardige sneaker collectie opgebouwd inmiddels. Maar ik ben altijd opzoek naar iets nieuws, naar iets vernieuwends vooral. De standaard sneaker is tegenwoordig niet goed genoeg meer. Hij moet anders, hij moet uniek zijn. En zo kwam ik uit bij Take your AIM voor costumized & handpainted snekears; 

TAKE YOUR AIM

IMG_0390

Say hello to my new baby’s! De Nike Roshe Run is misschien momenteel wel de populairste sneaker die je op straat ziet. Voornamelijk omdat ze onwijs lekker lopen. Want ik heb net zoals de rest van alle sneakers fans een paar classic zwart witte in mijn kast staan. Maar ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen.

IMG_0400

Maar dat kan natuurlijk ook anders! Amiée van Take your AIM speelt goed in op de sneaker trend van dit moment. Want zij customized je sneaker in elk gewenst patroon. Je kan je gehele sneaker handbeschilderd bestellen bij haar of alleen je logo laten beschilderen. Hierdoor wordt je sneaker origineel en is de kans dat iemand anders met dezelfde sneakers loopt erg klein!

IMG_0394

IMG_0404

IMG_0451

Ik ging zoals je ziet voor een panter patroon met een goud Nike logo. De combi vind ik prachtig en hij blijft door het mooie kleur gebruik gemakkelijk te combineren bij een dagelijkse outfit. En als klap op de vuurpijl is een handbeschilderde sneaker is helemaal niet duur! Voor dit ontwerp betaalde ik €30,-. Maar wil je bijvoorbeeld alleen je logo laten beschilderen. Dan kan dat al voor maar  €15,-

Natuurlijk moet je nog wel de kosten van je sneaker betalen als je een nieuwe sneaker wil laten beschilderen. Maar je kan ook je oude paar een nieuw leven in laten blazen. Wil jij ook custom made sneakers na het lezen van dit artikel? Neem snel een kijkje op: www.takeyouraim.nl voor meer informatie. Take your AIM is ook te volgen op Instagram & Facebook voor inspiratie foto’s en andere ontwerpen van costumized sneakers.

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Jacky 8 mei 2015 at 08:48

  I need those in my life

  • Reply Thessa 8 mei 2015 at 16:35

   You now know where to get them ;)

 • Reply Aimee Adriaansen 8 mei 2015 at 11:23

  Ontzettend leuk artikel, bedankt!!
  Veel plezier met jouw unieke sneakers!
  Liefs, Aim

  • Reply Thessa 8 mei 2015 at 16:36

   Graag gedaan! En jij bedankt voor je prachtige werk :)

 • Reply Jaime en Laura 9 mei 2015 at 14:10

  Oh wauw, deze zijn te gek!

  • Reply Thessa 15 mei 2015 at 17:39

   Leuk he? Ben er enorm blij mee!

 • Reply Juliet 9 mei 2015 at 17:58

  Wat een prachtige schoenen!

  • Reply Thessa 15 mei 2015 at 17:39

   Dank je wel Juliet!

 • Reply Nick 2 april 2018 at 17:57

  Leuk artikel! Ook een leuke site van takeyouraim. Kei leuk om zo iets te lezen over een mede customizer!

 • Leave a Reply