Dating Stories

DATING STORY #29 | ZOLANG HET LEUK IS

GASTBLOG | Geschreven door: VoorLief

Hij had daarnet nog een mooi leer jasje aan, waarschijnlijk heeft hij die uitgedaan vanwege de warmte. Hij heeft een wit V hals shirt aan, waardoor zijn afgetrainde licht gebruinde armen nog beter uit komen. Hij staat met Elise te praten. Ze zijn letterlijk Engelse zinnen aan het vertalen vanuit het Nederlands. Elise is mijn beste vriendin, zij is de makkelijke prater van ons. Terwijl ik het liefste als muurbloem fungeer, praat zij met jan en alleman.

Als ik Elise haar bier geef, vraagt hij waar de mijne is. Ik heb een redbull in mijn hand. Iets dat ik nooit drink, maar ik ben de bob en ik kan mijn ogen amper open houden. Elise en mijn andere vriendinnen willen nog niet naar huis, en ja dan ben ik de beroerdste niet. Ik ga naast hem op een barkruk zitten. Ik heb niet eens door dat Elise weg loopt. Normaal zou ik dan direct een lichte paniekaanval krijgen. Geen alcohol en een aantrekkelijk man praat tegen mij.Hij begrijpt niet waarom wij elkaar niet kennen, we wonen immers in hetzelfde dorp. Iets wat ik zelf ook niet snap. Hij maakt mij aan het lachen en als ik in zijn fel blauwe ogen kijk kan ik alleen maar denken, wat heb jij mooie ogen. Wat hij van mij vindt weet ik niet. Wel weet ik dat hij dat niet alleen bij mij doet, hij weet precies wat hij doet. De aanrakingen, de juiste woorden. Voor ik het weet springen de lichten aan. Ik zoek mijn vriendinnen bij elkaar en bij de garderobe krijg ik van hem een kus op mijn wang.

Noem het vergeten of zelfbescherming, ik heb mijn nummer niet achtergelaten bij hem en ik heb zijn nummer ook niet gevraagd. Elise zegt dat ik gek ben. Een paar weken later sta ik op een strandfeestje bij de bar, en ja je voelt hem al aankomen. Daar staat hij. Bart, zover was ik inmiddels wel. Ik heb zijn naam ergens achterhaalt. Hij staat met zijn vrienden en komt richting de bar lopen. Dit keer niet om drinken te halen, want ze hebben allemaal een gevuld glas. Ik zie het vanuit mijn ooghoek en als hij naast mij komt staan legt hij zijn hand op mijn onderrug. Met de woorden “ik heb je nog een bericht gestuurd via Facebook” blijven we in elkaars buurt staan. Hij vindt mij dus wel boeiend bedenk ik mij als hij mij een Facebook bericht heeft gestuurd. We dansen, lachen, kijken elkaar soms te lang in de ogen aan. De zon straalt en dat maakt de sfeer er alleen maar beter op. Heel even komt er die lichte paniek om de hoek kijken, heel even voel ik mij misselijk en wil ik overgeven als hij zijn handen op mijn heupen legt en iets in mijn oor fluistert. Ik zeg dat ik naar het toilet moet. Als ik terug kom staat hij niet meer op de plek waar we daar straks nog stonden, door de drukte ga ik hem ook maar niet zoeken. Als het feest is afgelopen en ik bij de fietsen kom, haalt hij net zijn fiets van het slot. Hij zegt dat hij moet gaan en plant een zoen op mijn lippen, hij fietst weg.

Die man laat mijn hoofd op hol slaan. Bart en ik waren weer eens op hetzelfde feestje, het feestje was alleen vroeg afgelopen. We zijn bij Elise thuis en daar gaat het feestje verder. Het is een soort klein huisfeestje met ongeveer twintig mensen. Voornamelijk mannen. Ik heb alleen maar oog voor Bart. Hij wil graag een rondleiding door het huis. Die kan ik hem natuurlijk wel geven. Als we boven zijn en ik een van de vele kamers laat zien blokkeert hij de deuropening. Als ik vraag wat hij van plan is zegt hij “iets dat ik al veel eerder had moeten doen.” We kussen elkaar. Na die keer belanden we na elk feestje dat we elkaar zien bij hem of bij mij thuis. Tot die keer dat ik hem vraag wat we nu uiteindelijk van elkaar zijn.

We krijgen ruzie, hij wil geen relatie en het is nu toch leuk zo. Heel leuk! antwoord ik als we elkaar alleen midden in de nacht zien! Ik zeg als dat zo is ga ik nu weg. Hij houdt mij niet eens tegen. Huilend fiets ik naar huis.

Nu drie jaar later staan we tegen over elkaar in de kroeg. Zijn afgetrainde lichaam is kwijt, hij is minstens vijftien kilo aangekomen, zijn volle krullen zijn er niet meer. Zijn toen zo stralende ogen zijn dof. Als hij mij ziet doet hij weer zoals toen, hij legt zijn hand op mijn onderrug en zegt, “wat zie jij er goed uit.” Iets wat ik van hem niet meer kan zeggen. We raken aan de praat en hebben het over toen. Hij vond dat hij te onvolwassen was en ik alles al zo goed geregeld had. Dat hij nog wel eens terug denkt aan die leuke tijd. Ik zeg “Ja Bart dat was toen heel leuk”. Met nadruk op toen.

“Toen?” Zegt hij.

“Ja Toen!”Gepikeerd loopt hij weg.

XOXO VoorLief

Dank je wel VoorLief voor het delen van je dating verhaal! VoorLief gaat vaker voor Single and the City schrijven maar neem zeker ook even een kijkje op haar eigen blog. Heb jij ook grappige date verhalen? En wil je die met ons delen? Neem dan contact op via singleandthecity@hotmail.com, dit mag met of zonder naamsvermelding.

Alle dating stories zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, de namen en plaatsen zijn fictief. Het is nooit de bedoeling om iemand te kwetsen maar om echter en alleen om een leuk verhaal te vertellen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Single and the City en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter of  Instagram.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jennifer 13 mei 2015 at 10:11

  Goed gehandeld! Ik heb echt een hekel aan dit soort mannen.

  • Reply Thessa 15 mei 2015 at 17:36

   Altijd het zelfde met die mannen ;)

 • Reply Daantje 13 mei 2015 at 13:05

  Goed gedaan hoor!! Zo’n man is je gewoon niet waard!

  • Reply Thessa 15 mei 2015 at 17:36

   Dat was hij zeker niet!

 • Reply voorlief 14 mei 2015 at 10:18

  Ik vond ontzettend leuk om dit gastblog te mogen schrijven, hopelijk zullen er nog vele volgen.
  XOXO Voorlief

  • Reply Thessa 15 mei 2015 at 17:37

   Ik vond het ook erg leuk dat je voor Single and the City geschreven hebt. Mogen er nog maar velen volgen :) Liefs!

 • Reply Angela 15 mei 2015 at 17:43

  Ik zat helemaal in het verhaal, super leuk!

  • Reply Thessa 16 mei 2015 at 12:34

   Ze kan leuk schrijven he?

  Leave a Reply